• Stránka 1 z 1
[Vyriesene] Unban za EVIP
Nick mc: aknak
Dovod banu : Obchadzanie banu - Na aknak som mal vraj mute tak neviem preco obchadzanie banu ale ok.
Neviem kt admin mi ho dal lebo som nebol aktivny a v mc mi to nepise. Dufam ze sa to vyriesi :/
Dovod banu : Obchadzanie banu - Na aknak som mal vraj mute tak neviem preco obchadzanie banu ale ok.
Neviem kt admin mi ho dal lebo som nebol aktivny a v mc mi to nepise. Dufam ze sa to vyriesi :/
- brunomedice
- Amatér
[Vyriesene] Unban za EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban za EVIP
Napiš někomu z vyšších adminů ať ti vymění evip za unban.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Vyjadrim sa k tomu..
Ban si dostal odo mna. Dobre vies za co, ale ak nie, velmi rad ti osiezim pamat. Od zaciatku co si dostal mute od Khertysa za svoje spravanie, si neustale robil bordel na serveru. Nadavky, arogantne spravanie voci hracom ale aj admin teamu. A nemyslim si, ze teraz si zmenil svoje spravanie.
Kedze si si vytvoril novy ucet "ChadHD" na serveru a na tym si hral, kedze si mal mute na hlavnom, bol zabanovany preto, lebo nevies ani po upozorneni vedenim (myslim ze si dostal velmi mierny trest) byt normalny a nerobit hovadiny na serveru.
A to, jak sa tu teraz hras na neviniatko, toto ti ja nezerem.
Ban si dostal odo mna. Dobre vies za co, ale ak nie, velmi rad ti osiezim pamat. Od zaciatku co si dostal mute od Khertysa za svoje spravanie, si neustale robil bordel na serveru. Nadavky, arogantne spravanie voci hracom ale aj admin teamu. A nemyslim si, ze teraz si zmenil svoje spravanie.
Kedze si si vytvoril novy ucet "ChadHD" na serveru a na tym si hral, kedze si mal mute na hlavnom, bol zabanovany preto, lebo nevies ani po upozorneni vedenim (myslim ze si dostal velmi mierny trest) byt normalny a nerobit hovadiny na serveru.
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
PixelxD píše:Vyjadrim sa k tomu..
Preco si nedal osku ban ked napisal Nazov servera to sa povazuje za reklamu hm? pan mudry
- brunomedice
- Amatér
Viem spraval som sa ako idiot a k AT som sa nespraval tak ako by som sa mal...
Je tu moznost zobrat evip ? je tak mi to zoberte a dajte unban a kludne mi to mute na aknak nechajte
GS server mam rad pretoze tam mam kamosov:/
Je tu moznost zobrat evip ? je tak mi to zoberte a dajte unban a kludne mi to mute na aknak nechajte
GS server mam rad pretoze tam mam kamosov:/
- brunomedice
- Amatér
Takze uz som pan mudry hej? Ale vyjadrim sa k tvojej milej otazke.. Osku nedostal ban preto, leto to co napisal nebolo na ban, ale na napomenutie v chate, tak ako to urobil kolega LargoSVK.
-
PixelxD - Zkušený
Dobre takze ked napisem ja nazov servera dostanem len upozornenie j ? 

- brunomedice
- Amatér
Keby si sa tak staral o svoje správanie ako sa staráš o naše adminovanie, tak by si ban nemal a nemuseli by sme to riešiť. Takže buď taký dobrý a nechaj našu prácu na nás a zamysli sa nad svojím správaním.
-
KGB - CS 1.6 Admin
Prepacte mi to uz sa do vas nebudem starat moze mi to byt jedno ...
na aknak mam EVIP mozete mi dat unban za EVIP?
pls uz vas nebudem otravovat a budem uz kludny slusne sa vyjadrovat...
na aknak mam EVIP mozete mi dat unban za EVIP?
pls uz vas nebudem otravovat a budem uz kludny slusne sa vyjadrovat...
- brunomedice
- Amatér
Nevím no, ze začátku si dostal na jméno aknak mute za provokaci adminů. Tak sis založil další účet a tam si pokračoval, tak si dostal IP ban. Dnes se napojím na server a vidím, že si tam hraješ, tak se tě ptám: "Co tu děláš, když máš IP ban?" Tvoje odpověď byla nějak takto: "Mám unban, psal jsem si s Pixelem." Snažil jsem se ti vysvětlit, že máš pořád IP ban a ty si nebyl schopný to pochopit a pořád sis stál za svým, že máš unban. Poté si dostal ban na oba účty a začal mi psát na tsku. Nevím co přesně ale jednu větu si pamatuji. Tvoje věta byla: "Nešla nám doma wifi, tak jsem se napojil na sousedovou."
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Erbi ja som len nechapal ze ako mozem hrat ked mam ip ban
Prosim poslednu sancu EVIP aknak mi dajte preč nebudem uz provokovat a budem sa slusne spravat posledna sanca
Prosim poslednu sancu EVIP aknak mi dajte preč nebudem uz provokovat a budem sa slusne spravat posledna sanca

- brunomedice
- Amatér
erbi nechapal som tomu ako mozem hrat ked mam IP ban a j bol som pripojeny cez susedovu wifinu vtedy ked ste m idali IP ban
Prosim vas dajte m iunban fakt nebudem otravovat nebudem sa starat to AT budem slusny ospravedlnujem sa _PixelxD_ tebe erbi aj Khertys prosim vas poslednu sancu
EVIP aknak
Prosim vas dajte m iunban fakt nebudem otravovat nebudem sa starat to AT budem slusny ospravedlnujem sa _PixelxD_ tebe erbi aj Khertys prosim vas poslednu sancu

- brunomedice
- Amatér
Napsal jsem ti více informácí do PM.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Vyriesene. Odbanovany.
-
PixelxD - Zkušený
• Stránka 1 z 1