I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Maxipes Fick / D2Only1

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 12:31

Dobrý deň , chcel by som vás poprosit aby ste niečo robili so svojími ludmi , komu dáde práva.
Moje tri bany z Dneška rána : http://www.gamesites.cz/amxban/classic/search.php
Tak začalo to asi takto ,že som mal medzi jednym hráčom niečo..
Priznávam , že moje chovanie nie je najlepšie a áno aj nadávam a aj to asi začalo nadávkou ču*rák.Ok.
Ale admin nech ma upozorní a tak a nie kick..Kick ked prejde po 1:25sec..Ked mu napíšete že , či chce o svoje práva prist tak vám dá BAN za malé nadávky..
Ocividne bohužial práva dávate malým detom čo si svoj komlex riešia u CT a búchajú si po hrudy lebo oni možu všetko..
Celý čas čo som tam hral tak slayoval bozdovodne aj ked hráč je sám proti 5tim tak jasné že nemá šancu ale on jupí slay ahoj..

Aj som písal,že admini sú takí ,že za názor vám idú dávat BAN a aj to tak bolo..Vrchol bol 12hodín za názor(nadávky) a aj tam druhý hráč pisal ,že ban za nič..Za názor..
Tak prosmím vás mohol by si niekto nájst čas a poprezerat demá aby som si aj ja chybu priznal čo som si aj už ale aby bolo krásne vidiet ako je tu niekto zakomlexovaný mamickin maznáček čo mu steam kúpila? PS: Moje nicky boli už vyprovokované jeho banmi.
Ja som konzolu aj fotil ale to neukadalo fotky..Ale ináč je to všetko v demách o Cca 8:00..Ked tak tak si možno nájdem čas ale fakt nemám ja čas :) Ďakujem zatiaľ..
bsNq
Zkušený
Zkušený

Maxipes Fick / D2Only1

od Rumcajz » 01 srp 2017, 12:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maxipes Fick / D2Only1

Příspěvekod Maxipes » 01 srp 2017, 12:41

Vidim, ze narazky te neopousti ani tady. Navazel ses na serveru do nejakeho hrace, tak jsi byl upozornen, abys toho nechal. Neprestal jsi, dostal jsi kick. Vratil ses, zacal ses navazet do me, dostal jsi ban na 10 minut. Ban ti vyprsel, opet jsi mel nejake hloupe poznamky, dostal jsi druhy ban na 10 minut. Evidentne ti moc nepomohl, zmenil sis ve hre jmeno na nejaky provokativni nesmysl, po vyprseni druheho banu jsi opet psal svoje vykaly. Dostal jsi ban na chat na 12h. Co vic si prat?
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 srp 2017, 13:12

Vždycky mě dostane, když nějaký decko napíše o někom starším že je dítě.. :D

e. Rohel: "Začal pracovat ve společnosti Student - Zveřejněno v 30 červenec ", však maká... :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 14:42

Pán awee..Keď nepoznáte obestrany mince tak sa navyjadrujte :) a keď sa niekto správa ako najvačši pán ,za to ,že má práva tak asi o gs adminoch sa nebede vyjadrovať akí sú to vyspelí borci..

A tých 12 hod.to si pamatujem krásne..Ty si nejakého CT slayol za no DEF čo by ho nedal ani nik sám..V Tom ti napísali ,že to bol troška neoprávnený slay..žiadnu nadávku som ja ani nič nenapiśal v tom čase..napísal som totoka: Chlapci , zvykajte si..On dáva stále slay..nemá na to nervy!!(nejako takto) a bác 12hod. nadávky opatkované..Ukáž mi prosím ta tú nadávku :) Vtom písal druhý hráč ,že začo ban..nejaký tvoj kamarátik napisal ,že za provokáciu..Tak nedávaj za nadávky aj ked provokácia tam nebola..Bol to čistý moj názor ako to písal aj ten hráč,že za názor BAN..Lebo Títo dospelí admini na GS to už pár krát bolo neznesia názor a považujú to za vše možné okrem názoru..
A ak tu nemá nik čas tie demá pozreť , tak ja si dám čas. Thanks.
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 01 srp 2017, 15:02

Ban jsem ti dal za opakovanou provokaci, bohuzel nemame v amxmodmenu preddefinovany takovy reason, slo hlavne o delku a ucel, abys nemohl psat ty svoje rozumy. V BL jsem ti reason zmenil, tak snad uz budes plne satisfakovan :-)
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 15:15

Maxipes píše:Ban jsem ti dal za opakovanou provokaci, bohuzel nemame v amxmodmenu preddefinovany takovy reason, slo hlavne o delku a ucel, abys nemohl psat ty svoje rozumy. V BL jsem ti reason zmenil, tak snad uz budes plne satisfakovan :-)

