• Stránka 1 z 1
(Vyreseno)Hráč s SH
Zdravím,
chtěl bych nahlásit hráče, který na serveru DeathMatch Dust2 používal Speedhack. Zároveň bych chtěl požádat i vás, aby jste hlídali i 1.6 servery a né jen cs:go
.
Hráč se jmenoval "NEFUNGUJE MI TLACITKO A"
Steam ID: STEAM_0:0:226573185
Mám i video, ale nevím, jaký formát fórum podporuje, a jestli vůbec lze na fórum video nahrát.
chtěl bych nahlásit hráče, který na serveru DeathMatch Dust2 používal Speedhack. Zároveň bych chtěl požádat i vás, aby jste hlídali i 1.6 servery a né jen cs:go

Hráč se jmenoval "NEFUNGUJE MI TLACITKO A"
Steam ID: STEAM_0:0:226573185
Mám i video, ale nevím, jaký formát fórum podporuje, a jestli vůbec lze na fórum video nahrát.
-
aXicek - Kolemjdoucí
(Vyreseno)Hráč s SH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hráč s SH
Video..
Hod se do spectu a prikazem "record nazevdema" natacis demo, to se ti ulozi do skoly c-strike a upnes to napr. na leteckou postu, sendspace ci ulozto, apod.
Potom vyscreenujes consoli, kdy napises "status" a vyjede ti jeho STEAM ID, to taky upnes na nejakou stranku. Viz. nahore..
Hod se do spectu a prikazem "record nazevdema" natacis demo, to se ti ulozi do skoly c-strike a upnes to napr. na leteckou postu, sendspace ci ulozto, apod.
Potom vyscreenujes consoli, kdy napises "status" a vyjede ti jeho STEAM ID, to taky upnes na nejakou stranku. Viz. nahore..
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
Re: (Vyreseno)Hráč s SH
Fotit status už nemá cenu, odpojil se a ID napsané v topicu je společně i se jménem, které jde vidět na záznamu. Video jsem nahrál na ulozto, tak tady máte odkaz
https://ulozto.cz/live/!XOoyDcrZqmnI/hacker-mp4. Je to kratší úryvek, ale myslím, že bohatě stačí.
https://ulozto.cz/live/!XOoyDcrZqmnI/hacker-mp4. Je to kratší úryvek, ale myslím, že bohatě stačí.
-
aXicek - Kolemjdoucí
Re: (Vyreseno)Hráč s SH
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
-
111KKK - Ice King
• Stránka 1 z 1