• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Admin práva na Furien
Ahojte, rád by som si požiadal o Admin práva na Furien
Názov: Furien/Madafaka
Nick v hre: B7^Madafaka
Nick na fóre: Madafaka598
Profil na fóre: madafaka598-u37590.html
Vek: 18
Steam nick: ✪Madafaka♕
Steam ID: STEAM_0:1:96159740
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=7893
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som ban za malé prehrešky a to spam,nadavky. ale viečšie už nie možno raz začas na hodku ban ale vobec nie necheatujem ani to vobec nepotrebujem :* A teraz som dostal VAC ban ak by sa to nejak riešilo tak nebojte sa je to v riešeni, lebo som ho dostal neprávom :* už 3 krát...
Niečo o sebe: Ahojte volám sa menom Ján Slovák, mam 18 rokov. Chodím na Strednu odbornú školu technicku Cadca, vyučujem sa za automechanika. Mam rád šport Hokej a samozrejme že aj počítač.. Moje oblubené hry su CS 1.6 a Cs:go.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Prečo ? Tak príde Admin na server a vobec nič nerobí kempia všetci a ešte je aj Over a vobec nepomieša teamy.. A taká hra pre hráčov je o ničom a pri hre sa treba zabavit. A tak som si podal žiadost a chcem byt Admin a rozmumne a s chaldnú hlavu riešit problémy.
Dakujem za vaš venovaný čas mne, a aj za vaše odpovede. Zatial Dovidenia
Názov: Furien/Madafaka
Nick v hre: B7^Madafaka
Nick na fóre: Madafaka598
Profil na fóre: madafaka598-u37590.html
Vek: 18
Steam nick: ✪Madafaka♕
Steam ID: STEAM_0:1:96159740
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=7893
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som ban za malé prehrešky a to spam,nadavky. ale viečšie už nie možno raz začas na hodku ban ale vobec nie necheatujem ani to vobec nepotrebujem :* A teraz som dostal VAC ban ak by sa to nejak riešilo tak nebojte sa je to v riešeni, lebo som ho dostal neprávom :* už 3 krát...
Niečo o sebe: Ahojte volám sa menom Ján Slovák, mam 18 rokov. Chodím na Strednu odbornú školu technicku Cadca, vyučujem sa za automechanika. Mam rád šport Hokej a samozrejme že aj počítač.. Moje oblubené hry su CS 1.6 a Cs:go.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Prečo ? Tak príde Admin na server a vobec nič nerobí kempia všetci a ešte je aj Over a vobec nepomieša teamy.. A taká hra pre hráčov je o ničom a pri hre sa treba zabavit. A tak som si podal žiadost a chcem byt Admin a rozmumne a s chaldnú hlavu riešit problémy.
Dakujem za vaš venovaný čas mne, a aj za vaše odpovede. Zatial Dovidenia

-
Madafaka598 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Admin práva na Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva na Furien
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1