• Stránka 1 z 1
Otázka
Zdravím, mám takovou mindfuck otázku.
Hraje se mapa jail_greytown, simon dá příkaz pustit k a m, otevře cely a hned potom řekne "po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu", jelikož jsem měl puštěnou k a m a koukal jsem na stěnu neměl jsem možnost vidět simona / tlačítko na otvírání cel, takže jsem šel do boxu na zadní stěnu. Dostal jsem kill, má otázka zní, zda jsem dostal freekill.
PS: Kdo moc nerozumí tomu co myslím, tak na jail_greytown se nedají zpátky zavřít cely, pokud jsou jednou otevřeny, tak už po celé kolo.

Hraje se mapa jail_greytown, simon dá příkaz pustit k a m, otevře cely a hned potom řekne "po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu", jelikož jsem měl puštěnou k a m a koukal jsem na stěnu neměl jsem možnost vidět simona / tlačítko na otvírání cel, takže jsem šel do boxu na zadní stěnu. Dostal jsem kill, má otázka zní, zda jsem dostal freekill.

PS: Kdo moc nerozumí tomu co myslím, tak na jail_greytown se nedají zpátky zavřít cely, pokud jsou jednou otevřeny, tak už po celé kolo.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: Otázka
Ľudia by tento príkaz nemali používať za účelom nachytávania ľudí ... keby to spravil tak, že vás pošle na zadnú stenu/východ ciel s tým, že sa budete pozerať na východ a povedal by aby ste pustili klávesnicu a myš, otvoril by a teraz by povedal ten príkaz tak by to spravil normálne ... 
Je to asi tak divne napísané, ale ak si nepochopil tak ti to môžem lepšie vysvetliť na Tsku kde som stále

Je to asi tak divne napísané, ale ak si nepochopil tak ti to môžem lepšie vysvetliť na Tsku kde som stále

-
sndT - Drbna
Ahoj,
měli jste jít až po otevření cel. Je to úplně to samé jakoby řekl " Na slovíčko start půjdete tam a tam....", takže do té doby (než by změnil příkaz) jsi měl mít puštěnou klávesnici i myš.
měli jste jít až po otevření cel. Je to úplně to samé jakoby řekl " Na slovíčko start půjdete tam a tam....", takže do té doby (než by změnil příkaz) jsi měl mít puštěnou klávesnici i myš.
-
SpaweNick - Zkušený
ja ti poradím ze ked ti simon povie pusti klávesnicu a myŠ , tak vždy sa otoč čelom k hre (k východu z ciel) a budeš mať prehlad
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
S1nd3T píše:Ľudia by tento príkaz nemali používať za účelom nachytávania ľudí ...
Nesúhlasím.
Ak je schopný Simon, znalý pravidiel, ktorý presne vie, čo robí, nevidím dôvod, prečo nezabiť pár hráčov takýmto chytáčikom.
V každom prípade, FK si nedostal, mal si čakať na otvorenie ciel, respektíve na iný príkaz s pustenou klávesnicou a myšou.
V tomto prípade na tejto mape len na ten iný príkaz, pretože tak, ako píšeš sa tu cely znovu zavrieť a otvoriť nedajú. Kto vie prečo....
Ako píše joda, tvojou úlohou za väzňa je predsa dostať sa k PP, no nie? Tak rob všetko preto, aby sa ti to podarilo.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nevím jestli jste to pochopili, ty cely jsou otevřené stále a byli otevřené v tu dobu, prostě nešli zavřít a jelikož byli otevřené tak jsem šel.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Jasné, že sme to pochopili.
A je to tak, ako som ti napísal. 

V každom prípade, FK si nedostal, mal si čakať na otvorenie ciel, respektíve na iný príkaz s pustenou klávesnicou a myšou.
V tomto prípade na tejto mape len na ten iný príkaz, pretože tak, ako píšeš sa tu cely znovu zavrieť a otvoriť nedajú. Kto vie prečo....
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Souhlasím s Jodou a Knedlajsem, musíš hrát trošku chytře , někteří Simoni se snaží hru zamotat, ale moc se jim to nedaří a vzniknou skuinky, které nezakážou-Pokud budeš poslouchat,pro tebe jedině dobře a můžeš po zabití žádat VD za Fk.
pozn. Pustíte klávesnici a myš.Po otevření vašich cel půjdete do boxu na zadní stěnu.-Jak píšeš, myslím si , že je to tvoje blbost , že jsi byl takhle otočený,ale i přesto bys mohl aspon uslyšet zvuk otevírajících cel!

pozn. Pustíte klávesnici a myš.Po otevření vašich cel půjdete do boxu na zadní stěnu.-Jak píšeš, myslím si , že je to tvoje blbost , že jsi byl takhle otočený,ale i přesto bys mohl aspon uslyšet zvuk otevírajících cel!

-
Dinokiller - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1