• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Hlupacik
Takze chcem sa stazovat a zaroven opytat co je to za demenciu ked mi admin konkretne tento "lepsi nez vase vsetky klany" a jeho steam id.. STEAM_0:0:213953517 povie ze pust gun inak dostatas ban... hral sa jaibreak na 6 serveri on bol simon a daval nam nejake hlupe atrakcie ja som videl gun na zemi tak som ju samozrejme zobral ked som bol u T ako vezen a zabil som ho chudacika a ako bl mrtvy tak povedal aby som pustil gun inak mam ban takze sa pytam ze co? Co to je za nonsens?
-
fikoliino - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Hlupacik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hlupacik
Cauko, bol som simon a dal som vam atrakciu o vyhodu, ta bola ze 1. kto bude na streche aimu tak bude mat vyhodu. Nasledne vas tam zacalo blokovat 1 CT ktore uz predtym spamovalo voice a musel som ho upzornovat takze som ho hodil o zem a nasledne prehodil. Pod nim cca 4 metre nebola ziadna zbran a kedze ked vas blokoval mal knife v ruke tak som si myslel ze ziadnu nemal. Po par chvilach kedze vam to neslo som zrusil atrakciu no ty si tu zbran nasiel niekde obdalec pri plote, zacal si ma s nou zabijat tak som ti povedal at ju vyhodis ze je to zbran z grabu co si sam potvrdil. Isto by som ti nedal ban za to ze si ma zabil, kedze si to nemohol vediet a upozornoval so mta vpolke toho ako si ma zabijal. No ty si s nou zacal zabijat aj druhe CT aj napriek tomu ze som ta opakovane upozornil. Este si nasledne sa mi vysmial ze to co ti vravim a myslel si si ze si neohrozeny, dostal si ban na 30 minut za zabijanie zbranou z grabu.
DEMO
Casovanie: 6:30 som hodil hraca o zem a zbran nebola siroko daleko vedla neho
6:50 si zobral ako som ukoncil atrakciu neikde pri plote zbran a zacal ma zabijat upozornil som ta do voice, co si nezaprel ale stale si si nabiehal aby si vedel zabit dalsieho hraca
DEMO
Casovanie: 6:30 som hodil hraca o zem a zbran nebola siroko daleko vedla neho
6:50 si zobral ako som ukoncil atrakciu neikde pri plote zbran a zacal ma zabijat upozornil som ta do voice, co si nezaprel ale stale si si nabiehal aby si vedel zabit dalsieho hraca
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: Hlupacik
Po upozornení si mal možnosť zbraň vyhodiť, konal si však naďalej v rozpore s pravidlami.
Sťažnosť neoprávnena
Sťažnosť neoprávnena
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1