• Stránka 1 z 1
Pravidla (vzpoura, příkaz/zákaz)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se změnily pravidla, nebo jestli se admin mýlí.
1) Je vzpoura a simon si toho je vědom. Zapne restrikt box aby se vzpouřenců zbavil. Poté co napíšu že to nesmí napíše admin, že se to může.
2) Simon dá příkaz po otevření cel půjdete v čupě na čáru. (cely jsou zavřené) Simon dá zákazy čupět, skákat, boxovat. (otevře cely). Spouštěč je otevření cel, takže by podle mého názoru neměly zákazy ovlivnit příkaz - hráč by měl jít na čáru v čupě. Admin řekl že by tam měli jít ve stoje.
Admin o kterém se v tomto příspěvku bavím je Kokosový Pete. (pro orientaci se to stalo na serveru jb1 14.08.2017 v 16:00)
1) Je vzpoura a simon si toho je vědom. Zapne restrikt box aby se vzpouřenců zbavil. Poté co napíšu že to nesmí napíše admin, že se to může.
2) Simon dá příkaz po otevření cel půjdete v čupě na čáru. (cely jsou zavřené) Simon dá zákazy čupět, skákat, boxovat. (otevře cely). Spouštěč je otevření cel, takže by podle mého názoru neměly zákazy ovlivnit příkaz - hráč by měl jít na čáru v čupě. Admin řekl že by tam měli jít ve stoje.
Admin o kterém se v tomto příspěvku bavím je Kokosový Pete. (pro orientaci se to stalo na serveru jb1 14.08.2017 v 16:00)
- Paja524
- Kolemjdoucí
Pravidla (vzpoura, příkaz/zákaz)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravidla (vzpoura, příkaz/zákaz)
1) Vzpoura se může řešit restrikt boxem, admin měl pravdu.
2) Pravdu máš ty. Spouštěč byl jasný, hráči měl jít na čáru v čupě.
2) Pravdu máš ty. Spouštěč byl jasný, hráči měl jít na čáru v čupě.

-
BrooKlyGS - Spamer
brukli ma pravdu 
Sežeňte mi info o tom adminovi, rád ho pozvu na TS!

Sežeňte mi info o tom adminovi, rád ho pozvu na TS!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj, myliš sa... Riešil som to ja a povedal som že mali isť v čupe.
Keď som to simonovi hovoril tak som najprv. povedal že tam treba isť normalne pretože som si myslel že prikaz bol "Po otvorení ciel pôjdete na čiaru." Ale simon mi povedal že daval príkaz v čupe a ja som sa opravil. Kludne ti tu napišem presný dialog ako to bolo...
Potom hráč povedal ako to dával on a povedal som "Vtom prípade mali isť v čupe."
Zajo.
Keď som to simonovi hovoril tak som najprv. povedal že tam treba isť normalne pretože som si myslel že prikaz bol "Po otvorení ciel pôjdete na čiaru." Ale simon mi povedal že daval príkaz v čupe a ja som sa opravil. Kludne ti tu napišem presný dialog ako to bolo...
Give me one good reason why not: Zajo ako to je?
Ja: Keď simon povie "Pôjdete na čiaru." a da zakazy stáť tak tam hráči maju isť v stoji.
Potom hráč povedal ako to dával on a povedal som "Vtom prípade mali isť v čupe."
Zajo.
-
ZAJ0 - Drbna
Ahoj, pro ty, co mě ještě neznají, na steamu se jmenuju give me one good reason why not? http://steamcommunity.com/id/GetGladorDieTrying/ V tu chvili o ktere se bavím ejsem opravdu byl simonem já, vzal jsem si simona, a rekl jsem ze po otevreni cel vsichni pujdete v cupe na caru tam se nadále nepohnete, pak jsem dal zakazy, pak jsem otevrel cely. Zabil jsem vsechny co nesli v cupe, a vsechny kteri se na care hybali, Pak me paja pozadal o mik, dal jsem mu ho, a on mi vysvetlil ze jsem dal MFK(coz jsem nedal) Tak jsem rekl zajovi(kokosovy pete) at nas rozsoudi, on nebyl duchem pritomny tak tam neco rekl, po te co jsem mu vysvetlil celou situaci a rekl vsechno co jsem rekl, tak se zajo opravil, a dal mi za pravdu, ze jsem mfk nedal, tot vse, dekuji za pozornost.
Omlouám se ze nepisu hacky a carky, ale chodim na IT skolu a z programovani jsem na to zvyklej.
Omlouám se ze nepisu hacky a carky, ale chodim na IT skolu a z programovani jsem na to zvyklej.
-
TerrorTheLegend - Amatér
Omlouvám se pokud jsem tě nařkl neprávem. Je pravda že tvůj rozhovor se simonem byl poměrně zmatený. Šlo mi hlavně o to, jestli se měnily pravidla. Děkuji za rychlou odpověď na příspěvek 

- Paja524
- Kolemjdoucí
A ja ho chtel zrusit 
Treba priste

Treba priste

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee, zajo mel strach, aby jsi ho nezrušil, tak mi napsal, abych to sem napsal z meho uhlu pohledu, tak jsem to sem napsal
-
TerrorTheLegend - Amatér
Nemal som strach... 
Len som ti napisal aby si sa k tomu vyjadril aj ty kedže si bol simon.

Len som ti napisal aby si sa k tomu vyjadril aj ty kedže si bol simon.

-
ZAJ0 - Drbna
Tak mel strach nebo ne? Jestli jo tak nic, ale jak ne tak mu ho nazenu.. 

-
Zdarma bych mu ho nenaháněl... Nažeň mu strach jenom za skiny
.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1