• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]neschopnej admin smradlava fusekle 205
admin uvedeny hore v predmnetu mi dal a nsledne dava kicky,len skrz svojej zabavy....dokazy nebudem zverejnovat le mi ide aweeee o to,aby ste takychto "adminov" trochu krotili..........napisem Ti len preco to vsetko doslo,tam,kde to doslo.....simon dal prikaz na bazene cesky..."vsichni si vlezete do jedneho policka na bazenu" pricom ja som ostal stat a dostal som kill.....dalsie kolo som rozpraval po vyziadani mikraku,ze je rozdiel vlizt si do políčka ale stoupnou si na policko,naco som dostal prvy kick a ked som pisal ze to neni fer dostal som dalsi .......aweeee nepripada mi to fer,viem ze chcete mat vsetko na demach,ale niekedy sa nam proste tocit nechce.....a to hlavne tocit totalnu nadržovanost iným hracom alebo skrz adminov si vysvetlovat pravidla po svojom.......vdaka za precitanie a dufam(v dobrom)ze z Tvojej strany pride aspon k napomenutiu tohto admina......pekny den
Bastien
Bastien
-
Bastien - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]neschopnej admin smradlava fusekle 205
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neschopnej admin smradlava fusekle 205
Pardon že sa tu miešam ale bol som pri tom 
Takže, neviem čo tu riešiš... Za 1) kick si dostal za to že si nadaval ako všetci poznáme. Za 2) 2 kick si dostal za to že provokuješ a demenciu. Za 3) Sam si tu robiš trapas.. prosim ťa.. s adminom menom Poland je každý spokojný a robi to čo ma všetko správne.. Zbytočne si si tu dal tu žiadosť lebo nemáš ani dôkaz a pišeš tu hovadiny s prepačenim. Stale len nadavaš uražaš a nechapeš ako simon tvorí hru -,- to je cele vysvetlené a povedané. Pekný deň
sm0ke

Takže, neviem čo tu riešiš... Za 1) kick si dostal za to že si nadaval ako všetci poznáme. Za 2) 2 kick si dostal za to že provokuješ a demenciu. Za 3) Sam si tu robiš trapas.. prosim ťa.. s adminom menom Poland je každý spokojný a robi to čo ma všetko správne.. Zbytočne si si tu dal tu žiadosť lebo nemáš ani dôkaz a pišeš tu hovadiny s prepačenim. Stale len nadavaš uražaš a nechapeš ako simon tvorí hru -,- to je cele vysvetlené a povedané. Pekný deň
sm0ke

-
Zidan99 - Drbna
Souhlasím se Smokým byl jsem u toho též a má pravdu
-
AlieNn - Zkušený
BTE taky jsem byl u toho a Simone nepovedal do policka akurat na stupienky 

Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
Ahoj Bastiane,
Urážíš hráče, urážel si ma, provokuješ hráče, provokuješ ma, vyhrožuješ hráčům, vyhrožuješ ma. A proč?
Protože si slovíčkářil při tvé snaze získat VD pro nic za nic. Fusekle, čili já ti to však zarazil. A co budu dělat teď já jako Bastien?
STÍŽNOST!
Důkazem být tvé HLSTATS
Doufám, že si to se mnou Awee vyřídí, tak jak sám píšeš.
Děkuji, hezký zbytek večíra.
-P.
Urážíš hráče, urážel si ma, provokuješ hráče, provokuješ ma, vyhrožuješ hráčům, vyhrožuješ ma. A proč?
Protože si slovíčkářil při tvé snaze získat VD pro nic za nic. Fusekle, čili já ti to však zarazil. A co budu dělat teď já jako Bastien?
STÍŽNOST!
Důkazem být tvé HLSTATS
2017-08-18 17:56:31 ten zbytek a davani bezduvodných kicku.....awee si ho pda.
2017-08-18 17:56:11 tak zdravim a at si to uzije.
2017-08-18 17:55:48 Fusekle je na forku a tak skoro si nezahraje.
Doufám, že si to se mnou Awee vyřídí, tak jak sám píšeš.
Děkuji, hezký zbytek večíra.
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
necakal som taku odozvu,takze este jedne moje reakcia........vsetci co tu pisu v prospech Polanda a jemu podobnych su obycajny klamari a vsetko otocia,tak ,ako sa im to hodi........nikdy nemam vo zvyku niekomu nadavat skrz internet alebo sa nejakym inym sposobom nad niekoho vyvisovat.......setci co tu v dobrom agituju za Polanda len a len nadrzuju svojmu kamosovi.....co im nemam za zle len ich uprimne lutujem.........uz uzavrite to vlakno.......vdaka za moznost vyjadrit sa......
Bastien
Bastien
-
Bastien - Kolemjdoucí
aweeee nasledne nato mi dal neodvovodneny ban na chat(nadavky) a potom ked sme boli last dvaja hraci dal atrakciu schody do neba aj ked vedel ze ja odpovedat nemozem(formou chatu) a smial sa aj so svojimi kamosmi.......sorry ale nemohol som nezareagovat
-
Bastien - Kolemjdoucí
Tak kamarát
To že mame radšej Polanda je jedna vec a druha ten ban si dostal za dalšiu provokaciu a nadávky. My polanda berieme ako admina a človeka a nie ako naj. kamarata my ho mame preto radi lebo sa chová narozdiel od teba.. pozrie sa niekto na tvoje hlstatx a už tam začinaju nadavky nič iné.. Locknite tuto tému nema to cenu toto. Stále len za svojím stojí a neprizná si svojun chybu. Ďakujem.
sm0ke

sm0ke

-
Zidan99 - Drbna
Bastien píše:aweeee nasledne nato mi dal neodvovodneny ban na chat(nadavky) a potom ked sme boli last dvaja hraci dal atrakciu schody do neba aj ked vedel ze ja odpovedat nemozem(formou chatu) a smial sa aj so svojimi kamosmi.......sorry ale nemohol som nezareagovat
Ban si dostal za ty slovicka "kekekeet" ci jak si to psal. Schody do nebe jsem dával, ale tebe jsem si ani nevsimnul, kdyz ses pak přejmenoval na Polankundos. Buď rád, že si nedostal ban za nevhodny nick..
Už se vyhněte všeci spamu. Vyřeší se to i bez 140 verzí 1344343 lidí.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Bastien píše:nikdy nemam vo zvyku niekomu nadavat skrz internet alebo sa nejakym inym sposobom nad niekoho vyvisovat
Vždyť seš šulin co nikdy nedělal nic jiného než že ostatní prudil a neuměl pravidla..
Mute ti byl prodloužen aby sis mohl osvěžit jak se chovat k adminům a hráčům na serveru.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]neschopnej admin smradlava fusekle 205
AJWEEE vdaka za odpoved.....to ako si ma nazval na zaciatku svojho komentu svedci o tvojej urovni vyjadrovania......ver mi ze do oci by si mi to nepovedal........to ,ako posudzujes celu mnou opisanu situaciu,tiez svedci o tom komu uz vopred drzis stranu.....aj tak ti dakujem za tvoj nazor,kde si mna poslal do pr,,,ele aj napriek tomu ze som tu na gamesites mozno dlhsie,ako ty.........dufam,ze karma ti to vrati......pre mna si sa dneskom stal velkou nulou...........peknych par dni zivota
Bastien

e.Rohel: Uroven vyjadrovani ? WUT ? To znas ? Vis, o cem mluvis ? Ne ? Neprekvapen. 00000000000000
Bastien

e.Rohel: Uroven vyjadrovani ? WUT ? To znas ? Vis, o cem mluvis ? Ne ? Neprekvapen. 00000000000000
-
Bastien - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1