• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] Knife1/Napoleon/more,co sy jago mislis cavo ?
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Napoleon
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 4320 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: more,co sy jago mislis cavo ?
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:54602403
[=] Zabanovana IP: 176.116.111.122
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Začalo to po připojení na server Knife 1 (1hp_final_3) kde jsem chtěl trochu potrollit jednoho týpka. První co jsem napsal bylo "2017-07-30 20:50:01 nepys kyde. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
On pak odepsal a já jsem jednal neadekvátně to si přiznám ale nebyla tam nadávka a určite jsem to nemyslel vážně viz. tu :
"2017-07-30 20:50:06 nebo te dokopu. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
Pak mi napsal admin Napoleon
"2017-07-30 20:50:17 nestacilo ti 10 minut ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
Já u odpovědel ne : "2017-07-30 20:50:23 ne. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
A pak jsem dostal ban.
Chtěl bych požádat dotyčného admina Napoleona aby mi vysvětlil a poslal screeny kde jsem psal prí opakované nadávky na mapě 1hp_final_3 protože já je tam nevidím.
[=] Dostal jsi trest od admina: Napoleon
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: 4320 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: more,co sy jago mislis cavo ?
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:54602403
[=] Zabanovana IP: 176.116.111.122
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Začalo to po připojení na server Knife 1 (1hp_final_3) kde jsem chtěl trochu potrollit jednoho týpka. První co jsem napsal bylo "2017-07-30 20:50:01 nepys kyde. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
On pak odepsal a já jsem jednal neadekvátně to si přiznám ale nebyla tam nadávka a určite jsem to nemyslel vážně viz. tu :
"2017-07-30 20:50:06 nebo te dokopu. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
Pak mi napsal admin Napoleon
"2017-07-30 20:50:17 nestacilo ti 10 minut ?. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
Já u odpovědel ne : "2017-07-30 20:50:23 ne. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3"
A pak jsem dostal ban.
Chtěl bych požádat dotyčného admina Napoleona aby mi vysvětlil a poslal screeny kde jsem psal prí opakované nadávky na mapě 1hp_final_3 protože já je tam nevidím.
-
IngChovanec - Kolemjdoucí
[VYŘEŠENÉ] Knife1/Napoleon/more,co sy jago mislis cavo ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife1/Napoleon/more,co sy jago mislis cavo ?
Za tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně, zesměšnoval si admina a úmyslně si ho provokoval, (to že si ze sebe dělal dementa, to zmiňovat nebudu), dostal si poté od admina ban na 10 minut, po nějakých 15 minutách jsem se vrátil a opět jsem viděl jak každého urážíš, pak jsem se tě na něco zeptal, čekal jsem rozumnou odpověď a ty mi napíšeš toto, z toho důvodu jsem byl nucen ti dát ban rovnou na 12 hodin abychom předešli problémům a ty neurážel hráče.
Na serveru jsi obdržel již několik banů, tvůj chat z hlstats je taky pěkná perlička, proto jsem ti původní ban ještě o něco prodloužil aby jsi si uvědomil jak se na tom serveru vůbec máš chovat, budu pevně doufat že toto s tebou budu řešit naposled, protože jestli nezměníš svůj styll chování tak bany budou delší a delší.
Něco jsem vybral z tvého chatu, jen běhěm dneška.
Na serveru jsi obdržel již několik banů, tvůj chat z hlstats je taky pěkná perlička, proto jsem ti původní ban ještě o něco prodloužil aby jsi si uvědomil jak se na tom serveru vůbec máš chovat, budu pevně doufat že toto s tebou budu řešit naposled, protože jestli nezměníš svůj styll chování tak bany budou delší a delší.

Něco jsem vybral z tvého chatu, jen běhěm dneška.
2017-07-30 14:11:29 nepiš ty tupá pičo.
2017-07-30 14:11:43 tak říkam tvojí mamě.
2017-07-30 14:11:54 píča tupá proč jsi nepotratila ten potrat.
2017-07-30 17:36:22 jo sl1znik su to kurwu.
017-07-30 17:37:33 přid pak kreténe.
2017-07-30 17:37:52 idioti.
2017-07-30 17:41:56 do piči jsi my zmizel.
2017-07-30 18:11:29 to je píča.
2017-07-30 19:57:24 ochik dy do pyči stym kb.
2017-07-30 20:02:59 tebe mela visrat.
2017-07-30 20:03:32 tvoje máma.
2017-07-30 20:07:30 kokooot.
2017-07-30 20:09:05 dalsy kokoooot prysel.
2017-07-30 20:09:19 ten pyčus.
2017-07-30 20:06:49 dopichám tě.
2017-07-30 20:11:59 nepys potrate.
2017-07-30 20:09:39 nepys swear sracko 10 kg.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Nebudu tady psát.
-
c00rpWoe - Amatér
Beru v potaz že jsěm se choval nehorázně a děkuju za objasnění banu. Jednu věc však nechápu, kde jsi vzal že jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ? Pokud dobře vím na serveru byly jen dva admini ty (Napoleon) a KubH0 ani jednoho svás jsěm neurážel tak nevím co tu píšeš za nesmysly (pokuď máš problém s pozorností to není můj problém). Jo pak jsi se vrátil a dal jsi mi ban. Další věc nechápu, kde jsi vzal že jsěm opět každého urážel ? Ano urazil jsěm pouze jednoho hráče ale ne ostatní (to skloňování je těžká záležitost co). 

-
IngChovanec píše:Beru v potaz že jsěm se choval nehorázně a děkuju za objasnění banu. Jednu věc však nechápu, kde jsi vzal že jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ? Pokud dobře vím na serveru byly jen dva admini ty (Napoleon) a KubH0 ani jednoho svás jsěm neurážel tak nevím co tu píšeš za nesmysly (pokuď máš problém s pozorností to není můj problém). Jo pak jsi se vrátil a dal jsi mi ban. Další věc nechápu, kde jsi vzal že jsěm opět každého urážel ? Ano urazil jsěm pouze jednoho hráče ale ne ostatní (to skloňování je těžká záležitost co).
Asi ti pořádně ještě nedochází za co máš ten ban, je za tvé celkové chování na serveru, takže neřeším jen včerejší den, neřeším jestli jsi urážel vtu dobu jednoho či několik hráčů, já vtom rozdíl nevidím. Dokuď se nenaučíš chovat tak prostě nic psát nebudeš.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Já vím zaco jsěm dostal ban, a já souhlasím. Jen mi napiš kde jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina. Ale tobě asi nedochází co píšeš anebo se neumíš vyjadřovat. Začneme od začátku..
Tvá první věta co jsi mi napsal. Tu jsi mi napsal že jsěm prí dneska zesměšnoval a úmyslně provokoval admina
Pak moje otázka na tebe.
A tu dostanu jako odpověd úplnou kravinu.
Proč píšeš pak že "jsem za tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně" Vidíš to slovo dneska ?????
A pak mi napíšeš "takže neřeším jen včerejší den, neřeším jestli jsi urážel vtu dobu jednoho či několik hráčů, já vtom rozdíl nevidím."
Tak proč pak lžeš že jsěm dneska zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ???
Hele, když nevíš a píšeš kraviny, radši nepiš nic a počkej, až budeš mít opravdu o čem. Klidně to lockni už se stebou hádat nebudu protože to je zbytečné se hádat s někým co neví co píše.

Tvá první věta co jsi mi napsal. Tu jsi mi napsal že jsěm prí dneska zesměšnoval a úmyslně provokoval admina
Za tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně, zesměšnoval si admina a úmyslně si ho provokoval
Pak moje otázka na tebe.
Jednu věc však nechápu, kde jsi vzal že jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ? Pokud dobře vím na serveru byly jen dva admini ty (Napoleon) a KubH0 ani jednoho svás jsěm neurážel tak nevím co tu píšeš za nesmysly
A tu dostanu jako odpověd úplnou kravinu.
Asi ti pořádně ještě nedochází za co máš ten ban, je za tvé celkové chování na serveru, takže neřeším jen včerejší den, neřeším jestli jsi urážel vtu dobu jednoho či několik hráčů, já vtom rozdíl nevidím. Dokuď se nenaučíš chovat tak prostě nic psát nebudeš.
Proč píšeš pak že "jsem za tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně" Vidíš to slovo dneska ?????
A pak mi napíšeš "takže neřeším jen včerejší den, neřeším jestli jsi urážel vtu dobu jednoho či několik hráčů, já vtom rozdíl nevidím."
Tak proč pak lžeš že jsěm dneska zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ???

Hele, když nevíš a píšeš kraviny, radši nepiš nic a počkej, až budeš mít opravdu o čem. Klidně to lockni už se stebou hádat nebudu protože to je zbytečné se hádat s někým co neví co píše.

-
IngChovanec píše:Já vím zaco jsěm dostal ban, a já souhlasím. Jen mi napiš kde jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina. Ale tobě asi nedochází co píšeš anebo se neumíš vyjadřovat. Začneme od začátku..![]()
Tvá první věta co jsi mi napsal. Tu jsi mi napsal že jsěm prí dneska zesměšnoval a úmyslně provokoval adminaZa tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně, zesměšnoval si admina a úmyslně si ho provokoval
Pak moje otázka na tebe.Jednu věc však nechápu, kde jsi vzal že jsěm zesměšnoval a úmyslně provokoval admina ? Pokud dobře vím na serveru byly jen dva admini ty (Napoleon) a KubH0 ani jednoho svás jsěm neurážel tak nevím co tu píšeš za nesmysly
A tu dostanu jako odpověd úplnou kravinu.Asi ti pořádně ještě nedochází za co máš ten ban, je za tvé celkové chování na serveru, takže neřeším jen včerejší den, neřeším jestli jsi urážel vtu dobu jednoho či několik hráčů, já vtom rozdíl nevidím. Dokuď se nenaučíš chovat tak prostě nic psát nebudeš.
Promiň, já nevěděl že ti to nedojde, tímto jsem odpovídal na tu druhou část otázky na kterou jsi se mě ptal.
Viz:
Jo pak jsi se vrátil a dal jsi mi ban. Další věc nechápu, kde jsi vzal že jsěm opět každého urážel ? Ano urazil jsěm pouze jednoho hráče ale ne ostatní.
IngChovanec píše:
Proč píšeš pak že "jsem za tu krátkou dobu co jsem byl dneska na knifu jsi se choval nehorázně" Vidíš to slovo dneska
Příspěvek od GrooS » 30 črc 2017, 23:15
Příspěvek od GrooS » 31 črc 2017, 10:12
Zapřemýšlej kamaráde, věřím že zjistíš proč jsem to napsal.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ban se mi zdá zbytečně dlouhý, ale na místě.
Pro příště bych byl rád, aby se prodloužení banu na knife serverech řešilo semnou, jestli by to bylo možné. Taky nebanuju random hráče na Furienu za pár slovíček na XY dní. Přeci jenom na tom knife nehraješ tak dlouho na to, aby jsi ty hráče znal a mohl jim ty bany prodlužovat dle libosti. Promiň, ale neni to fér.
Stížnost neoprávněná.
Hezký den.
Pro příště bych byl rád, aby se prodloužení banu na knife serverech řešilo semnou, jestli by to bylo možné. Taky nebanuju random hráče na Furienu za pár slovíček na XY dní. Přeci jenom na tom knife nehraješ tak dlouho na to, aby jsi ty hráče znal a mohl jim ty bany prodlužovat dle libosti. Promiň, ale neni to fér.
Stížnost neoprávněná.
Hezký den.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1