• Stránka 1 z 1
[vyreseno] Problém se zapnutím cs 1.6
Čus. V poslední době mám často problém se zapnutím cska, vždy mě to hodí akorát error " Could not load filesystem dll. FileSystem crashed during construction " a csko se nezapne. Tak jestli máte někdo nějakou radu tak budu rád. Dík
PAN
-
Mello - Amatér
[vyreseno] Problém se zapnutím cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém se zapnutím cs 1.6
Smaz z PC veskery software od McAfee, potom ho restartuj. Je mozne, ze potom jeste budes muset preinstalovat hru, ale to nech az na samotny konec.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Je to prosté:
- Zmáčkni naráz klávesy Start a R. Otevře se ti okno, do něj vlož tohle a zmáčkni Enter - control appwiz.cpl .
- Dostaneš se tak do seznamu nainstalovaných programů.
- V tom seznamu hledej takové programy, které v názvu mají McAfee (zpravidla na začátku).
- Každý program, který tomu odpovídá, odinstaluj. Odinstaluješ ho tak, že na něj v tom seznamu dvakrát rychle klikneš levým tlačítkem myši.
- Jakmile je všechny odinstaluješ, restartuj svůj počítač a zkus hru zapnout.

-
Mám to, a vypadá to že je to ted v pohodě takže díky
A jinak co muže vytvařet za chybu když se nemužu na konkretní server připojit, piše to " .... fake client " a nepusti mě to na ten server , děla mě to na surf RPG.

PAN
-
Mello - Amatér
Re: [vyreseno] Problém se zapnutím cs 1.6
Hmm...Myslel som že nemám McAfee lebo mi hovoril :,,Už nemáte ochranu od McAfee kúpte si ju na 1 rok´´
Ale tento problém som vedel opraviť až dokým mi to nepísal.Zapol som McAfee,dal som nastavenia Kontrola v reálnom čase a vypol som ju na jednu hodinu,potom som išiel do kolónky Položky v karanténe a všetko som dal obnoviť a csko mi išlo až dokedy mi vypršala skúšobná verzia
Ale tento problém som vedel opraviť až dokým mi to nepísal.Zapol som McAfee,dal som nastavenia Kontrola v reálnom čase a vypol som ju na jednu hodinu,potom som išiel do kolónky Položky v karanténe a všetko som dal obnoviť a csko mi išlo až dokedy mi vypršala skúšobná verzia
- xXLukasSKXx
- Kolemjdoucí
Re: [vyreseno] Problém se zapnutím cs 1.6
On ti to ten filesystem.dll dava do karanteny a tim znemoznuje zapnout hru. V PC zustane i po vyprseni te zkusebni doby a dal si bude delat svoje. Jednoduse to odinstaluj a budes za vodou, tady mas navod: post798521.html#p798521

-
• Stránka 1 z 1