• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] Žádost o práva / basebuilder / FernetStock
Zdravím, tímto bych Vás chtěl požádat o admin práva na Basebuilder §1.
Nick ve hře: FernetStock
Nick na fóru: Whyskey
Profil na fóru: PROFIL
Věk: 18 let
Steam nick: FerNeTsToCk
Steam ID: STEAM_0:1:66958476
Hlstats: HLSTATS
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Bohužel nějaký se najde, ale není to žádný ban za který bych se měl stydět, když to tak řeknu. Vzpomínám si na jeden, který by měl být jediný za tu dobu, co jsem začal zase hrát. Byl to ban za "dohodu". Bylo nás ve hře tuším kolem 6-7 hráčů, mapa de_dust2_mini, myslím, 3 CT x 3 ZM. Běhali jsme po mapě a ZM nás nechtěli zabít, v tu ránu přišel Dento nebo Annub1s. Teď se Vám hoši omlouvám, ale nemůžu si vzpomenout, který z Vás to byl. Zahlédl to a samozřejmě jako správný admin, to hned banoval. Jinak troufám si o sobě říct, že nejsem problémoví hráč na serveru.
Něco o sebe: Ahoj, mé jméno je Pavel, přátelé mě oslovují Ferry. Bohužel jsem nevystudoval střední školu, začátkem druháku jsem to ukončil, což znamená, že jsem dodělal jen základní školu, musel jsem do práce od 16 let, nýbrž jsme měly rodinné problémy, máma byla na mě a na další 2 sourozence úplně sama. Momentálně se zabývám servisem vzduchotechniky (montáž - demontáž vzduchotechniky), chodím pravidelně na bowling, do posilovny a samo sebou plavat do bazénu, nejraději podnikám výlety s rodinou.
Proč bych chtěl být adminem na GS?: Chci a budu, pokračovat tak, jak jsem hrál celou dobu, což znamená. Nováčky učit nové věci, ukazovat lidem jak si udělat tu hru zábavnější, prospívat a hlavně podílet se na chodu Basebuilder serveru.
TÍMTO NECHCI VYJADŘOVAT NIC VE SMYSLU, ŽE JSEM LEPŠÍ JAK OSTATNÍ, ŽE JE NA MĚ NĚCO VÍC.
Jsem jenom člověk, jako každý druhý.
Děkuji Vám za chvilku času nad mojí žádostí. Fernet
Nick ve hře: FernetStock
Nick na fóru: Whyskey
Profil na fóru: PROFIL
Věk: 18 let
Steam nick: FerNeTsToCk
Steam ID: STEAM_0:1:66958476
Hlstats: HLSTATS
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Bohužel nějaký se najde, ale není to žádný ban za který bych se měl stydět, když to tak řeknu. Vzpomínám si na jeden, který by měl být jediný za tu dobu, co jsem začal zase hrát. Byl to ban za "dohodu". Bylo nás ve hře tuším kolem 6-7 hráčů, mapa de_dust2_mini, myslím, 3 CT x 3 ZM. Běhali jsme po mapě a ZM nás nechtěli zabít, v tu ránu přišel Dento nebo Annub1s. Teď se Vám hoši omlouvám, ale nemůžu si vzpomenout, který z Vás to byl. Zahlédl to a samozřejmě jako správný admin, to hned banoval. Jinak troufám si o sobě říct, že nejsem problémoví hráč na serveru.
Něco o sebe: Ahoj, mé jméno je Pavel, přátelé mě oslovují Ferry. Bohužel jsem nevystudoval střední školu, začátkem druháku jsem to ukončil, což znamená, že jsem dodělal jen základní školu, musel jsem do práce od 16 let, nýbrž jsme měly rodinné problémy, máma byla na mě a na další 2 sourozence úplně sama. Momentálně se zabývám servisem vzduchotechniky (montáž - demontáž vzduchotechniky), chodím pravidelně na bowling, do posilovny a samo sebou plavat do bazénu, nejraději podnikám výlety s rodinou.
Proč bych chtěl být adminem na GS?: Chci a budu, pokračovat tak, jak jsem hrál celou dobu, což znamená. Nováčky učit nové věci, ukazovat lidem jak si udělat tu hru zábavnější, prospívat a hlavně podílet se na chodu Basebuilder serveru.
TÍMTO NECHCI VYJADŘOVAT NIC VE SMYSLU, ŽE JSEM LEPŠÍ JAK OSTATNÍ, ŽE JE NA MĚ NĚCO VÍC.
Jsem jenom člověk, jako každý druhý.
Děkuji Vám za chvilku času nad mojí žádostí. Fernet
-
Whyskey - Amatér
[Zamietnute] Žádost o práva / basebuilder / FernetStock
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva / basebuilder / FernetStock
Zamítnuto.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Kavik444 píše:Zamítnuto.
Aj aj aj, to mám za ten souboj minulý?

-
Whyskey - Amatér
Jaký souboj? Máš to za občasné nadávky v chatu, kterým se do příští žádosti vyhneš úplně a za dohody, které provádíš.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Kavik444 píše:Jaký souboj? Máš to za občasné nadávky v chatu, kterým se do příští žádosti vyhneš úplně a za dohody, které provádíš.
Prosim te, Pane Kaviku. Nebudu to komentovat. OK toť vše

e.KenT-> Někdo nám tady smutní

2017-08-09 19:55:30 dik dadysBlíž a blíž jsem k právům
.
-
Whyskey - Amatér
e.KenT-> Někdo nám tady smutní 
Bohužel kente, nějak mě to neštve. Budu to házet na fórům, nu :*

[/quote]2017-08-09 19:55:30 dik dadysBlíž a blíž jsem k právům
.
Bohužel kente, nějak mě to neštve. Budu to házet na fórům, nu :*