• Stránka 1 z 1
Potrebuji pomoxt """!!!!
Zdravim ...strasne dlouho sem tu nebyl '!!! najednou se chci prihlasit na sve oblibene serwery a jejda!!!!! ma VIP :_ A EVIP na všech serwerech co sem mel nefunguji ... Poradi mi někdo tady je seznam kde sem mel vip - Evip
Public mini ...EVIP
Dust only 2 ... EVIP
deathrun 1 a 2 ---Vip
Jilbreak ..3 a 5...EVIP
kdyby mi je nejaka hodna duse opet nahodila bych byl opravdu velm\ rad nektere emaily s kodama ještě mam ale myslim źe tak na dust ... spis bych potreboval ty jilbreaky chci opet zacit hrat a ten kdo me tu zna vi ze sem to tam mel diky moc ...
Public mini ...EVIP
Dust only 2 ... EVIP
deathrun 1 a 2 ---Vip
Jilbreak ..3 a 5...EVIP
kdyby mi je nejaka hodna duse opet nahodila bych byl opravdu velm\ rad nektere emaily s kodama ještě mam ale myslim źe tak na dust ... spis bych potreboval ty jilbreaky chci opet zacit hrat a ten kdo me tu zna vi ze sem to tam mel diky moc ...
-
Number2 - Pokročilý
Potrebuji pomoxt """!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Potrebuji pomoxt """!!!!

-
Number2 - Pokročilý
napoj sa na server, napis /aktivator do chatu a tam napis sboj vip kod
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Dobrý deń poslal som sms 8877 GAMS 4 13.8.2017 HOd 15.25 cena 4 E na kreditu som mal 4.95 E poslal som a mám 0.95 E a prišlo
mi pošliťe ešte raz tuto sms a dosteneťe kod a ja už nemám kredit a za VIP som zaplatil prosím o pomoc Ďakujem.
mi pošliťe ešte raz tuto sms a dosteneťe kod a ja už nemám kredit a za VIP som zaplatil prosím o pomoc Ďakujem.
- FakjuU
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1