Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[přijaty] Myst/knifev2

Příspěvekod Mystiik » 04 srp 2017, 16:31

Zdravím, rád by som požiadal o práva admina na knife serveroch. (znova xd)

Nick v hre: ;Mysterio*

Nick na fóre: Mystiik

Profil na fóre: https://www.gamesites.cz/forum/mystiik-u36267.html

Vek: 17

Steam: http://steamcommunity.com/id/mystplayz

SID: STEAM_0:1:89524008

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/hlstats.php?mode=playerinfo&player=449

Bany: Nič nad 30 minút a aj to pred 3 rokmi +-

O mne: 17 ročný študent 2. (teraz už 3.) ročníka gymnázia ktorého záľuby pozostávajú z basketbalu, skladania počítačov a hier (keď sa teraz na to tak pozerám nič moc no xd)

Prečo by som chcel práva?: Hrám knife už asi 7. rok, som aktívny denne, a veľmi často som svedkom toho ako niekto na serveri porušuje pravidlá alebo kazí hru, čomu by som mohol zabrániť. (+ sa mi už nechce písať na fórum 3x denne)

Ďakujem za váš čas a pozornosť.

PS: Žiadosť skopírovaná iba s malými úpravami keďže sa nič nezmenilo a mám dosť monotónny život (feelsbadman)
Obrázek
Mystiik
Mistr
Mistr

[přijaty] Myst/knifev2

od Rumcajz » 04 srp 2017, 16:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Myst/knifev2

Příspěvekod Forst » 04 srp 2017, 16:40

Ohledně termínu na pohovor se ti ozvu na steamu.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Re: [POHOVOR] Myst/knifev2

Příspěvekod GrooS » 08 srp 2017, 16:31 VIP

Bany: Nič nad 30 minút a aj to pred 3 rokmi +-

Zajímavý, já si totiž pamatuju jednoho mysteria který dostal permu za scripty, a teďka koukám banlist a opět máš další, moc se toho nezměnilo :D

http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1488
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mystiik » 08 srp 2017, 21:16

Permu v minulosti za scripty som ja určite nemal, ak áno chcel by som vidieť doklad. (ešte mi hovor o perme za scripty čo stále nadávam po ľuďoch čo majú doci len DD)
Tento perma ban ktorý som dostal je neoprávnený keďže neviem načo dávate na server 100aa a unlimited fps keď nemáte adminov ktorí to potom vedia posúdiť. Je síce pekné že hrá napr hns od roku 1953 so 100fps lenže to je trocha rozdiel.

A keby niekto z vás na server niekedy aj zašiel, tak by videl že každý kto vie aspoň trocha strafy robí to isté čo ja.
Obrázek
Mystiik
Mistr
Mistr

Příspěvekod GrooS » 08 srp 2017, 21:41 VIP

Mystiik píše:Permu v minulosti za scripty som ja určite nemal, ak áno chcel by som vidieť doklad. (ešte mi hovor o perme za scripty čo stále nadávam po ľuďoch čo majú doci len DD)
Tento perma ban ktorý som dostal je neoprávnený keďže neviem načo dávate na server 100aa a unlimited fps keď nemáte adminov ktorí to potom vedia posúdiť. Je síce pekné že hrá napr hns od roku 1953 so 100fps lenže to je trocha rozdiel.

A keby niekto z vás na server niekedy aj zašiel, tak by videl že každý kto vie aspoň trocha strafy robí to isté čo ja.

Pamatuju si jednoho mysteria z furienu kterýmu jsem dával permu za scripty, možná to nejsi ty, možná jo, už je to nějaká doba která se stala před resetem, protože to nemůžu 100% dokázat tak tě tady nebudu nějak očerňovat když k tomu nemám dostatečný důkaz, proto to necháme tzv plavat, je tvůj eX :)
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Forst » 08 srp 2017, 21:57

Pohovor stále platí, nic se nezměnilo. Času hafa bude možná zítra, takže se ti ozvu.

Ps. Mysterio je wrestler, takže pro mnoho mladých lidí idol o důvod víc proč si zvolit tenhle nick, proto ho bude mít sto pro víc lidí.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Nábory Adminů