Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nahlašování ?

Příspěvekod Venan » 03 srp 2017, 07:06

Sice hraju JB celkem dlouho, ale furt jsi nejsem jistý co mám a nemám nahlašovat ... něco mi přijde jako prkotina, ale zase čtu různé příspěvky , kdy prý to máme nahlásit atd.. ale nikde jsem nenašel nic, kde by bylo přesně popsáno co se má a co se nemusí nahlašovat do PP...

A ještě, nejsem zdatný PCčkář :/ taková střední cesta jsem :D , a nevím jak se dají dát screeny rovnou do zprávy (sem) stejně tak jako demo. nechci to dávat bůhví kam, a tak bych to chtěl dávat rovnou sem jen nevím jak :D , díky za odpovědi :)
VeNaNkO
Venan
Amatér
Amatér

Nahlašování ?

od Rumcajz » 03 srp 2017, 07:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlašování ?

Příspěvekod flendis » 03 srp 2017, 07:40

To nevím jestli půjde :D Demo nahraješ normálně na leteckou poštu -> leteckaposta.cz
a screnny na ctrlv.cz :)
  • EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
  • VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!
Obrázek
flendis
Drbna
Drbna

Příspěvekod ImCadogan » 03 srp 2017, 09:02 VIP

Venan píše:Sice hraju JB celkem dlouho, ale furt jsi nejsem jistý co mám a nemám nahlašovat ... něco mi přijde jako prkotina, ale zase čtu různé příspěvky , kdy prý to máme nahlásit atd.. ale nikde jsem nenašel nic, kde by bylo přesně popsáno co se má a co se nemusí nahlašovat do PP...

A ještě, nejsem zdatný PCčkář :/ taková střední cesta jsem :D , a nevím jak se dají dát screeny rovnou do zprávy (sem) stejně tak jako demo. nechci to dávat bůhví kam, a tak bych to chtěl dávat rovnou sem jen nevím jak :D , díky za odpovědi :)

dá sa myslím že aj rovno cez správu nemusíš nahrávať na leteckupostu dole mas pridat subor a najdes v PC to demo čo si nahral a malo by to asi sem pridať.
CS 1.6 Admin
Redaktor
ImCadogan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 03 srp 2017, 20:27 VIP

Napíš mi PMku, niekedy skočíme na TSko a kľudne ti vysvetlím, čo sa v PPčku banuje, čo nie, kam dávať dôkazy atď... ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery