• Stránka 1 z 1
Nahlašování ?
Sice hraju JB celkem dlouho, ale furt jsi nejsem jistý co mám a nemám nahlašovat ... něco mi přijde jako prkotina, ale zase čtu různé příspěvky , kdy prý to máme nahlásit atd.. ale nikde jsem nenašel nic, kde by bylo přesně popsáno co se má a co se nemusí nahlašovat do PP...
A ještě, nejsem zdatný PCčkář :/ taková střední cesta jsem
, a nevím jak se dají dát screeny rovnou do zprávy (sem) stejně tak jako demo. nechci to dávat bůhví kam, a tak bych to chtěl dávat rovnou sem jen nevím jak
, díky za odpovědi 
A ještě, nejsem zdatný PCčkář :/ taková střední cesta jsem

VeNaNkO
-
Venan - Amatér
Nahlašování ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlašování ?
To nevím jestli půjde
Demo nahraješ normálně na leteckou poštu -> leteckaposta.cz
a screnny na ctrlv.cz

a screnny na ctrlv.cz

- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
Venan píše:Sice hraju JB celkem dlouho, ale furt jsi nejsem jistý co mám a nemám nahlašovat ... něco mi přijde jako prkotina, ale zase čtu různé příspěvky , kdy prý to máme nahlásit atd.. ale nikde jsem nenašel nic, kde by bylo přesně popsáno co se má a co se nemusí nahlašovat do PP...
A ještě, nejsem zdatný PCčkář :/ taková střední cesta jsem, a nevím jak se dají dát screeny rovnou do zprávy (sem) stejně tak jako demo. nechci to dávat bůhví kam, a tak bych to chtěl dávat rovnou sem jen nevím jak
, díky za odpovědi
dá sa myslím že aj rovno cez správu nemusíš nahrávať na leteckupostu dole mas pridat subor a najdes v PC to demo čo si nahral a malo by to asi sem pridať.
CS 1.6 Admin
Redaktor
Redaktor
-
ImCadogan - Zkušený
Napíš mi PMku, niekedy skočíme na TSko a kľudne ti vysvetlím, čo sa v PPčku banuje, čo nie, kam dávať dôkazy atď... 

-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1