• Stránka 1 z 1
(Vyreseno)Dust2 Only #1 / Qwatergem / navry
Dobrý večer,
Extra vip hráč.
->>
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: QwaterGeM
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: navry matoha.aim
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1710952
[=] Zabanovana IP: **********************
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
˙˙˙˙˙˙
V prvé řadě chci zde dát můj první link na ban, který jsem dostal před měsícem :
public-1-piri-navry-t161711.html#p780705
Ono se totiž moc nezměnilo, je tam napsané vše a velice podobné tomu, co bych napsal zde.
Hrál jsem celou mapu D2, Qwater byl celou dobu ve spectu, takže jsi dál pořádnou práci jako předtím piri, což se hodně cení.
Podotýkám tudiž znovu, že jsem hrál to svoje, nemám žádné AB, jsem na tom pořád stejně, jako tehdy před měsícem, vypisovat více nemá cenu, vše jsem již zmínil.
**
Opravdu není co dodat, v předchozím linku je vše, tak se tam prosím mrkněte, děkuji.
Můžeme tedy znovu posuzovat, poprosím o dema a jdeme na to
Extra vip hráč.
->>
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: QwaterGeM
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: navry matoha.aim
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1710952
[=] Zabanovana IP: **********************
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
˙˙˙˙˙˙
V prvé řadě chci zde dát můj první link na ban, který jsem dostal před měsícem :

Ono se totiž moc nezměnilo, je tam napsané vše a velice podobné tomu, co bych napsal zde.
Hrál jsem celou mapu D2, Qwater byl celou dobu ve spectu, takže jsi dál pořádnou práci jako předtím piri, což se hodně cení.
Podotýkám tudiž znovu, že jsem hrál to svoje, nemám žádné AB, jsem na tom pořád stejně, jako tehdy před měsícem, vypisovat více nemá cenu, vše jsem již zmínil.
**
Opravdu není co dodat, v předchozím linku je vše, tak se tam prosím mrkněte, děkuji.
Můžeme tedy znovu posuzovat, poprosím o dema a jdeme na to

