I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Admin minik

Příspěvekod OMV » 09 srp 2017, 13:51 VIP

Simon vysvetlil jasne a zručne atrakciu s granátmi na mape jail_indiana_v2. Vyzval hráča ten daný hráč si vzal granát. Simon ho poslal na čiaru a povedal jasne a zreteľne až ti poviem tak z čiary hodíš granát do toho najmenšieho okna. Povedal to takto asi 5 hráčom po sebe. Ako posledný hráč bol výnimka Minik, ktorý sa urobil sprostým vzal si granát postavil sa s ním na čiaru Simon povedal Minik platí pre teba to isté čo pre ostatných hráčov. Minik neplnil prikaz simona dostal kill. Ďaľšie kolo mu Simon dal VD ja som sa ho spýtal "Prečo mu dávaš VD, keď FK nedostal? Minik mi napísal že neovládam pravidla a, že VD má mať. Následne som dostal BAN za FK aj keď VD dostal neoprávnene lebo to už nevydržal ako som sa s ním dohadoval. Po bane som mu vynadal lebo je to kokot.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamítnuto] Admin minik

od Rumcajz » 09 srp 2017, 13:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin minik

Příspěvekod minik » 09 srp 2017, 14:19

Ahoj, jak píšeš měl sem výhodu a simon mě poslal stranou na blok.

Simon chtěl dát atrakci házení granáty do nejmenšího okénka, ale vysvětlil atrakci pouze prvnímu vězni typem: "Hráči patopique vem si granát, běž na čáru, a hoď ten granát do nejmenšího okénka." / nedal kill

Poté již simon posílal postupně ostatní vězně se slovy "ZeroOne, platí pro tebe to samé"

Když najednou dal simon příkaz "Minik, vem si granát a bež na čáru." Příkaz jsem splnil, vzal si granát a šel na čáru. Poté simon řekl " Platí pro tebe to samé", zeptal sem se simona do chatu "Co samé, že nevím co mám dělat", jelikož simon vysvětlil pouze atrakci prvnímu vězni a ne všem, takže ho ostatní v tu dobu nemuseli poslouchat. No ty si mě hned zabil.

Poté jsem se tě v chatu ptal proč si mě zabil, a snažil se ti vysvětli proč si mi dal vlastně FK, no ty si stále argumentoval tím že "ostatní přece věděli co mají dělat" a že "tak to teda všichni dostali FK, když se netrefili".

No po kole dohadování jsem ti odepsal "že se s tebou dále nehodlám hádat když neovládáš pravidla" ty jsi mi odepsal "něco ve stylu že já neovládám pravidla a že sem kar" v tu chvíli mi došla trpělivost a dostal si ban. A za následující sérii nadávek další na 10 minut.
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Re: Admin minik

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 srp 2017, 14:38

Tady vidíš, že kokot není admin, kokot si ty.
FK si dal, neměl si zájem to řešit, dostal si právem ban. Po banu si byl vulgární a záměrně si začal urážet admina, za což jsem ti mute prodloužil.
Zamítá se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy