I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

cement | jb 1 | prehoz

Příspěvekod goldelite » 11 srp 2017, 11:39

Hral jsem slusne cele mapy, pak dandeenka vzala simona, ja se ji do teamchatu zeptal jestli muzu skutr, rekla ne, slo se dal, lam1k napsal ze nemuzu, ja se ho zeptal jen normalne "vsak kdyz to povoli simon muzu ne ?" protoze i minule, kdyz mi to simon povolil, a Lam1k me prehodil, a zjistil ze mi to simon povolil, se mi omluvil, a pak me z niceho nic prehodi ze neznam pravidla...

Jeste mi typek napise, ze to je po 10, kdyz s nim to bylo poprve, a v zivote se mi nestalo ze by za toto byly problemy...

http://leteckaposta.cz/574981111
pustte si to 2 minuty pred koncem, tam to nekde je....
goldelite
Amatér
Amatér

cement | jb 1 | prehoz

od Rumcajz » 11 srp 2017, 11:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: cement | jb 1 | prehoz

Příspěvekod Lam1k » 11 srp 2017, 11:49 VIP

Ahoj, k téhle situaci se ti vyjadřovat nebudu jelikož sem tě nepřehodil já ale přehodil tě cement, vyjádřím se ti k té předešlé situaci jak si zmínil. Než sem přišel na server tak tam byl Eucas, já sem přišel o něco později a viděl sem tě na auticku, tak sem tě slaynul nikoliv přehodil. Potom si začal psát že ti to simon povolil, zeptal sem se tesly jestli ti to povolil a on řekl ANO. V tu chvíli sem se ti začal omlouvat ale zjistil sem že neprávem jelikož mi psal Eucas na steam že si chtěl pouze jezdit na skůtru, a né ten skůtr přinést simonovi. Možná sem jednal unáhleně když sem přišel na server a hned sem ti dal slay a nezjistil si o tom víc podrobností, ale na skůtru nemáš vůbec co dělat i když ti to simon povolí, na skůtru si můžeš jezdit u T, pokud by tě poprosil o to aby si mu ten skůtr přivezl tak bych s tím problém neměl, ještě teď sem ti to na serveru vysvětloval tak ti to napíšu i tady.

e.Lam1k: A pokud řešíš tu situaci která nastala na oasis tak si dodal špatné demo, poslal si demo na kterém je mapa west
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 11 srp 2017, 12:08

Cauko nas drahy volumo :)
Prehod som ti uz vysvetlil na serveri, kedze si problemovy hrac a rovnaku situaciu si uz predo mnou skusal minimalne 5x co ti to vyslo a zakazdym si dostal prehod, zobral som za vhodne ze za opakovanu neznalost pravidiel si dostal ten prehod hned. HLSTATS sa mi prehladavat nechce kedze sa akurat balim na dovolenku a mam naponahlo. Sam musis uznat ze ked obchadzas banys 5timi roznymi steamami ze clovek sa potom vtom vyznat nemoze :) tvoj banlist iba na nick volumo svedci sam o sebe: 30 banov (nehovorim na tych s inym nickom ;) ) Viem ale ze na serveri som nebyval jediny admin a neisom jediny kto mal s tebou tuto skusenost, a co ej najlepsie, patri k nim aj garlin, ktory ti uz na serveri vysvetlil co a ako, preto ma zaraza co pises:
este mi typek napise, ze to je po 10, kdyz s nim to bylo poprve, a v zivote se mi nestalo ze by za toto byly problemy...

preto keby oni napisali momentalne HLSA o tom aky si hrac a ze to nie je absolutne 1. krat, cela staznost sa urychli, kedze budem na dovolenke a tie HLSTATS tam nemam sancu prehrabavat.
Ber toto len ako malicke vyjadrenie k tvojej osobe a spravaniu na serveri, ak tato staznost do konca dovolenky nebude vyriesena, dodam dokazy o tvojom spravani z tvojich HLSTATS. Zatial prajem prijemny den ;)
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod goldelite » 11 srp 2017, 12:14

Seso píše:Cauko nas drahy volumo :)
Prehod som ti uz vysvetlil na serveri, kedze si problemovy hrac a rovnaku situaciu si uz predo mnou skusal minimalne 5x co ti to vyslo a zakazdym si dostal prehod, zobral som za vhodne ze za opakovanu neznalost pravidiel si dostal ten prehod hned. HLSTATS sa mi prehladavat nechce kedze sa akurat balim na dovolenku a mam naponahlo. Sam musis uznat ze ked obchadzas banys 5timi roznymi steamami ze clovek sa potom vtom vyznat nemoze :) tvoj banlist iba na nick volumo svedci sam o sebe: 30 banov (nehovorim na tych s inym nickom ;) ) Viem ale ze na serveri som nebyval jediny admin a neisom jediny kto mal s tebou tuto skusenost, a co ej najlepsie, patri k nim aj garlin, ktory ti uz na serveri vysvetlil co a ako, preto ma zaraza co pises:
este mi typek napise, ze to je po 10, kdyz s nim to bylo poprve, a v zivote se mi nestalo ze by za toto byly problemy...

preto keby oni napisali momentalne HLSA o tom aky si hrac a ze to nie je absolutne 1. krat, cela staznost sa urychli, kedze budem na dovolenke a tie HLSTATS tam nemam sancu prehrabavat.
Ber toto len ako malicke vyjadrenie k tvojej osobe a spravaniu na serveri, ak tato staznost do konca dovolenky nebude vyriesena, dodam dokazy o tvojom spravani z tvojich HLSTATS. Zatial prajem prijemny den ;)
ty lama tady se vubec neresi moje spravani, celou situaci jsem se choval slusne, tu hodinu a pul co jsem byl u ct se mnou nebyl ani sebemensi problem tak si tu nevyskakuj, a ani jednou si me neprehodil tak si laskave nevymyslej

Lam1k píše:Ahoj, k téhle situaci se ti vyjadřovat nebudu jelikož sem tě nepřehodil já ale přehodil tě cement, vyjádřím se ti k té předešlé situaci jak si zmínil. Než sem přišel na server tak tam byl Eucas, já sem přišel o něco později a viděl sem tě na auticku, tak sem tě slaynul nikoliv přehodil. Potom si začal psát že ti to simon povolil, zeptal sem se tesly jestli ti to povolil a on řekl ANO. V tu chvíli sem se ti začal omlouvat ale zjistil sem že neprávem jelikož mi psal Eucas na steam že si chtěl pouze jezdit na skůtru, a né ten skůtr přinést simonovi. Možná sem jednal unáhleně když sem přišel na server a hned sem ti dal slay a nezjistil si o tom víc podrobností, ale na skůtru nemáš vůbec co dělat i když ti to simon povolí, na skůtru si můžeš jezdit u T, pokud by tě poprosil o to aby si mu ten skůtr přivezl tak bych s tím problém neměl, ještě teď sem ti to na serveru vysvětloval tak ti to napíšu i tady.

e.Lam1k: A pokud řešíš tu situaci která nastala na oasis tak si dodal špatné demo, poslal si demo na kterém je mapa west

Ale i jini admini rekli, ze pokud to simon povoli, a simona tim budu strazit, tak v tom nevidi zadny problem. A jeste kdyz jsem dodal, ze jen jsem se zeptal a nic neudelal, tak ze to bylo prehnane, trosku hodne prehnane. A jaj, ja myslel ze se demo prenasi na dalsi mapu, ale absolutne nevadi, vsechno se psalo, takze bohate bude stacit hlstats...
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod goldelite » 11 srp 2017, 12:28

Seso píše:Cauko nas drahy volumo :)

V zivote si me za to neprehodil, jestli jo, dodej dukaz.
S garlinem jsem v zivote nemel zadny problem, jedine co jsem s nim resil, je ze za 20euro da permu nichtovi, pokud ma se mnou problem, dodej dukaz.
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seso » 11 srp 2017, 12:34

Aweemu som zatial tvojich 5 HLSTATS, ak bude mat cas sa na to pozriet, cakam ale ze sa na to budem muset pozriet az ja za 5 dni, zatial teda sa zdrz spamu a v klude si pockame
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod goldelite » 11 srp 2017, 12:39

Seso píše:Aweemu som zatial tvojich 5 HLSTATS, ak bude mat cas sa na to pozriet, cakam ale ze sa na to budem muset pozriet az ja za 5 dni, zatial teda sa zdrz spamu a v klude si pockame

vidis to, uz si zjistil ze si dal neopravneny prehoz tak tu vytahujes me hlstats, tak ubohe. a nvm jak ty, ale ja s banem pocitam, dokonce se divim ze ho dostalo kure driv nez ja, ale lepsi ban, nez se furt stresovat z takeho kokota jako si ty a dostavat bany za to, ze hodis 1 flash a take. peace
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seso » 15 srp 2017, 10:00

Sevas,
1 2 3 4 5 6
Dufam ze ti toto staci, viac sa mi to prechadzat nechcelo, vidno ze niesi asi az taky anjelik ako hovoris :) o reklame, neustalych nadavkach (aj na moju a nichtovu osobu), bugovani do txt... nehovoriac :)
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod goldelite » 15 srp 2017, 11:04

Seso píše:Sevas,
1 2 3 4 5 6
Dufam ze ti toto staci, viac sa mi to prechadzat nechcelo, vidno ze niesi asi az taky anjelik ako hovoris :) o reklame, neustalych nadavkach (aj na moju a nichtovu osobu), bugovani do txt... nehovoriac :)

ty debile ja chcu videt kde si me na to ty upozornoval jak pises a ne ze se ptam
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod Eucas » 15 srp 2017, 11:38

Ja som na serveri bol spolu s Lam1kom a má pravdu. Ako CT máš strážiť simona, to je tvojou povinnosťou a nie si hrať na skútroch, to môžeš robiť u T. A prečo si išiel aj tak pre skúter, keď ako píšeš, simon (dandeenka) ti napísal nie, mal si strážiť simona. :) ;)

Prepáčte, že sa vyjadrujem, keďže už nie som admin, ale takto to bolo.
"Postoj chvíľa, si vzácna"

Obrázek
Eucas
Mistr
Mistr

Příspěvekod goldelite » 15 srp 2017, 11:43

Eucas píše:Ja som na serveri bol spolu s Lam1kom a má pravdu. Ako CT máš strážiť simona, to je tvojou povinnosťou a nie si hrať na skútroch, to môžeš robiť u T. A prečo si išiel aj tak pre skúter, keď ako píšeš, simon (dandeenka) ti napísal nie, mal si strážiť simona. :) ;)

vsak ja nikde nesel, ja dostal kick ze sem se zeptal
goldelite
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 srp 2017, 14:23

goldelite píše:
Eucas píše:Ja som na serveri bol spolu s Lam1kom a má pravdu. Ako CT máš strážiť simona, to je tvojou povinnosťou a nie si hrať na skútroch, to môžeš robiť u T. A prečo si išiel aj tak pre skúter, keď ako píšeš, simon (dandeenka) ti napísal nie, mal si strážiť simona. :) ;)

vsak ja nikde nesel, ja dostal kick ze sem se zeptal

A jeste jednou se zeptas zda muzes porusovat pravidla, dostanes perma zakaz k CT. Kdyz te to tam nebavi a nudis se, tak tam hrat nebudes.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy