Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijaty] Žádost o práva na Pokemodě

Příspěvekod Elem3nT » 10 srp 2017, 23:22 VIP

Naáev:Nazev: Pokemon

Nick ve hře: Dang3rCZ

nick na fóru: Roman289 ale nejblížší době jsi to i tu změním na Dang3rCZ

Profil na fóru: roman289-u7395.html

Věk: 19

Steam nick: Dang3rCZ

Steam ID: STEAM_0:1:96446523

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=37535

nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): dostal jsem asi 1 nebo 2 bany za to že jsem obhajoval neslušně svojí osobnost a ne na tomto portálu
vac ban z cs:Go za reporty v teto době se to řeší screenshooty vám mohu dodat pokud by to šlo ten ban je z minulého roku (450+ dnu od vac banu ) jestli by jste chtěli podrobnější vyjádření o tomu vac banu tak mohu vám poskytnout
psál jsem ještě před pár dnami vac teamu ještě mi neodpověděli

Něco o sobě: Ahoj mé jméno je Roman je mi 19 let studují 2 rokem na Vítkovické Střední před tím jsem studoval jako IT. Bydlím v Ostravě, mé zájmy jsou hraní počítačových her nebo konzolových her, práce nějaká tá zábava a kolečkové brusle.ted jsem byl v Americe na dovolené a brzké době jsi nic neplanují tak mám free time. Na cizí jazyky jsem výborný angličtina ruština více info o mě mohu dodat

Proč bych chtěl na GS admin? : všiml jsem jsi že na pokemodu nechodí žádní admini no někdy tam chodí ale ne tak často jak kdysi jen na pár minutek hlavně ten jeden admin od té doby co nahlašují pomáhám hráčům a také tomu jednomu akademikovi tak se to tam dost změnilo hráči už měně nadávají dávají jsi bacah aby nechodili na textury ale stále se tam oběvují hráči co mají hacky či pomocné programy nebo scripty apodobně hodně chtěl bych tento server. Zkušenosti s amx mám byl jsem totiž 2x admin jednou jsem odešel dobrovolně a druhý no tak to se zrušil kvůli hráčům chodilo málo skoro žádní hráči. A tímto žádam o práva na pokemodu já vím že ta pravděpodobnost klesá s tím vac banem kvůli tomu reportu. Za tu dobu co tu hrají a píšu jsi s pár adminama tak jsem se naučil pár užitečných věci takto bych chtěl také pomáhat hráčům na pokemodě když tak i na jiných serverech.
Děkuji za čas věnovaný přečtení žádosti a věřím v její kladné vyřízení.
PS: tu poslední větu jsem musel tu mít od vás děkují :) děkují za příjemný den s pozdravem Dang3rCZ
minulá žádost -
1)post768512.html?hilit=Roman289#p768512
2) pokemon-t163154.html

podmínky : 10 nahlášení ( zabanovaných ), pomáhat hráčům, v té první bylo ještě nenadávat myslím jsi že všechno jsem splnil
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Elem3nT
Mistr
Mistr

[Prijaty] Žádost o práva na Pokemodě

od Rumcajz » 10 srp 2017, 23:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Pokemodě

Příspěvekod FALLEN » 11 srp 2017, 00:08 VIP

No mas ale VAC ban na steamu.. a pokial mas VAC ban nie je možne ta posunut dalej. Jedina možnost je si vytvorit new acc na steamu a kupit k tomu nove CSko. a neviem ci ti stym valve nejako pomože co sa tyka toho tvojho vac banu.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Elem3nT » 11 srp 2017, 00:34 VIP

FALLEN píše:No mas ale VAC ban na steamu.. a pokial mas VAC ban nie je možne ta posunut dalej. Jedina možnost je si vytvorit new acc na steamu a kupit k tomu nove CSko. a neviem ci ti stym valve nejako pomože co sa tyka toho tvojho vac banu.

Během pár dnu jsi zařidím nový acc s cs 1.6 s tím jsem také počital že budu muset jsi koupit nové csko ale bude evipko to bude jiná věc ale to nevadí
Elem3nT
Mistr
Mistr

Příspěvekod Elem3nT » 11 srp 2017, 00:52 VIP

roman289 píše:
FALLEN píše:No mas ale VAC ban na steamu.. a pokial mas VAC ban nie je možne ta posunut dalej. Jedina možnost je si vytvorit new acc na steamu a kupit k tomu nove CSko. a neviem ci ti stym valve nejako pomože co sa tyka toho tvojho vac banu.

Během pár dnu jsi zařidím nový acc s cs 1.6 s tím jsem také počital že budu muset jsi koupit nové csko ale bude evipko to bude jiná věc ale to nevadí

no tak už mám nový steam :D STEAM_0:0:225562584 mé nové steam id
http://steamcommunity.com/id/Dang3rCZ2/
Elem3nT
Mistr
Mistr

Příspěvekod FALLEN » 11 srp 2017, 20:44 VIP

Nahraj 20 h. a potom mi napis na steam.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA