• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] sniper/FK
- sniper
- VALVE_0:0:1133726837
- 2.8.17 cca 14:10
- Hráč dal FK. Dále nebyl schopen nahlásit VD a přepojil se k T.
- Demo
- 41:39- FK(příkaz byl ať se nehýbají. pak jsem řekl "máte tam mezery " a zabil ho) FK neuznal a hádal se se mnou (byl jsem Simon)
- VALVE_0:0:1133726837
- 2.8.17 cca 14:10
- Hráč dal FK. Dále nebyl schopen nahlásit VD a přepojil se k T.
- Demo
- 41:39- FK(příkaz byl ať se nehýbají. pak jsem řekl "máte tam mezery " a zabil ho) FK neuznal a hádal se se mnou (byl jsem Simon)
Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
[Vyriešené] sniper/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sniper/FK
Ako akademik by si si mal prečítať toto: vzorove-nahlaseni-a-pravidla-t61724.html
kde máš napísané: FK, MFK, Nesplniteľný príkaz, Hádzanie zbrane T, či akékoľvek iné Kazenie hry nebudú uznané, ak budete Simonovať (či pri deme z HLTV), pretože na dôkaze musí byť počuť, aké boli príkazy, zákazy atď... (To isté aj platí pre demo bez zvuku. Kontrolór ťažko určí, čo k tej situácii viedlo, preto sa to bude banovať, keď je to JASNÉ (napr. padol Simon a dostali ste FK, ale nemáte demo, MFK pri HVD, atď...).
No aj tak dík za nahlásenie
kde máš napísané: FK, MFK, Nesplniteľný príkaz, Hádzanie zbrane T, či akékoľvek iné Kazenie hry nebudú uznané, ak budete Simonovať (či pri deme z HLTV), pretože na dôkaze musí byť počuť, aké boli príkazy, zákazy atď... (To isté aj platí pre demo bez zvuku. Kontrolór ťažko určí, čo k tej situácii viedlo, preto sa to bude banovať, keď je to JASNÉ (napr. padol Simon a dostali ste FK, ale nemáte demo, MFK pri HVD, atď...).
No aj tak dík za nahlásenie

-
Dioxin - Spamer
• Stránka 1 z 1