• Stránka 1 z 1
Už si opravdu nevím rady...
Dobrý den,mám obrovský problém a to ze steamem (cs 1.6).
Když se připojím na server tak mi postava chodí tak rychle jako kdybych měl speedhack. Už jsem se kdysi radil i se supportama,ale i ti si nevěděli rady. Zde je nahrávka ... http://leteckaposta.cz/792347246 .
Ano, downgrade mám,raty nastavené správně myslím taky. Už jsem zkusil opravdu asi naprosto vše... ale pořád mi to nejde,už jsem kvůli tomu i koupil druhý steam ale pořád nic... prosím o pomoc :/
Když se připojím na server tak mi postava chodí tak rychle jako kdybych měl speedhack. Už jsem se kdysi radil i se supportama,ale i ti si nevěděli rady. Zde je nahrávka ... http://leteckaposta.cz/792347246 .
Ano, downgrade mám,raty nastavené správně myslím taky. Už jsem zkusil opravdu asi naprosto vše... ale pořád mi to nejde,už jsem kvůli tomu i koupil druhý steam ale pořád nic... prosím o pomoc :/
-
Bezdomovec - Kolemjdoucí
Už si opravdu nevím rady...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Už si opravdu nevím rady...
Zkoušel jsi hrát přes nonsteam?

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Proč hrát na nonsteamu když lze na steamu? Jinak ano zkoušel
ale stává se občas to samé.

-
Bezdomovec - Kolemjdoucí
Zkus reinstallovat cs 1.6 na steamu (pokud si nezkoušel). Dělá ti to od té doby co vyšel update?

-
Retia - Kazatelův učeň
Jak jsem psal,udělal jsem naprosto vše,zkoušel jsem na několikrát nastavovat raty,zkoušel jsem několik druhů downgrade,zkoušel jsem se radit se supportama kteří si nevěděli rady,... zkoušel jsem téměř vše
Retia... asi ti něco říká nick JohnyKlatismrk že?
Tak ti to alespoň připomene že nejsem tak hloupý a zkouším to dokud to nejde. Bohužel teď nastala osudová chvíle že nevím kam dál 

Retia... asi ti něco říká nick JohnyKlatismrk že?

-
Bezdomovec - Kolemjdoucí
Kdyby jsem věděla, že to jsi ty, tak samozřejmě nepíšu tak primitivní věci.. to už je jiná.. když si nevěděli radi supporti, tak nevím jestli se dočkáš odpovědi zde. 

-
Retia - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1