• Stránka 1 z 1
Požádání o práva.
Jako člověk s úspěšně hotovou akademii bych si rád požádal o práva.
Nick ve hře: ^H0KUTO?!
Nick na fórum: ItzMeDozee
Profil na fórum: Profil
Věk: 14 - Úspešně hotová akademie.
Steam nick: H0KUTO!
Steam ID: STEAM_0:0:131773246
Hlstats: HlStats
Nějaké bany nebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mám na kontě pár banů. Myslím si, že 3, ale z těchto banů jsem se poučil a už se snažím tomu vyvarovat. A také jsem tyto bany dostal na portále GS, protože jinde nehraju.
Něco o mne: Je mi 14. Rád se učím nové věci a také jsem rád, když něco udělám špatně a někdo místo toho, aby hned začal nadávat, tak mě poučí. Těchto lidí si cením, protože jich na dnešním světě už moc není.
Proč bych chtěl admina ?: Tak nebudu psát jako každý, abych udělal pořádek na serveru. To je přece jasné, ale práva bych chtěl z důvodů, že si na serverech hráči od adminů nechají poradit. Kdyby normální hráč řekl, že je to takhle, tak si stejně poučený hráč myslí, že to tak není, ale kdyby mu to řekl admin, tak tomu věří.
Nick ve hře: ^H0KUTO?!
Nick na fórum: ItzMeDozee
Profil na fórum: Profil
Věk: 14 - Úspešně hotová akademie.
Steam nick: H0KUTO!
Steam ID: STEAM_0:0:131773246
Hlstats: HlStats
Nějaké bany nebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mám na kontě pár banů. Myslím si, že 3, ale z těchto banů jsem se poučil a už se snažím tomu vyvarovat. A také jsem tyto bany dostal na portále GS, protože jinde nehraju.
Něco o mne: Je mi 14. Rád se učím nové věci a také jsem rád, když něco udělám špatně a někdo místo toho, aby hned začal nadávat, tak mě poučí. Těchto lidí si cením, protože jich na dnešním světě už moc není.
Proč bych chtěl admina ?: Tak nebudu psát jako každý, abych udělal pořádek na serveru. To je přece jasné, ale práva bych chtěl z důvodů, že si na serverech hráči od adminů nechají poradit. Kdyby normální hráč řekl, že je to takhle, tak si stejně poučený hráč myslí, že to tak není, ale kdyby mu to řekl admin, tak tomu věří.
-
ItzMeDozee - Zkušený
Požádání o práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Požádání o práva.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Požádání o práva.
Děkuju za odpověd, jak tu, tak i v SZ. Děkuju moc za věnování času.
A do příště se budu snažit 

-
ItzMeDozee - Zkušený
• Stránka 1 z 1