• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stiažnosť na Admina
Ahoj moje meno v hre je [RSW] Ant! -
Meno - [RSW] Ant!
Admin - Dang3rCZ
Predmet-Sťiažnosť
Server-Capture The Flag #3 [CTF#3]
Chcel by som podať sťiažnosť na admina menom Dang3rCZ dal mi
ban za malú nadávku na chat dal mi ho na 10min no predĺžil mi ho na 45min nechápem dôvod ... Napísal som malú nadávku a bola a vycenzurovaná na tomto obrázko ktorý priložím je vidieť meno hráča ktorý tiež nadával a nebol potrestaný Obrázok- https://ctrlv.cz/iNjQ - Je naňho na servery veľa sťiažnosti a chcem aby sa to vyriešilo , neustále sa naváža do hráčov uráža ich atď , jedná sa o server Capture The Flag #3 - Budem rád ak to vyriešite ďakujem verný a aktivný hráč - [RSW]Ant!
Meno - [RSW] Ant!
Admin - Dang3rCZ
Predmet-Sťiažnosť
Server-Capture The Flag #3 [CTF#3]
Chcel by som podať sťiažnosť na admina menom Dang3rCZ dal mi
ban za malú nadávku na chat dal mi ho na 10min no predĺžil mi ho na 45min nechápem dôvod ... Napísal som malú nadávku a bola a vycenzurovaná na tomto obrázko ktorý priložím je vidieť meno hráča ktorý tiež nadával a nebol potrestaný Obrázok- https://ctrlv.cz/iNjQ - Je naňho na servery veľa sťiažnosti a chcem aby sa to vyriešilo , neustále sa naváža do hráčov uráža ich atď , jedná sa o server Capture The Flag #3 - Budem rád ak to vyriešite ďakujem verný a aktivný hráč - [RSW]Ant!

- Anti17
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Stiažnosť na Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stiažnosť na Admina
Musím tě opravit, ban ti prodlužován nebyl. Ban vypršel po 10-ti minutách. Někdy se stane, že psát nejde ani po vypršení banu, to je ale chyba Matrixu a předejít jí můžeš snadno. Stačí se chovat tak, aby si mute nedostával 
Vyřešeno

Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Stiažnosť na Admina
Ale admin sa naváža do hráčov... Dosvedčí to aj skúsený hráč DiabolussCZZ a Sabinka
Sabinku urážal a aj tak v screene je meno Google ktorý nadával a ban nedostal

- Anti17
- Kolemjdoucí
na toho admina nemám slov len si príde na server pozrie mi steam a hned má uráža ako vyzerám za to on vyzerá ako taká buznička a nebudem sidávať pred hubu servítku píše čo je pravda ! aj keby ma to stalo ban! ja si od neho nenechák je** po hlave
-
sabinka98 - Amatér
Prosím dodejte důkazy a admin bude zrušen. Stížnosti JPP moc vážně brát nemůžeme..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
sabinka98 píše:na toho admina nemám slov len si príde na server pozrie mi steam a hned má uráža ako vyzerám za to on vyzerá ako taká buznička a nebudem sidávať pred hubu servítku píše čo je pravda ! aj keby ma to stalo ban! ja si od neho nenechák je** po hlave
Ahoj,
přidej si mě na steam Sabinko, tam to může prodiskutovat osobně a popř. mi pošleš na steamu důkazy, abychom zbytečně nespamovali forum
Mám i facebook v popisu
-
byLife - CS:GO Admin
V Prípade ďalších konfliktov uchovám dôkaz a postenm to na fórum 

- Anti17
- Kolemjdoucí
Zdravím, všechno se dá zjistit na hlstat ne ? Admin viz. Zmiňovaný měl udělit 3 Bany za nadávky, a nedal. Dal jen hráči Ant!..
Tudíž pokud dostane BAN jen jeden hráč, když mělo dostat více hráčů, nikdo nedostal. Navíc jsem 6x psal Zmiňovanému adminovi že na serveru je cheater.. On odepsal: nejsem bůh abych viděl všechno. A pak se admin odhlasí? Jako fakt ?
K smíchu mi je.
Tudíž pokud dostane BAN jen jeden hráč, když mělo dostat více hráčů, nikdo nedostal. Navíc jsem 6x psal Zmiňovanému adminovi že na serveru je cheater.. On odepsal: nejsem bůh abych viděl všechno. A pak se admin odhlasí? Jako fakt ?

-
NiominB2x - Kolemjdoucí
sabinka98 píše:na toho admina nemám slov len si príde na server pozrie mi steam a hned má uráža ako vyzerám za to on vyzerá ako taká buznička a nebudem sidávať pred hubu servítku píše čo je pravda ! aj keby ma to stalo ban! ja si od neho nenechák je** po hlave
Ahoj tak za prvé neřekl jsem nic hrozného jen jsem řekl tohle no nevypadáš nějak vábně nic jsem neřekl proti tvé krásné ani nic jiného pak následně říkáš že jsem ti dal ban na chat při tom jsi mohla nadále psát přišel tam druhý admin ten se mě zeptal zdá jsem dal nějaký ban ne nedal celou dobu tvrdíš že jsem ti ten ban dal ale na tvém id nic není žádný ban
Jestli sis to brala osobně + myslela sis že ti navážím do krásný tak se ti omlouvám myslel jsem to jinak sice každý má jiný styl
ps: díval jsem se na server celkový bylo mi řečeno že tam neustále padají nadávky jsem přišel potom se tam rozjela diskuze a omlouvám se ještě jednou pokud sis myslela že jsem se navážel do tvé krásy ale příště nemluv sprostě
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
no to má poser kto sa ozval ! .. robil si frajera že máš práva chcel si 3 nadávky aby som napísla a zrazu chat bol zablokovaný za opakované nadávky ! a to som Boha bola slušná ! tak ako mi to chceš vysvetliť ? ked si toto napísal zrazu mi nešiel chat ? ako mi to môžeš vysvetliť ? ked si tam nebol ty chat mi šiel v pohode prídeš si ty a nejde mi ? čo ako nechápem . a ty si si začal prvý ako ja vyzerám .. sám vyzeraš ako buznička ! áno a daj mi za to ban ja si pred hubu nedám servítku .. a ty mi nebudeš je**ť po hlave by som bola zvedavá aký psychopať ti dal práva .. ty to nemáš v hlave v poriadku a hned by ťa mali vyhodiť robíš len problémy
-
sabinka98 - Amatér
som si tvoju správu neprečítala celú .. tak ja hovorím sprosto ? áno hovorím fajn nebránim sa . ale vtedy som bola slušná či si tam bol alebo nebol
-
sabinka98 - Amatér
Důkazy tu nejsou, tak si děcka lásku vyznávejte někde jinde.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
• Stránka 1 z 1