• Stránka 1 z 1
Problém s výpadky serveru za CT na jailbreaku.
Dobrý den,
mám takový dotaz, jde o to, že když hraju jailbreak jakýkoliv server i portál tak pokud jsem u CT a mluvím, či simonuju, tak mi po několika minutách z ničeho hra píše "connection lost" a přitom, když se odpojím a připojím server je normálně funkčí a vidím sám sebe lagnutého a před jménem mám (1), prostě bez steam obrázku.
Mohl by mi někdo pomoci, kdo měl stejný problém? Mohlo by to být voicem, nebo tak něco? Trvá to už asi měsíc..
Děkuji.
mám takový dotaz, jde o to, že když hraju jailbreak jakýkoliv server i portál tak pokud jsem u CT a mluvím, či simonuju, tak mi po několika minutách z ničeho hra píše "connection lost" a přitom, když se odpojím a připojím server je normálně funkčí a vidím sám sebe lagnutého a před jménem mám (1), prostě bez steam obrázku.
Mohl by mi někdo pomoci, kdo měl stejný problém? Mohlo by to být voicem, nebo tak něco? Trvá to už asi měsíc..
Děkuji.

- Baauer
- Kolemjdoucí
Problém s výpadky serveru za CT na jailbreaku.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s výpadky serveru za CT na jailbreaku.
Nenapojil si se na nějaké cizí zahraniční servery?
Steam nebo nonsteam?
Zkus jít do složky kde máš uložené csko a tam ve složce "cstrike" vymaž soubor "config.cfg" a zapni hru.
Steam nebo nonsteam?
Zkus jít do složky kde máš uložené csko a tam ve složce "cstrike" vymaž soubor "config.cfg" a zapni hru.
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
Zkus do konzole vlozit:
- Kód: Vybrat vše
cl_timeout 90;cl_cmdbackup 5

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
A stava sa ti to často? Pretože mne sa to spravilo tiež ale iba raz. V podstate som ani nič nespravil a chyba sa už nevyskytla. Mal som vtedy aj dosť vysoký ping, čiže chyba môže byť kľudne iba v internete.
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
• Stránka 1 z 1