• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Kolja / Jailbreak 1 / úmyslný free ban
Admin Kolja mi dal úmyslný free ban bez promyšlení, na serveru jsem dal príkaz který pochopil jen jediný hráč, a to byl admin, admin Kolja přišel v pulce kola a napsal mi na steamu co jsem řekl za prikaz, já jsem mu neodpovedel protože nemusím a on řekl at mu to vyvsetlim nebo ban, tak jsem napsal at mi da free ban a tak taky udělal, vůbec tam nebyl napojil se v pulce kola a da mi ban jen tak... Neodpovedel jsem mu protože na steamu mu odpovídat nemusim, kdyby se zeptal ve hře v pohodě odpovim hned, ale na steamu nemusim odpovídat, ale to si on taky asi neuvedomuje.
Ban byl za MFK který jsem samozřejmě nedal. Myslím že admini by měli být trochu víc inteligentní (myslim jen Kolju).
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2640
Demo: 21:40 http://leteckaposta.cz/524800385
Screeny konverzace: http://imgur.com/a/i9dzG
Ban byl za MFK který jsem samozřejmě nedal. Myslím že admini by měli být trochu víc inteligentní (myslim jen Kolju).
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2640
Demo: 21:40 http://leteckaposta.cz/524800385
Screeny konverzace: http://imgur.com/a/i9dzG
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Vyřešeno] Kolja / Jailbreak 1 / úmyslný free ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kolja / Jailbreak 1 / úmyslný free ban
Slušně jsem ti napsal at mi vysvětlíš co si dal za příkaz protože v tu chvíli kdy jsem začal sledovat hru to vypadalo jako mfk, tys mi napsal poslední reakce na skok .... , podruhé jsem ti napsal at mi vysvětlíš co si dal za příkaz jinak ti dám ban za mfk, tys odepsal že nic vysvětlovat nemusíš , a že tí dám free ban bla bla bla ale žádná odpověd na mou otázku tak jsem ti dal ban za mfk nepřipadá mi zas tak těžké odpovědět na otázku admina
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
Admin si na jailbreaku, zeptej se me priste na serveru, steam nemá s tvýma právama nic společného a jako normálnímu človekovy jak ostatní ti odpovídat na steamu nemusím. Taky si musíš být 100% jistý nad svými činy, a ty si si jistý nebyl jestli jsem dal MFK a přesto si dal ban. Je jedno jak hezky se zeptáš já ti na steamu odpovídat prostě nemusím.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
A navíc řešíš blbosti, admin steamu nejsi takze odpovídat nemusim, a to vůbec není hlavni, mam ban za MFK, a MFK jsem nedal, to že nevíš co jsem dal za príkaz a nebyl si na serveru práve podporuje moje tvrzení a tvojí demenci že si mi i přesto dal ban.
-
5M41L - Zkušený
Banující admin napíše proč, když má podezření na MFK, neřeší situaci tak jak má? Tzn. zasáhnout do hry, přerušit ji a situaci vyřešit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Právě proto že jsem si nebyl jistý jsem to řešil tak jak jsem to řešil, nechtěl jsem zbytečně přerušovat hru když jsem neslyšel příkaz, proto jsem napsal hráčoj na steamu abych si ověřil jestli skutečně mfk nepadl. na steam jsem mu psal proto aby si toho všim a aby se to vyřešilo co nejrychlej a jak to bylo dál už jsem napsal
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
Situaci jako admin máš řešit na serveru a vyhrazujou ti to administrátorská práva že můžeš přesušit hru, promin že mluvim za tebe Awee, ale už chci ten unban jako někdo smazal tu zadost o unban mojí.
-
5M41L - Zkušený
Smazal jsem to já pro duplicitu. Situace bude prošetřena a poté padne verdikt.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Děkuji, ale radši to vysvětlím, řekl jsem "po otevření cel pustíte klavesnici a myš" tudíš až otevřu cely namají se hýbat a když byly cely zavřene řekl jsem "bezte na stoly a kdo chce mikrofon půjde mezi stoly" ale to je nesplnitelny prikaz takze měli mit puštěnou K a M, přesně ten hráč (admin) co jediný přežil to pár kol nazpátek nepochopil tak jsem mu to vysvětlil a poté chybu už neudělal.
-
5M41L - Zkušený
Admin udělal chybu, to se stane každému. Důležité je si to umět přiznat a omluvit se za ni.
Admin zrušen.
Admin zrušen.
-
• Stránka 1 z 1