• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] Gamesites knife #1//busted?//knifebot
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: MrStorno
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Knifebot]
[=] Zabanovany nickname: busted? * KP
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:585453
[=] Zabanovana IP: 88.212.36.198
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Ok, zasmiali sme sa, môžte mi dať unban.
[=] Dostal jsi trest od admina: MrStorno
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Knifebot]
[=] Zabanovany nickname: busted? * KP
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:585453
[=] Zabanovana IP: 88.212.36.198
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Ok, zasmiali sme sa, môžte mi dať unban.
- busteeed
- Amatér
[VYŘEŠENÉ] Gamesites knife #1//busted?//knifebot
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites knife #1//busted?//knifebot
Krásne dema, fakt ťa chválim. Nechcem ti do toho kecať, predsa len ty si skúsenejší knifer a celkovo hráč ako ja^^. Ale nemusíš na každé kolo točiť nové demo. Stačí keď začneš točiť jedno demo a pokiaľ ho Ty sám nevypneš alebo sa nezmení mapa, tak ti stále pôjde. To len aby si tu nabudúce nemal tiež 6 dema s celkovou dĺžkou 3min 

- busteeed
- Amatér
Tohle téma mě zaujalo a také bych se k němu rád vyjádřil. Nejsem tu proto, abych tu rýpal do některých adminů z knife serveru, ale nedává mi to jiné řešení, sám moc dobře vím, že na serveru běhá plno zapnutých hráčů bez skillu, nebo zkušeností a admini s tím nic nedělají. Považuju pouze dva schopné adminy na tomhle módu .. to je eXcision a Karma .. admina který dal Bustedovi ban za údajný knifebot sice neznám, ale vážně mi přijde hloupé, že někdo s KpD 1 mu dá ban za knifebot, když daného hráče ani nezná a nic o něm neví .. ptám se jen, jestli měl vůbec právo na to mu ten ban dát, když byl jediný admin, který se na to demo díval. Pokud má už admin práva na daném módu, myslím že by měl znát aspoň nějaké základy, na to aby mohl něco takového banovat. A že mu admin píše ještě něco takového .. aby se ten knifebot naučil krejt .. přijde mi to vážně hloupý. Nepřišel jsem tu proto abych vás prosil, aby dostal Busted unban, ale než uděláte takovýhle krok, měli byste se nejdřív zamyslet.
https://steamcommunity.com/id/importantpersonn/
-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

-
berandenis - Amatér
I když se mě to netýká, doufám, že tu můj komentář necháte.. Rád bych věděl, jak admin, může dát ban hráčovi za hack(příslušný pro daný mód, v tomto případě knifebot), když ten mód nehraje? Admina Storno jsem na knifu nikdy neviděl a dá ban za kb hráčovi, která vyhrál víc knife turnajů než kdokoliv z nás a ovládá a zná ten mód víc, než kdokoliv z AT.
Místo toho, aby se radši banovali hráči, kteří kb, nebo jiné pomůcky opravdu mají, tak banujete čisté hráče, to se mi na GS líbí:)
Místo toho, aby se radši banovali hráči, kteří kb, nebo jiné pomůcky opravdu mají, tak banujete čisté hráče, to se mi na GS líbí:)
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
Dobrý deň,
nedá mi to aby som sa sem k tomuto nevyjadril.
Mrstorno, mal by si si najprv zistiť koľko toho má busted nahrané a aký hráč on vlastne bol. A nie banovať takto random a ešte s tak smiešnymi demami, ktoré si tu poslal. To je podľa teba dôkaz? Ak áno tak to si potom inde. Máloktorý hráč/admin by išiel do spectu podozrievať hráča ako je on a nie nejaký random ako si ty. Trošku poštuduj ten knife a potom sa ozvi.
Pekný deň prajem,
s pozdravom zepeerow.
nedá mi to aby som sa sem k tomuto nevyjadril.
Mrstorno, mal by si si najprv zistiť koľko toho má busted nahrané a aký hráč on vlastne bol. A nie banovať takto random a ešte s tak smiešnymi demami, ktoré si tu poslal. To je podľa teba dôkaz? Ak áno tak to si potom inde. Máloktorý hráč/admin by išiel do spectu podozrievať hráča ako je on a nie nejaký random ako si ty. Trošku poštuduj ten knife a potom sa ozvi.
Pekný deň prajem,
s pozdravom zepeerow.
- zep1g
- Kolemjdoucí
busteeed píše:Krásne dema, fakt ťa chválim. Nechcem ti do toho kecať, predsa len ty si skúsenejší knifer a celkovo hráč ako ja^^. Ale nemusíš na každé kolo točiť nové demo. Stačí keď začneš točiť jedno demo a pokiaľ ho Ty sám nevypneš alebo sa nezmení mapa, tak ti stále pôjde. To len aby si tu nabudúce nemal tiež 6 dema s celkovou dĺžkou 3min
Dem je hodně protože jsem nechtěl točit i jiné hráče

neboj nemusíš mě poučovat

-
MrStornO - Zkušený
Re: [v řešení]Gamesites knife #1//busted?//knifebot
Do večera jsem v práci a pak se chci vrhnout na pohovory s uchazeči o práva, když zbyde čas juknu na to, pokud ne vyřeším zítra k večeru.
Téma necháme odemklé nebude se zamykat, nikdo jiný krom kompetentní osoby či mně se zde již nevyjádří, všechny slohy o tom co kdo má nahráno kdo si kdy kde prdnul atp. Jsou zbytečné a nebudou brány v potaz. Na demo kouknu jak bude čas a hodím verdikt.
Hezký den.
Téma necháme odemklé nebude se zamykat, nikdo jiný krom kompetentní osoby či mně se zde již nevyjádří, všechny slohy o tom co kdo má nahráno kdo si kdy kde prdnul atp. Jsou zbytečné a nebudou brány v potaz. Na demo kouknu jak bude čas a hodím verdikt.
Hezký den.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
To je síce pekné od Teba, ale nemohol by byť niekto z Vás tak láskavý a dať mi unban pokiaľ sa to všetko nevyrieši? Nechce sa mi mať ban za niečo, čo som ani nemal a čakať na unban týždeň. Ďakujem za pochopenie.
edit eXcision: dočasný unban samozřejmě máš.
edit eXcision: dočasný unban samozřejmě máš.
- busteeed
- Amatér
Pár situací, o kterých lze polemizovat jsem na demech našel, ale přesahují a i je vysvětlují obyčejné reakce běžného hráče.
Proto bych poprosil o vypsání časů, které se adminovi zdáli podezřelé, abych se měl na co zaměřit.
Proto bych poprosil o vypsání časů, které se adminovi zdáli podezřelé, abych se měl na co zaměřit.
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Časy dodány v konverzaci na steamu. Unban zůstává.
Omlouváme se ti za komplikace.
Omlouváme se ti za komplikace.
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1