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
(Vyreseno)Dust2 Only #1 / Qwatergem / navry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 Only #1 / Qwatergem / navry
Zavolal mě jeden hráč, který měl podezření, že cheatuješ. Hodil jsem se do spectu a spectoval. Mám dost důkazů. Dám sem jen pár záznamů, kdyby byla potřeba, dohodím jsem i další. Skoro u všech záznamů si to musíte zpomalit, aby to šlo vidět, že hráč cheatuje.
Ty už máš nějaké zkušenosti s abčkem a všeobecně s hraním cska.
1) Umíš dávkovat tak, aby to nevypadalo, že máš AB. Jde to i vidět, že při tom dávkování ti to trhne na hlavu.
2) Držíš si jednu pozici a neustále střílíš a děruješ na midu. Střílíš proto, aby to nevypadalo, že to trhá, ale stačí si to zpomalit a jde to vidět
3) Ty víš, že tu jednu pozici musíš držet a spoléhat se, že nebudeš muset retakovat. Kdyby jsi totiž chodil po mapě a střílel, tak by to vypadalo jako na demu 1, proto jsi neustále na midu a skoro neodcházíš.
1. Demo - U toho dávkování to trhá na hlavu. Ale tady v tom demu si všiměte situace, kdy jde Narvy dvoum hráčům do zad. Začně střílet po tom hráči, jak skáče a najednou mu to začne trhat na hlavu toho hráče, který je za ním. Musíte si to jen zpomalit.
2. Demo - Tady si to zase zpomalte. Ta 1. hlava na midu velice zvláštní, ale jak ten hráč se tam postavil na ten okraj, tak ten cross ihned na něj namířil a dělal si co chtěl, aby mu trefil hlavu. Další situace je, když zabije hráče ve dveřích na midu a začne mířit na short neboli cat-walk. Když začne dávkovat, tak mu to automaticky škube na hlavu. Další situace je, když si zamíří na CT spawn a střelí do vlastní ho CT kdy mu to také škubne na hlavu a hned po tom je situace, kdy hráč vybíhá ze dveří a zase mu to začne škubat na hlavu a jakmile vystřelí náboj, tak mu to automaticky opět zamíří na hlavu.
3. Demo - Zase si to zpomalte. Jak hráč míří na top mid a Tčka tam začínají nabíhat, tak mu to z jedné strany najednou flikne na druhou stranu, odkuď vybíhá T. Další situace, jak zabije dva hráče ve dveřích na midu, tak namíří na top mid a hned instantní hlava.
Myslím že tohle bohatě stačí a jestli to stačit nebude, tak sem pošlu ještě další dema.
Ty už máš nějaké zkušenosti s abčkem a všeobecně s hraním cska.
1) Umíš dávkovat tak, aby to nevypadalo, že máš AB. Jde to i vidět, že při tom dávkování ti to trhne na hlavu.
2) Držíš si jednu pozici a neustále střílíš a děruješ na midu. Střílíš proto, aby to nevypadalo, že to trhá, ale stačí si to zpomalit a jde to vidět
3) Ty víš, že tu jednu pozici musíš držet a spoléhat se, že nebudeš muset retakovat. Kdyby jsi totiž chodil po mapě a střílel, tak by to vypadalo jako na demu 1, proto jsi neustále na midu a skoro neodcházíš.
1. Demo - U toho dávkování to trhá na hlavu. Ale tady v tom demu si všiměte situace, kdy jde Narvy dvoum hráčům do zad. Začně střílet po tom hráči, jak skáče a najednou mu to začne trhat na hlavu toho hráče, který je za ním. Musíte si to jen zpomalit.
2. Demo - Tady si to zase zpomalte. Ta 1. hlava na midu velice zvláštní, ale jak ten hráč se tam postavil na ten okraj, tak ten cross ihned na něj namířil a dělal si co chtěl, aby mu trefil hlavu. Další situace je, když zabije hráče ve dveřích na midu a začne mířit na short neboli cat-walk. Když začne dávkovat, tak mu to automaticky škube na hlavu. Další situace je, když si zamíří na CT spawn a střelí do vlastní ho CT kdy mu to také škubne na hlavu a hned po tom je situace, kdy hráč vybíhá ze dveří a zase mu to začne škubat na hlavu a jakmile vystřelí náboj, tak mu to automaticky opět zamíří na hlavu.
3. Demo - Zase si to zpomalte. Jak hráč míří na top mid a Tčka tam začínají nabíhat, tak mu to z jedné strany najednou flikne na druhou stranu, odkuď vybíhá T. Další situace, jak zabije dva hráče ve dveřích na midu, tak namíří na top mid a hned instantní hlava.
Myslím že tohle bohatě stačí a jestli to stačit nebude, tak sem pošlu ještě další dema.
Díky za přečtení. QwaterGeM
-
QwaterGeM - Zkušený
Ja mam tiež jedno Demo kde je vidieť ako dieruje Mid ku schodom a keď tam niekto vbehne tak mu to trhne na hlavu
Demo :http://www84.zippyshare.com/v/U3vKb9C8/file.html
Demo :http://www84.zippyshare.com/v/U3vKb9C8/file.html

-
Hope - Profesionál
Děkuji za doplnění. Ano, jde to tam vidět. Myslím si, že tohle prostě hráč bez podpory míření nezvládne. Nikoho jsem neviděl, že by takhle divně střílel.
Tak vyčkáme na verdikt.
Tak vyčkáme na verdikt.
Díky za přečtení. QwaterGeM
-
QwaterGeM - Zkušený
Takto dopadol aj ten Ban čo dostal pretým . Však tam je vidieť ten Aim bot , akurát že je lepšie nadstavený ako to majú ostatný.
Zaujímalo by ma ako ste to vyriešite s CHH
Zaujímalo by ma ako ste to vyriešite s CHH

-
Hope - Profesionál
CHH se shodli na konecnem verdiktu, BAN opet nahozen. Tudiz VIP jedine za VIP.
- chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
- chces-unban-ihned-t61717.html
- chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
- chces-unban-ihned-t61717.html
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
• Stránka 1 z 1