• Stránka 1 z 1
Slovíčko "pôjdete" alebo "chodte"
Ahoj. Rád by som sa Vás spýtal na jednu vec ohľadom príkazu v ktorom nemám jasno, vzhľadom k tomu, že mi každé HLSA na to povie niečo iné. Včera som na Jailbreaku použil príkaz: "Každý si POJDETE vybrať jeden stupienok." Dvaja hráči napísali, tých som zabil ja, hráči ktorý opustili miesto určené mnou, zabili CTčká. Habs mi potom povedal, že to je slovíčkarenie, keďže si majú niečo vybrať, majú napísať. Len ja som mal na tento príkaz zlé spomienky, vzhľadom k tomu, že cirka pred 2 rokmi som zaň skoro dostal ban za MFK. Pretože takýto istý príkaz dal admin Peace, a myslel som si, že majú napísať zabil som asi 5 hráčov. Tiež niečo podobné sa mi stalo z Odym, keďže mi tiež neveril, že majú na ten blok, alebo stupienok ísť, ktorý si vybrali. Zdá sa mi že sa pýtal Maxipsa, ten povedal že mali sa na blok, alebo stupienok ktorý si vybrali postaviť, Habs mi na túto situáciu odpovedal trochu inak.
Bol by som rád, ak by ste mi to niekto vysvetlili, či je ten príkaz slovíčkarenie, alebo čo majú presne hráči robiť, pretože ja si myslím, že hráč sa má postaviť na blok, ktorý si vybral.
Predom ďakujem za ujasnenie tejto situácii.
Bol by som rád, ak by ste mi to niekto vysvetlili, či je ten príkaz slovíčkarenie, alebo čo majú presne hráči robiť, pretože ja si myslím, že hráč sa má postaviť na blok, ktorý si vybral.
Predom ďakujem za ujasnenie tejto situácii.
-
Mizuu - Mistr
Slovíčko "pôjdete" alebo "chodte"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slovíčko "pôjdete" alebo "chodte"
Vcera som hned pisal Ejvimu, tu je jeho reakcia :
upozornil bych ho aby tohle neříkal a rozhodně nikoho nezabíjet, protože řekl jasně že mají jít a taky si vybrat, takže nezabíjet a upozornit Simona
-
Habs - Spamer
Vážně tady píšeš že něco bylo dva roky zpět? Když dáváš dementní příkazy, nediv se že ti nikdo neumí odpovědět.
Klidně bych tě za tohle přehodil od CT a vůbec bych se tím nezabýval.
Klidně bych tě za tohle přehodil od CT a vůbec bych se tím nezabýval.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Áno, naozaj píšem, že niečo bolo dva roky späť, z toho dôvodu, že pokiaľ viem, pravidlá sa nijak nezmenili, a stále mám právo používať tento príkaz rovnako ako admin pred dvoma rokmi. Pretože z nejakého dôvodu nevadilo, keď admin používa, alebo používal tento príkaz, na ktorý nachýtal nespočetné množstvo hráčov, a nijakým spôsobom mu uškodené nebolo. Pýtal som sa aj iných adminov, a oni mi odpovedali rovnako. Ale keď si to povedal, tak máš pravdu. Ďakujem za odpoveď.
-
Mizuu - Mistr
Jde vidět že vůbec neznáš pravidla a proto ti byla žádost o práva zamítnuta 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1