• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]SkinChanger
1. Vaša mašinka - notebook
2. O aký problém ide - určite to mnohí z vas pouzivaju a ktorím to ide, no ale potom su tu takí, ktorím to nejde ani za boha..
proste mi crashne hra ked spustim tú OBT 6 - hodim vám sem obrázok
3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Mám vlastný, ale nemám v nom ziadne estra nastavenia, nejake bindy na nakup, cross atd atd
4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - Odvtedy jak vyšiel update na OBT 6
5. Screen / video.. - http://imgur.com/a/t6tBd
6. Dodatočné info - To by bolo asi všetko
2. O aký problém ide - určite to mnohí z vas pouzivaju a ktorím to ide, no ale potom su tu takí, ktorím to nejde ani za boha..

3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Mám vlastný, ale nemám v nom ziadne estra nastavenia, nejake bindy na nakup, cross atd atd
4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - Odvtedy jak vyšiel update na OBT 6
5. Screen / video.. - http://imgur.com/a/t6tBd
6. Dodatočné info - To by bolo asi všetko
- dolorkoo
- Amatér
[Vyřešeno]SkinChanger
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SkinChanger
Nie že crashne hra, to som hovadinu napisal, ale proste ze ked spustim to obt 6, tak mi to hodi error
- dolorkoo
- Amatér
Zkus to zapnout přes to x64 nebo x32 záleží kolika bit. máš systém.
-
Javi - Spamerův sluha
Ked to zapnem cez to x64 tak to tiez nejde a x32 mi ani spustit nejde, skusil som na druhom notase, tam to ide, ale to je stary notas, tam nehravam, moze to byt tym, ze to je windows 8 a na mojej W7 to nejde?
-
painT - Amatér
delalo mi to to same s tim 6 tak jsem zkusil to 64bit (co mam) a psalo to co jsi napsal
tak jsem to hodil do prekladace a cca to vypsalo to ze ti tam neco chyby a mel bys vypnout firewall
schrnu uplne to vymaz, vypni firewall a stahni to do PC tam to i nainstaluj a az potom to presun na USP pak mi to slo a melo by to jit i tobe ale pouze jen to 64 ne to 6 snad jsi to pochopil a byl jsem napomocny
tak jsem to hodil do prekladace a cca to vypsalo to ze ti tam neco chyby a mel bys vypnout firewall
schrnu uplne to vymaz, vypni firewall a stahni to do PC tam to i nainstaluj a az potom to presun na USP pak mi to slo a melo by to jit i tobe ale pouze jen to 64 ne to 6 snad jsi to pochopil a byl jsem napomocny

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
V te chybe pisou ze mozne reseni je nainstalovat tento update pro windows - SP1/KB3033929.
Takze koukni do Windows update a instaluj.
Takze koukni do Windows update a instaluj.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Funguje nefunguje? Pokud neodpovíš do 24 hodin, téma budu brát jako vyřešené.
e.useless: Vis vubec proc se tu ty temata nezamykaji?
e.useless: Vis vubec proc se tu ty temata nezamykaji?
-
Javi - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1