• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o admin práva na Trouble in Town 3
Trouble in Town 3
Zdrávím rád bych požádal o admin práva na již zmiňovaném serveru.
Nick ve hře : Venca23Cze
Forum Nick : Venca23Cze
Profil : venca23cze-u56987.html
Věk : 21
Steam Nick : harda5588
Steam ID : STEAM_0:0:87423456
HlStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=191543
Bany : Na steam účtě nemám žádné bany , Jinak když jsem hrál přes hru od vás tak jsem dostal jednou neoprávněný BAN za Aimbot na JB1 což jsme s adminem vyřešily, jinak na JailBraiku jsem pár banů dostal za neschpnost CT když jsem se to učil. A asi nejspíš jeden za nadávky za což se omlovám.
Něco o mě : Jmenuji se Vašek je mi 21 let, Pocházím a také momentálně žiji v Praze.Zde jsem vystudoval Strědní technickou školu s oborem Elektrikář a momentálně pracuji ve firmě se kterou jsem měl ve škole uzavřené stipendium. Moje koníčky je hraní na PC,Sledování filmů-seriálů,Jízda na longboardu,Cestování,Zimní a míčové sporty.
Proč bych se chtěl stát adminem? : Hraji každý den na tomto serveru a moc adminů sem nechodí , a hráči na tomtu serveru zneužívají furt Voice a pak kvůli tomu lidé ze serveru odchází,také tam často spamují chat ,a pár lidí zneužívá VIP k tomu aby se schovávaly do textur a ostatní pak musí čekat dlouhou dobu do konce kola a pár krát se tam také ukáží hráči se SpeedHackem.Což také není přijemné s takovými hráči hrát.A když jim řekne obyčejný hráč aby to nedělali tak z toho maj ještě větší radost a srandu.
Děkuji za váš čas a budu se těšit na vaší odpověď
.
Zdrávím rád bych požádal o admin práva na již zmiňovaném serveru.
Nick ve hře : Venca23Cze
Forum Nick : Venca23Cze
Profil : venca23cze-u56987.html
Věk : 21
Steam Nick : harda5588
Steam ID : STEAM_0:0:87423456
HlStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=191543
Bany : Na steam účtě nemám žádné bany , Jinak když jsem hrál přes hru od vás tak jsem dostal jednou neoprávněný BAN za Aimbot na JB1 což jsme s adminem vyřešily, jinak na JailBraiku jsem pár banů dostal za neschpnost CT když jsem se to učil. A asi nejspíš jeden za nadávky za což se omlovám.
Něco o mě : Jmenuji se Vašek je mi 21 let, Pocházím a také momentálně žiji v Praze.Zde jsem vystudoval Strědní technickou školu s oborem Elektrikář a momentálně pracuji ve firmě se kterou jsem měl ve škole uzavřené stipendium. Moje koníčky je hraní na PC,Sledování filmů-seriálů,Jízda na longboardu,Cestování,Zimní a míčové sporty.
Proč bych se chtěl stát adminem? : Hraji každý den na tomto serveru a moc adminů sem nechodí , a hráči na tomtu serveru zneužívají furt Voice a pak kvůli tomu lidé ze serveru odchází,také tam často spamují chat ,a pár lidí zneužívá VIP k tomu aby se schovávaly do textur a ostatní pak musí čekat dlouhou dobu do konce kola a pár krát se tam také ukáží hráči se SpeedHackem.Což také není přijemné s takovými hráči hrát.A když jim řekne obyčejný hráč aby to nedělali tak z toho maj ještě větší radost a srandu.
Děkuji za váš čas a budu se těšit na vaší odpověď

-
Venca23Cze - Mistr
[Zamítnuto] Žádost o admin práva na Trouble in Town 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva na Trouble in Town 3
No hlavně že když si hrál na COD MW 1 tak si ten speedhack měl zaplý a když jsme šli pro admina tak najednou si byl pryč ale jak se říká na každou svini se vodá vaří 

- MrDrakan123
- Kolemjdoucí
Já ale COD nehraji a ani ho nemám zakoupený.Prosím o vysvětlení.
-
Venca23Cze - Mistr
Zdravím,
zkus se prosím projevit trochu více, například nahlašováním hříšníků do sekce Porušení pravidel a pak časem uvidíme.
Prozatím zamítnuto.
zkus se prosím projevit trochu více, například nahlašováním hříšníků do sekce Porušení pravidel a pak časem uvidíme.
Prozatím zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Žádost o admin práva na Trouble in Town 3
Ok
Budu se snažit .Díky za odpověď.

-
Venca23Cze - Mistr
• Stránka 1 z 1