Začiatok vám nascreenojem ked bude čas..Koniec 12hod smiešnych :) ASi ked sa dakto takto správa tak v hlave to nemá v poriadku ..I am king , mám práva , možem čo chcem :) Celý čas som mal nick ten istý ked som mal ban..Ban mi skončil ,chlap mi zrazu zmnil nick na Gamesites...Tým pádom mi zrušilo vip , musel som si to zmenit a vdaka nemu sa mi stal krásny fail , čo mi nešlo strielat ,nič..V screene to máte..Normálny admi napíše zmen si nick , ako vravim on nenapisal na mna nič , len konal tie jeho silné chmaty amx..A sreen pekne pokračuje..Napísal som druhému hráčovi prečo sa mi to stalo že mi *zmenil nick a viz. screen a zas poviem pravdu :D a pán admin za nadávočky 12 hodín :D Potom sa tam ludia smialy a ako som predtým písal .Ban za nazor :) http://leteckaposta.cz/159943241
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 15:31

Ak ak ešte teraz je niekto na jeho strane tak to je smiešne cele..čas 7:21 hráč I FELL .Demo 01. 08. 12:11 HLTV..
Hráš išiel Def..Prišiel na spawn dostal flash už bolo dávno neskoro a v tom dostal Slay....Ten hráč mu napísal ,že troška neopravnený slay,dlži mu carabinu(škoda ,že to nejde vidiet lebo HTVL je spec ale vám to možno ide vidiet)..Odpoveď dostal , s kempom def nedáš..Ale kemp žiaden nebol ale neva, ked išel z Kát def..Tak tam som ja napísal :D čisty pekny nazor..CHlapci zvykajte si..On dáva slay stále..Nemá na to nervy.. A tam dostanem 10min.ban za malé nadávky , ešte som si nick zmenil :D lebo to normálne sa mi mozog zastavoval a asi kadému ako niekto može byt tak zaujatý.:) Ako vravím ani raz pán admin neráčil nič mi napísat , jedine jeho nejaká práva či lavá ruka tak vypisuje viz. Screnn.. http://leteckaposta.cz/690390760
Tak ak z tohto človek nemá mat nervy ,že za toto bude dostávat ban ..Tak je to smiešne tunak vše..Diky.
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 01 srp 2017, 15:42

Takze takto. Pozrel som ti tvoj hlstats a to co predvadzas na servery je hrozne. Mozes byt rad, ze mas len ban na 12 hodin a neskoncil si este horsie. Posnaz sa spravat na servery normalne a nebudes dostavat bany.

Staznost zamietam
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 15:58

PEto píše:Takze takto. Pozrel som ti tvoj hlstats a to co predvadzas na servery je hrozne. Mozes byt rad, ze mas len ban na 12 hodin a neskoncil si este horsie. Posnaz sa spravat na servery normalne a nebudes dostavat bany.

Staznost zamietam

A tu sa nerozprávame o tom čo bolo, ale čo je dnes!! ako som sa správal k nemu od začiatku..OD začiatku som ja jeho ani neriešil..
To Som písal hore ,že som si toho vedomí..Ale toto je tam new admin ktorého som tam stretol prvý X..Si robíš srandu.. :D Si pozri čo som písal predtýmto.. Bany zato,že som pán a nechcem počut iný názor, iný nazor - urážka , nadávka..A pozri si začiatok ako to začalo..Či ten tvoj kamarátik išiel krásne podla správania sa admina..Ukáž mi raz , jeden screen kde mi pekne napísal , nechaj toho lebo ti dám kick ban, nenadávaj ako to robia další normálni admini..Keď mi toto ukážeš , potom možeš napísat, že tvoj admin nie je zaujatý :) ukáž mi to raz prosim ta a dám ti zapravdu!! Dakujem..Hned večer si to aj sám pojdem pozriet ale nenájdem nič ,lebo som to už pozeral a ani si na nič také nepamatám :)
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 srp 2017, 16:41

Ty si to asi nepochopil, jinak by si stále nepsal blbosti.
Maxipes ze své pozice má právo přijít na server a dát ti za tvé chování dlouhodobý ban. Má na to právo a ty s tím nic neuděláš. On však byl tak laskavý a naivní, že věřil v nápravu a dal ti 2x ban na 10 minut. Ty však jako největší geroj si své nevychování a útoky na něj stupňoval.

Ne, nemáš právo vyjádřit svůj názor. Máš právo hrát. Nemáš právo psát urážky a provokace, protože si to myslíš. Ne.
Pokud nesouhlasíš s adminem, máš právo si tady přijít stěžovat. Nemáš právo ho ve hře ponižovat a potom tady brečet jak je admin špatnej.

