Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o admina

Příspěvekod Spartickka » 17 srp 2017, 20:15

Nick: na serveru: Spartickka
SID: STEAM_0:1:161557873
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 18 let
Mé HIStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=12675
Bany, které jsem dostal:
1. Dostal jsem ban který nemohu najít. Dostal jsem ho na 30 minut (Důvod banu: Jeden z adminů chtěl po jedném CTčku ať promluví a hodil ho do vzduchu a já akorát byl v ten moment Tčko co mělo u sebe USP a v afektu jsem si to neuvědomil že po něm admin něco chce tak jsem ho zabil. Nepamatuju jméno admina co mi ban dal.)
Něco o mně: Jmenuji se Michal, je mi 18 let a bydlím na jižní moravě nedaleko města Kyjov. Bydlím s rodiči. Věnuju se všeoběnce sportu a závodně hraji fotbal. Counter strike mam jako zábavu ve volném času.
Proč právě já: Jsem schopný člověk a rozený vůdce. Rád pomáham lidem a nedělá mi to problém odpovídat i na blbé otázky pořád dokola. S adminováním mám již zkušenosti na jedném nejmenovaném Zombie Escape Serveru. Důvodem proč se chci stát adminem je jednoduchý. Neustale si lidi stěžují že nikdo neřeší co se tam děje. Byl jsem dokonce svědkem jak 3 lidi porušovali pravidla a admin byl přítomen a nic neudělal a když jsem se ho zeptal proč nic neudělá udělil mi chatban na 10 minut.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 1400 hodin. Kompeťáky moc nehraju spíš vůbec. Momentálně hraji víceméně jen na vašem serveru JB#4
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

[Z] Žádost o admina

od Rumcajz » 17 srp 2017, 20:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina

Příspěvekod byLife » 18 srp 2017, 17:22 VIP

Prvně splň podmínky a poté si zažádej znovu, není to tak těžké.

Zamítnuto
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů