• Stránka 1 z 1
Vip Pomoc
Dobrý večer prajem.
Dnes som si aktivoval na Publick server1 VIP to je všetko v pohode ide ako má. Pol hodinu nato som si chcel aktivovať ExtraVIP ale neprišiel mi aktivačný kód, ale kredit mi stiahlo. Písam som už aj email ale v stredu idem do roboty tskže chcem to čím skôr vyriešit.
Za pomoc vopred ďakujem.
Dnes som si aktivoval na Publick server1 VIP to je všetko v pohode ide ako má. Pol hodinu nato som si chcel aktivovať ExtraVIP ale neprišiel mi aktivačný kód, ale kredit mi stiahlo. Písam som už aj email ale v stredu idem do roboty tskže chcem to čím skôr vyriešit.
Za pomoc vopred ďakujem.
-
HanibalKing - Amatér
Re: Vip Pomoc
Už viac ako 24hodín čakám na email či sa to rieši, viac ako pol dňa čakám tu na nejakú odpoveď čo sa vlastne stalo...
Nikdy som nemal problém s gamesites ale toto je už dosť dlho nie??
Nikdy som nemal problém s gamesites ale toto je už dosť dlho nie??
-
HanibalKing - Amatér
Keď bude niekto z VIP Support online tak sa v pravom dolnom rohu objaví VIP Support (chat) , skús tam napísať
A keď ti nepomôžu tam tak potom jediná možnosť je počkať na odpoveď z emailu
A keď ti nepomôžu tam tak potom jediná možnosť je počkať na odpoveď z emailu
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Ok ďakujem za radu
-
HanibalKing - Amatér
Dobrý deň je to už 5 deň čo čakám ako sa to vyrieši, ale akosi nikto nič. 2 dni do zadu má požiadal email o tel číslo ktoré som poslal plus som povedal pre rýchlejšie jednanie predložím aj potvrdenku o platbe ale žiadna odpoveď neprišla. Viem že nemáte len mňa, ale aspoň niečo také že na vyriešenie problému sa pracuje a pod to som čakal ale márne.
Viem že je to len 4 eura, ale keď som sj zaplatil tak chcem aby to aj šlo pričom keď mám voľno tak si chcem zahrať.
Poprosím info ako to vyzerá lebo písať zase na email je mi už blbé...
Viem že je to len 4 eura, ale keď som sj zaplatil tak chcem aby to aj šlo pričom keď mám voľno tak si chcem zahrať.
Poprosím info ako to vyzerá lebo písať zase na email je mi už blbé...
-
HanibalKing - Amatér
Dobrý večer Gamesites.
Dnes je to už 7 dní čo čakám na vyriešenie môjho problému. Email nič tu aj keď viem že písali ste že to rieši email tak ako dlho mám čakať??.....
Nehmevajte sa ale je to už dosť dlhá doba či.....
Dnes je to už 7 dní čo čakám na vyriešenie môjho problému. Email nič tu aj keď viem že písali ste že to rieši email tak ako dlho mám čakať??.....
Nehmevajte sa ale je to už dosť dlhá doba či.....
-
HanibalKing - Amatér
10 dní a stále nič.......
-
HanibalKing - Amatér
Viem že je to len 4 eura
Jaké 4 eura? Musíš poslat dvě smsky, jedna činí právě ty 4 eura.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Admin Angeel. Prosím čítaj čo som napísal a neprekrúcaj moje slová...
Písal som že VIP po zakúpeni normálne ide ale po kúpe Evip mi kredit stiahlo ale kód neprišiel. Je to už viac ako 10 dní a nikto to nerieši a začína má to štvať. Mám uvás VIP a evip a 3 rôznych servers a všade to šlo ako má a zrwxu toto...
Prosím už to vyriešte.
Písal som že VIP po zakúpeni normálne ide ale po kúpe Evip mi kredit stiahlo ale kód neprišiel. Je to už viac ako 10 dní a nikto to nerieši a začína má to štvať. Mám uvás VIP a evip a 3 rôznych servers a všade to šlo ako má a zrwxu toto...
Prosím už to vyriešte.
-
HanibalKing - Amatér
ak si poslal 2 sms, tak by ti mal dost kod. ak ti ten kod po odoslani 2SMS neprisiel, tak sa musis obratit na [email protected] a tam popisat svoj problem. nezabudni tam uviest tel cislo a kedy si tie sms posielal
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ďakujem za radu ale to všetko som už urobil. Aj prišiel email že ešte raz poprosia tel čislo ale nič neprislo dodnes.... Pisal som tam vcera ze ako to bude sa dalek riesit ale ziadna odozva. 100% som zrobil vsetko dobre lebo ako som pisal mam uz vip na 3 roznych serveroch a vsetko vzdy slo ako ma. A ako som pisal ak treba predlozim potvrdenku o platbe aby to uz konecne slo.
Preto sa obracam na vas tu kedze email neodpoveda
-
HanibalKing - Amatér
HanibalKing píše:Ďakujem za radu ale to všetko som už urobil. Aj prišiel email že ešte raz poprosia tel čislo ale nič neprislo dodnes.... Pisal som tam vcera ze ako to bude sa dalek riesit ale ziadna odozva. 100% som zrobil vsetko dobre lebo ako som pisal mam uz vip na 3 roznych serveroch a vsetko vzdy slo ako ma. A ako som pisal ak treba predlozim potvrdenku o platbe aby to uz konecne slo.
Na emailu odpovídají do jednoho pracovního týdne až dvou..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Tak to som nevedel myslel som že do 24 hodín kedže prvá odozva tak nejak prišla ale od vtedy nič. Tak čo už počkám ešte
-
HanibalKing - Amatér
Gamesites som totâlne sklamaný dnes konečne mi prišiel email a že vrwj je prijatá len jedna platba 4 eiur pričom poslal som 4 sms a stiahlo mi 8 eur.
Mám toho dosť poslal som aj potvrdenku o platbe a čakám terwz na odpoveď. Tam je jasné ukázane že kedy som poslal koľko sms a kolko mi stiahlo kreditu.... Ak toto už nepomôže prejdem na ine riesenie lebo toto je uz moc....... Totalne sklamanie.....
Mám toho dosť poslal som aj potvrdenku o platbe a čakám terwz na odpoveď. Tam je jasné ukázane že kedy som poslal koľko sms a kolko mi stiahlo kreditu.... Ak toto už nepomôže prejdem na ine riesenie lebo toto je uz moc....... Totalne sklamanie.....
-
HanibalKing - Amatér
• Stránka 1 z 1