Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

(vyr.) [ZM2] Nadávky

Příspěvekod analyyz » 14 srp 2017, 15:47

Server: ZombieMini 2
Nickname porušujícího: sectoragent
Čas porušovaní: 16:41 Kre téne(To sem ho napomenul a to screen nemám..) (16:46 já píčo "To ja po tak mě se neukazujou v konzoli Háčky protože mám jinačí Cs 1.6"
Důkaz: https://ctrlv.cz/oPWb
SteamID + Screenshot SID: https://ctrlv.cz/DFNl
Váš pohled na situaci: No tak, šel sem si zahrát jako každý Hráč na Portál Gamesites.cz na Zombie Mini#2 Kde mám EVIP... :D A prostě hraju a zabiju hráče Jménem "sectoragent" A píše Kre téne A potom Já píčo "To já píčo to bylo že sem zabil všechny boti a zůstal jeden Hráč (Neznámená že stím Hráčem mám NoKill) A to kvůli tomuto psal Já Píčo" :geek:
Bojuj za vše co chceš! Nikdy nepřestávej a jed! :)
analyyz
Amatér
Amatér

(vyr.) [ZM2] Nadávky

od Rumcajz » 14 srp 2017, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [ZM2] Nadávky

Příspěvekod DogymanGs » 14 srp 2017, 18:30 VIP

Ja tam žiadne nadávky nevidím akorad spam chat ktorý sa trestá upozornením nič viac skús zohnať screeny kde sú riadne nadávky a uvidíme čo a ako bude ďalej zatiaľ to nechám v riešení. ps. (tak sa snaž)
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod analyyz » 14 srp 2017, 18:32

DogymanGs píše:Ja tam žiadne nadávky nevidím akorad spam chat ktorý sa trestá upozornením nič viac skús zohnať screeny kde sú riadne nadávky a uvidíme čo a ako bude ďalej zatiaľ to nechám v riešení. ps. (tak sa snaž)

Dobře :)
analyyz
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogymanGs » 14 srp 2017, 18:34 VIP

analyyz píše:
DogymanGs píše:Ja tam žiadne nadávky nevidím akorad spam chat ktorý sa trestá upozornením nič viac skús zohnať screeny kde sú riadne nadávky a uvidíme čo a ako bude ďalej zatiaľ to nechám v riešení. ps. (tak sa snaž)

;-)
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod analyyz » 15 srp 2017, 08:04

DogymanGs píše:
analyyz píše:

;-)[/quote
Jak sem řekl : https://ctrlv.cz/RHeB Chtěl sem aby pozdravili do mého videa na YT Channel a napsal mi toto..Tento týpek si zřejmě hraje o ban ... A pořád si žádá o NK .. Takže si žádám aby dostal Trest a aby si nežádál o NoKill"NK"]
analyyz
Amatér
Amatér

Re: (vyr) [ZM2] Nadávky

Příspěvekod DogymanGs » 15 srp 2017, 11:28 VIP

To je normálna odpoved ktorú napíše každy normalný hrač pokiaľ nechce pozdraviť do videa je to jeho voľba nič viac mi takéto reči nebanujeme len prohrešky čo sú nadávky provokacia hráčov podvody hrania typu cheating aimbot a podobne každopane to uzatváram ako bezpredmetné.
DogymanGs
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery