• Stránka 1 z 1
[Vyr] knife1/taygete,love/Mysterio
[=] Dostal jsi trest od admina: Love
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty/chh
[=] Zabanovany nickname: Mysterio
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:89524008
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Takže ban za scripty...
Scripty nemám, nikdy som nemal, a neznášam ľudí ktorí ich používajú. 7 rokov hrám knife bez banu. Na steame mám 1440 hodín z čoho je 95% knife + xy hodín z predchádzajúcich rokov na NS.
Zbytočne tu budem vypisovať somariny, spravil som video kde to vysvetľujem a ukazujem, aspoň som sa snažil s vecami ktoré tu teraz pri sebe mám, a nemám problém to spraviť znova serióznejšie ak bude s týmto videom problém. (Keďže viem že tam bohužiaľ vidno iba polovicu obrazovky a demo točiť ma vtedy nenapadlo, ale aj tak..)
A samozrejme že budem hrať so scriptami keď mám akurát termín na pohovor, aktívne nahlasujem ľudí do PP a snažím sa zlepšiť situáciu na GS knife (kde inač nieje jediný aktívny admin ktorý by hral knife viac ako rok okrem karmy a exciho 90% banov je z webu prostredníctvom asi 3 ľudí ktorí sa snažia to nejak čistiť.), veď prečo nie.
vip mám.
https://youtu.be/opTrEp7HQ4Y
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty/chh
[=] Zabanovany nickname: Mysterio
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:89524008
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
Takže ban za scripty...
Scripty nemám, nikdy som nemal, a neznášam ľudí ktorí ich používajú. 7 rokov hrám knife bez banu. Na steame mám 1440 hodín z čoho je 95% knife + xy hodín z predchádzajúcich rokov na NS.
Zbytočne tu budem vypisovať somariny, spravil som video kde to vysvetľujem a ukazujem, aspoň som sa snažil s vecami ktoré tu teraz pri sebe mám, a nemám problém to spraviť znova serióznejšie ak bude s týmto videom problém. (Keďže viem že tam bohužiaľ vidno iba polovicu obrazovky a demo točiť ma vtedy nenapadlo, ale aj tak..)
A samozrejme že budem hrať so scriptami keď mám akurát termín na pohovor, aktívne nahlasujem ľudí do PP a snažím sa zlepšiť situáciu na GS knife (kde inač nieje jediný aktívny admin ktorý by hral knife viac ako rok okrem karmy a exciho 90% banov je z webu prostredníctvom asi 3 ľudí ktorí sa snažia to nejak čistiť.), veď prečo nie.
vip mám.
https://youtu.be/opTrEp7HQ4Y

-
Mystiik - Mistr
[Vyr] knife1/taygete,love/Mysterio
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: knife1/taygete,love/Mysterio
Jsem strašně zvědaví na vyjádření od admina Love
Když vám to říkam, říct si nedáte.
Vyčkáme.
Jinak ve videu vše krásně vysvětlené a popsané, klobouk dolů

Když vám to říkam, říct si nedáte.
Vyčkáme.
Jinak ve videu vše krásně vysvětlené a popsané, klobouk dolů

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: knife1/taygete,love/Mysterio
mysteri3
Nemusel si čekat na moje vyjádření, dema máš v a-sekci.
btw vyhráváš cenu za nejdelší video k ub žádosti.
EDIT: jinak se mi fakt líbí to taygete, love

Nemusel si čekat na moje vyjádření, dema máš v a-sekci.
btw vyhráváš cenu za nejdelší video k ub žádosti.
EDIT: jinak se mi fakt líbí to taygete, love

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: [ČEKÁME] knife1/taygete,love/Mysterio
demo1- neviem aké scripty sú tam normálny gs pri fps 900+ a 4k 3 z toho boti čo iba rushujú + karma a sideways bhop
demo2- sideways bhop a gs + sgs znova ak má hráč dosť fps je to úplne ľahké a dá sa to aj pri 10aa (sgs je pri 100aa a fps najľahšie, to som dával už aj pri 10aa a nikoho to netrápilo)
demo3- gs v oblúkoch kde človek iba drží A alebo D a mwheel takže žiadna ťažká synchronizácia strafov
Hrám cs dosť dlho takže nevidím čo je ťažké na tom sa toto naučiť, pri 100aa a dosť fps nieje problém v terajšom hlstate mám cez 180hrs na serveroch takže aj to by na takéto veci stačilo a to nepočítam hodiny na vlastnom serveri kde som sa to najprv učil.
na 100fps by som nedal nič z toho inač už ak nemám 200fps ledva dávam aj bhop
demo2- sideways bhop a gs + sgs znova ak má hráč dosť fps je to úplne ľahké a dá sa to aj pri 10aa (sgs je pri 100aa a fps najľahšie, to som dával už aj pri 10aa a nikoho to netrápilo)
demo3- gs v oblúkoch kde človek iba drží A alebo D a mwheel takže žiadna ťažká synchronizácia strafov
Hrám cs dosť dlho takže nevidím čo je ťažké na tom sa toto naučiť, pri 100aa a dosť fps nieje problém v terajšom hlstate mám cez 180hrs na serveroch takže aj to by na takéto veci stačilo a to nepočítam hodiny na vlastnom serveri kde som sa to najprv učil.
na 100fps by som nedal nič z toho inač už ak nemám 200fps ledva dávam aj bhop

-
Mystiik - Mistr
Inač som dosť sklamaný pretože keď som si všimol že tay točí tak som sa snažil robiť moje top strafy ale on ich ani nenatočil a poslal toto.. ach jaj

-
Mystiik - Mistr
mysteri.dem - tam nic neni, jen boost pomocí padáku + 100aa, které je na serveru.
mysteri2.dem - točeno převážně z 3 osoby, takže nedostatečné
mysteri3.dem - vysvětlil sám autor + boost padákem opět a udržovaná rychlost v malém prostoru jedním a tím samým pohybem.
Nevím komu jste to ještě posílali, myslím že Groosovi co mi Taygete psal, takže konečný verdikt hodí nejspíš on.
mysteri2.dem - točeno převážně z 3 osoby, takže nedostatečné
mysteri3.dem - vysvětlil sám autor + boost padákem opět a udržovaná rychlost v malém prostoru jedním a tím samým pohybem.
Nevím komu jste to ještě posílali, myslím že Groosovi co mi Taygete psal, takže konečný verdikt hodí nejspíš on.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Máš unban, můžeš jít hrát.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1