• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
Nick ve hře: Berty
Nick na fóru: MasterFrajeris
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:102477085
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=13569
Proč chci akademika: Chcem byť akademik ,pretože chcem nadviazať spoluprácu s adminmi ,čo znamená že chcem patriť do admin tímu,ktorý chráni, pomáha a robí poriadok na serveroch..Pre to chcem,aby som aj ja bol jedným z nich
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banov v minulosti za nadávky, inak nič... myylím že som sa poučil od tej doby
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Áno ,bol som ,ale prestal som to hrať,raz sa mi stalo že som mal aj strhnuté body ,kvôli nadávkam ale ako hovorím ,myslím že som sa poučil ..
Nick na fóru: MasterFrajeris
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:102477085
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=13569
Proč chci akademika: Chcem byť akademik ,pretože chcem nadviazať spoluprácu s adminmi ,čo znamená že chcem patriť do admin tímu,ktorý chráni, pomáha a robí poriadok na serveroch..Pre to chcem,aby som aj ja bol jedným z nich
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banov v minulosti za nadávky, inak nič... myylím že som sa poučil od tej doby
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Áno ,bol som ,ale prestal som to hrať,raz sa mi stalo že som mal aj strhnuté body ,kvôli nadávkam ale ako hovorím ,myslím že som sa poučil ..

-
MasterFrajeris - Zkušený
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika
Jak chceš. Zamítnuto na 2 měsíce.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1