• Stránka 1 z 1
30kg/JB1/BAN
Zdravím,
simon jménem Mistick dal příkaz 30Kg, aby šel na červené políčko u trampolíny (mapa jb_snow), druhý hráč plnil atrakci - golf v té dráze s míčem. Po dohrání 1. hráče poslal simon příkazem "Poď dolů do atrakce a na čáru", 30 kg šel do bazénu u trampolíny, já ho zabil. Ptal se, za co jsem ho zabil, já že nesplnil příkaz, měl jít do atrakce a na čáru, místo toho šel do bazénku a tam si plaval. Řekl, že to byl nesplnitelný příkaz, že měl jít do nejbližší atrakce, a já, že má jít do atrakce s čárou. po nějaké chvilce psal, jestli to jako nechápu, já mu to stále opakoval a dostal jsem ban.
Důkaz vlastní nemám, jakmile se nahraje demo ze serveru, dodám důkaz.
SID admina: STEAM_0:0:213953517
simon jménem Mistick dal příkaz 30Kg, aby šel na červené políčko u trampolíny (mapa jb_snow), druhý hráč plnil atrakci - golf v té dráze s míčem. Po dohrání 1. hráče poslal simon příkazem "Poď dolů do atrakce a na čáru", 30 kg šel do bazénu u trampolíny, já ho zabil. Ptal se, za co jsem ho zabil, já že nesplnil příkaz, měl jít do atrakce a na čáru, místo toho šel do bazénku a tam si plaval. Řekl, že to byl nesplnitelný příkaz, že měl jít do nejbližší atrakce, a já, že má jít do atrakce s čárou. po nějaké chvilce psal, jestli to jako nechápu, já mu to stále opakoval a dostal jsem ban.
Důkaz vlastní nemám, jakmile se nahraje demo ze serveru, dodám důkaz.
SID admina: STEAM_0:0:213953517
Flex
-
Flex - Zkušený
30kg/JB1/BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 30kg/JB1/BAN
Cauko, demo nepotrebujes, ja neklamem ak je na mna nejaka staznost. So svojou situaciou naozaj mas pravdu ze vtedy som mal ist do minigolfu. Simon dal prikaz: "Cement ty pojdes dole do atrakcie" a nasledne zacal davat prikaz: "tam pojdes na ciaru" ako pisem vo svojej situacii mas pravdu ty, lenze stalo sa toto: akonahle dal prikaz pojdes dolu do atrakcie, spadol som do bazena lebo to bola moja najblizsia atrakcia kde sa dalo ist dole a ako vsetci vieme prikazy sa maju plnit priamo a bez zdrzovania, az potom ako som bol v bazene mi povedal:"tam pojdes na ciaru" Tym padom to bol pre mna nesplnitelny prikaz a mal som stale plnit ten co bol pre mna splnitelny, byt v bazene.
Nasledne som to vysvetloval aj hracom na serveri, lenze ty si sa hned odpojil a nepockal si ani na to ze som to vysvetlil uplne dopodrobna a miesto toho si siel hned podat staznost. Kedze si dal ale FK skrz takuto malu nepozornost co dokaze niekedy rozhodnut (ako v tomto pripade), poradim sa s HLSA a dohovorim mu aby ti ho skratil cca na hodinu iba za nepozornost.
To je odo mna vsetko, zatial prajem ajtak prijemne hranie, Cement
Nasledne som to vysvetloval aj hracom na serveri, lenze ty si sa hned odpojil a nepockal si ani na to ze som to vysvetlil uplne dopodrobna a miesto toho si siel hned podat staznost. Kedze si dal ale FK skrz takuto malu nepozornost co dokaze niekedy rozhodnut (ako v tomto pripade), poradim sa s HLSA a dohovorim mu aby ti ho skratil cca na hodinu iba za nepozornost.
To je odo mna vsetko, zatial prajem ajtak prijemne hranie, Cement

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
To vím, že to řekl, nejsem si však jistý, jestli to bylo když už jsi tam byl či nebyl. Já měl za to, že si měl jít prostě aspoň potom z bazénu a do atrakce dolů, jenže ty si tam plaval, tak sem tě zabil. Odpojil jsem se proto, že jsem šel hledat demo, jelikož v tom všem mám bordel a protože jsem ho nenašel, začal jsem plašit, za to se omlouvám. A děkuji ti, že si sem napsal dříve, než jsem dohodil to demo.
Flex
-
Flex - Zkušený
Demo by se k doreseni stiznosti hodilo. v tuto chvili misky vah prevazuji na stranu admina.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Jak už jsem řekl, demo jsem nenašel, zjistil jsem totiž, že jsem vůbec nenatáčel, mohu poslat záznam z HLTV, nevím, jestli to k něčemu bude. Na záznamu je vidět, že 30kg jde do nejbližší atrakce, což byl bazének. Nevím, jestli by se mělo brát, že přesto nesplnil příkaz, protože měl jít dolů, ale on plaval na hladině, navíc, za to jsem ho vůbec nezabil, toto jsem si uvědomil až po shlédnutí, jak to vlastně bylo.
Každopádně to sem pošlu a můžete se podívat: http://leteckaposta.cz/510587619, v čase 31:40 by to mělo začít.
Ještě bych chtěl dodat, že se omlouvám za nepozornost. Díky
Každopádně to sem pošlu a můžete se podívat: http://leteckaposta.cz/510587619, v čase 31:40 by to mělo začít.
Ještě bych chtěl dodat, že se omlouvám za nepozornost. Díky
Flex
-
Flex - Zkušený
Z HLTV bohuzel moudrejsi nebudeme, situace se jevi podobne, jak jste ji zde popsali.
Za me se jedna o slovickareni ze strany admina. Pokud znel prikaz skutecne tak, jak tvrdite, mel Simon jednoznacne na mysli drahu, nikoliv bazen. Jednalo se tedy o opravneny kill.
Necham stiznost jeste otevrenou, at se tu vyjadri jeste Awee.
Za me se jedna o slovickareni ze strany admina. Pokud znel prikaz skutecne tak, jak tvrdite, mel Simon jednoznacne na mysli drahu, nikoliv bazen. Jednalo se tedy o opravneny kill.
Necham stiznost jeste otevrenou, at se tu vyjadri jeste Awee.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
myslim si ze ste dementi oba
admin slovickaril ale neje dovod na staznost. je to na hrane. afmin si priste da pozor. ban každopádně opravneny nemas sa co dohadovat s adminom na serveru

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:myslim si ze ste dementi obaadmin slovickaril ale neje dovod na staznost. je to na hrane. afmin si priste da pozor. ban každopádně opravneny nemas sa co dohadovat s adminom na serveru
Ok, příště admina vyzvu na souboj 1v1 do klece pod dohledem a podle pravidel mu vysvětlím, že neumí JB

Flex
-
Flex - Zkušený
• Stránka 1 z 1