Moc tě prosím, zapamatuj si to. Prozatím jsme ti omezili možnost někoho urážet v chatu na 24 hodin. V případě opakovaných problémů to může být klidně více.

V případě že se tady Maxipsovi omluvíš, určitě ti ban zkrátí.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 18:29

To som písal aj tam :),že v akej krajine to žijeme , že si nemožeš napísat svoj názor :) V pravidlách to nevidim ,že by bolo niekde napísané ,že GS má zákas vyjadrovat svoj názor na dannú situáciu na servery.
A asi sme sa zle pochopili, ja som sem neprišiel sa hádat a tých 24hod mi je tak jedno lebo ja cez týžden nehrám cs,len som dneska ostal doma tak preto som si prišiel zahrať a to ospravedlnenie to je pre mna maličkosť..To sa mu možem a možte mi daj Ban aj na 48h ked sa vám páči pán AVE..
Ale ty Maxipsík , keď si taký chlap a mám sa ti ja ospravedlnovat ,tak si porsím ta aj ty priznaj svoju vinu..O toto mi ide , nech sa to už neopakuje a kebyže ty si robíš to čo máš tak sa nič nestane a ja nikoho "neprovokujem"..Do pár hodin tu bude screens ako to vzniklo..Či naozaj si sa správal ako chlap...Stačilo normálne napísat ,nenadávaj o čo sto pro si nenapísal a ak neprestaneš kick , ban ako to robia ostatní admini..A teraz tu napísal , okej mal som zlú náladu ,nechcelo sa mi písat robil som to hned aby som ho vyprovokoval.. :)
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod bsNq » 01 srp 2017, 19:06

Posledný krát čo to stým strácal čas , ale ako vidim jeden za všetkých , vsetci za jedného a od nezlihal na 100percent..
Demo HLTV čas 10:03..V Deme to začína časom 16 00..Ked ako so vravel , sa raz použil nadávku na hráča ktorý i napamatal 1min. spat že ču/rak nech si pozre HLTV demo a tam dam aj mne aj jemu KICK nikde nič nikomu nenapisal (screen)..nehádajte sa , inač ban atd. ..kebyže upozorní tak ja by som nič donho nerýpal.."To je ako a to tu musite užnam kto ma aspon trošku rozumu,kebyže vás človek mláti a vy nič nebudete sa bránit?O to tu ide , on nič mi nešlo len o to ,že okej pochybil som aj ja(on)..V čase 22:15 som dostal za nič kick..Nič som nepísal..Vratil som sa spat a napísal som mu či chce svoje práva zahodit ked kick len tak v strede hry.(význam taký , že pojdem sem na GS)..A týmto to všetko začalo ..Za toto som dostal BAN nadávky malé..Takže ak ešte z vás mi chcete niekto povedat ,že nemám pravdu a toto je normal za toto dostával ban tak ja už neviem..A toto som mal nechat len tak a nevybuchnút? Ide o pointu , mal ako každý iný admin upozornit ,postupovat ako sa má..Díky tot vše , lovu zdar.
http://leteckaposta.cz/941570806
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Walton » 02 srp 2017, 07:03

tento hrac je strasny dement ktokolvek ho zabije tak mu napise nejaku nadavku alebo ho provokuje nabuduce mu dajte ban na tyzden zasranemu decku
Walton
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 02 srp 2017, 08:09

Sam pises, ze se chovas jako vul. Kdyz za svoje chovani dostanes opravnene kick a neberes to jako upozorneni, bude chyba nekde mezi klavesnici a zidli. Pokud si myslis, ze budes donekonecna upozornovan na to, aby ses nechoval jako ctvernozec, jsi na omylu. Ostatnim hracum uz svymi psychadelickymi vylevy kazit hru nebudes, o to uz se postarame.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bsNq » 02 srp 2017, 09:48

Takže ako vidim platí to isté.. Chyba je ale aj u tebe , ale ked si myslíš ,že máš pravdu pravducu len ty tak si mimo..
Každý chlap si povie okej , prizná si pravdu..Len ty si ale dospelec ,ty si to nepriznáš tak si len rob dalej svoje AMX chmaty bez normálnej logickej odpovede..Jaj to sme na GS aby za jednu nadávku (ču*ák)dostal kick a ked sa ho pekne spýtaš či chceš svoje práva zahodiť tak dostaneš BAN za malé nadávky , fuck logic gs..- ALe čo už ,sme na GS a tak to asi tu chodí s tou inteligenciou vysokou .. Nemám viac čo ja k tomu dodať , ako tak pozerám na zadu tak aj ked má hráč pravdu tak nemá..Bohužial GS je zaspatý v 19.storočí kde sloboda slova neexistuje :)
bsNq
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy