• Stránka 1 z 1
olaf-buildy
Zdravím komunito
Chtěl bych se vás poptat na nějaké krutopřísné buildy na ofala. Právě jsem hrál hru a vubec mi to s mím AD setem moc nešlo.
Nenašel by se tu někdo kdy by mi poslal nebo nenapsal nějaké buildy?
předem děkuji
Chtěl bych se vás poptat na nějaké krutopřísné buildy na ofala. Právě jsem hrál hru a vubec mi to s mím AD setem moc nešlo.
Nenašel by se tu někdo kdy by mi poslal nebo nenapsal nějaké buildy?

předem děkuji
-
m1shanek - Kolemjdoucí
olaf-buildy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: olaf-buildy
Olaf se jede klasicky na HP takže: Frozen mallet, warmog, sunfire, randuis Omen, runic bulwark a boty podle situace. Je to samozřejmě jen obecný build a jen ty musíš odhadnout, jaký item se kdy hodí. Jinak Olaf se nějak moc nejezdí, jelikož má hodně counter picků, ale pokud by jsi potkal Irelii, tak je to jasná volba pro pick 

www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
bohužel po posledních nerfech olaf moc použitelnej není, sebrali mu passive armor pen na ultině a jeho slow na Q odeznívá, takže když někoho honíš, je rovnou lepší jak retard zapnout ghost a neobtěžovat se Qčkem, stejně ti většina lidí uteče
k buildu souhlasím s předešlým postem, hp hp hp hp hp, možná hydra a možná botrk, situační..
k buildu souhlasím s předešlým postem, hp hp hp hp hp, možná hydra a možná botrk, situační..
-
iKarl0s - Pokročilý
dobrá děkuji
hned jdu zkusit

-
m1shanek - Kolemjdoucí
podle me frozen je nanic kdyz ma sekeru kerou slowuje a este kdyz ju sebere tak ma 1sec. CD takze podle me je to zbytecnost 

all pub late

-
Brnda - Zkušený
Brnda, ty nečteš příspěvky ? iKarlos napsal, že dostal nerf slow na Q a ty napíšeš, že frozen mallet je zbytečné...
www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
taky ze je kdyz tu sekeru sebe zrusise CD a kdyz ju budes hazet dobre tak frozena nepottrebujes...
all pub late

-
Brnda - Zkušený
Souhlasím, Frozen na Olafa je opravdu zbytečný. Také na něj prosím nestav hyrdu a botrk.. Raději postav nějaké aura items které pomohou celému teamu. Tyto itemy se opravdu na olafa nehodí.
-
FlameMeMorePlz - Kolemjdoucí
Až potkáš Pantheona nebo nějaké opravdu Hard tanky, tak víš co máš picknout
Díky jeho True DMG E dává Pantheonovi přes passivku..
Jen tak mimo: Baron steal by Olaf x) http://www.youtube.com/watch?v=VLLRWF0sazk

Jen tak mimo: Baron steal by Olaf x) http://www.youtube.com/watch?v=VLLRWF0sazk
-
Fairman20 - Amatér
http://www.championselect.net/champ/Olaf Tady máš spoustu buildů na Olafa 

-
FragONE - Sponzor
Já jsem si na olafa build vymslel , a myslím,že je nejlepší s kterým jsem hrál.. TOP(off tank): bota, 3x potion(red) , pak 2x doran sword,brutalizer,opasek(400hp), dostavis si yommus GB,dostavis botu( podle toho proti komu hraješ MR,Ar) , pak udělas hydru,dostavis warmogs a pak jak chceš pokud chceš hodně do AD tak phantoma a BT, nebo GA a BT ( nebo P.D.) to už je na tobě .. je to typ silnějšího off tanka, doporučuju hlavně když máte v jungly tanka ( typ shen,amumu,malphite atd) nebo tanky supporta ( leonu,tarica,,,) a pokud ne tak jeď normálně classic offtanka ( build na mobafiru myslím)
- Aldywoow
- Amatér
Já jedu olafa většinou takto: Shield->Blade->Hydra->Sunfire->Visage a pak si to doplň čím chceš 

-
SUNSHINE - Amatér
Rád bych ti poradil buil , ale pravda je že si musíš kupovat věci , které ti do té hry sedí
Já bych ti tady mohl poradit buil proti full AD teamu a pak by proti tobě šli 3 AP a byl si v prde,,, Musíš kupovat věci podle situace 

-
MimaRrRr - Pokročilý
Kupuj to čo máš v menu 

-
pepa123456789 - Amatér
Olafa nehraju ale stav to podle enemy teamu a jinak se kouni na league of legends champion spotlight tam ti radi na ty championy dobre 

-
PikaChU15 - Amatér
• Stránka 1 z 1