Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] ♥ S!gMa ♥ ヅ/JailBreak

Příspěvekod 0Sigma0 » 10 srp 2017, 14:26 VIP

Nick na serveru: ♥ S!gMa ♥ ヅ
SID: STEAM_0:0:182803294
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=21485
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6):
Na žádném herním serveru od Gamesites jsem nedostal ban ani nikde jinde.
Jediné bylo napomenutí administrátorem na serveru JailBreak #8 mini a to že jsem se zamotal do pojmu -schody a plošina jinak nic ale byl jsem poučen a už vím.
Něco o mně: Jmenuji se Tomáš , jsem z Prahy jsem na střední škole gastronomické s oborem Kuchař/Číšník moje koníčky jsou hraní počítačových her a vaření hlavně hraji CS:GO , na vaším JailBreak serveru #8 mini mám přes 200 hodin CS:GO jsem jsi kupoval čistě za účelem hraní komunitních serverů takže z mých 346 hodin CS:GO mám jenom asi 10 hodin na kompetitivních zápasech jinak je to vše na JailBreak sekci , co dál žiji jenom s Mámou protože je rozvedená s mým Tátou , moc kamarádů nemám jenom pár ale hodně jich mám na CS:GO takže většinu mého volného času kterého mám dost jsem na JailBreak serverech , mám 2 domácí mazlíčky psa a Agamu Vousatou a to je asi vše co bych tak osobě mohl říct :) Jo a mám rád těstoviny :) :D
Proč právě já: Jsem hodně seznámen s pravidly serveru , rád bych pomáhal hráčům který to moc neumí a pravidla porušují a také bránit server proti hráčům kteří server narušují s účelem a nehraje v tom roli neznalost pravidel.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 300 hodin, vetšinou na JailBreaku jak jsem zmínil v informacích o mně , ale že bych znal všechny mapy v CS:GO teď myslím v kompetitivních zápasech tak to určitě ne ale s JailBreak sekcí jsem velice dobře seznámený.
Případné poznámky:Byl bych rád velice za přijmutí do kolektivu AdminTeamu S pozdravem
♥ S!gMa ♥ ヅ
„Přiznáváme se k chybám, abychom aspoň upřímností trochu napravili, co nám ty chyby už nadrobily.“

Obrázek
0Sigma0
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] ♥ S!gMa ♥ ヅ/JailBreak

od Rumcajz » 10 srp 2017, 14:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ♥ S!gMa ♥ ヅ/JailBreak

Příspěvekod byLife » 10 srp 2017, 14:39 VIP

Doslova a do písmene hned druhá stránka zaspamovaná tím, jak chceš mikrofon, dál jsem se radši už ani nedíval.. A to se mi tvoje přihláška líbila, každopádně to takhle nejde, nahlaš hříšníky, jak ti podmínky stanovují atp.. Pak si můžeš zažádat znova, ale až uběhne měsíc
Zamítnuto
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů