I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Dávam to sem, lebo ostatné sekcie majú dalšie podsekcie.

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 20 srp 2017, 15:26

Tak, poslednú dobu som si robil srandu z gamesites adminov, a dostávam za to bany ktoré ma jak netrápia, tak sú celkom oničom. Píšete mi neustále jak ja poškodzujem portál, kuknime sa na to pred 2r. keď som bol admin na knife ja, le1ca, perry, vino, kofola, excision.. tak tam bol poriadok, nikdy nebolo že by bolo na knife porušovanie, ak sme boli všetci online samozrejme, ak niekto niečo porušil okamžite bol punished, a ano, za to že mi kofola zobral práva si môžem sám, ale kuknime sa na to z hľadiska skúseností a nie pravidiel ktoré porušuje každý, beriete si do adminov ovečky ktoré chcu adminovať na GS lebo je to najväčší portál tak naschvál sú dobrí, nenadávajú, nahlasujú trápne SH, BoGa a ostatné hlúposti ktoré pozná aj človek s bielou paličkou, a bereťe do teamu odpad kvôli ktorému tam nehrávajú už ľudia a musíte rušiť serveri, lebo hráči na GS klesajú, áno, už je to tu, som zvedavý či budete milion serverov platiť z vlastnej peňaženky, pretože k vám už hráči nechodia, a stáli hráči už maju to EVIPko navždy a stáli čo nechcú tak ho asi nekúpia, a už vám to tak nezarába ako kedysi :), to plánujete dávať bany neprávom aby si deti kupovali unban? No ja neviem, takto mi to zatiaľ pripadá, do pár rokov budete mať pár serverov alebo už GS nebude, keď sa o to ani vedenie nevie postarať = Vedenie nabere HLSA = HLSA nabere nobrain adminov = nobrain admin dá ban za nič = zlá povesť o gs = nebudu vipka ani hráči = nebudú peniaze = nebudú serveri. Vráťme sa späť ku naberaní adminov, vy radšej zobereťe do teamu nejakeho bota z GS čo tam behá s nožíkom mesiac, nepozná ani 1 cheat, namiesto toho aby ste vy normálne ponúkli hráčom ktorých poznáte či už z YT videa alebo že dlho hraju ten knife, že proste behaju po knife už niekolko rokov, ale vy takému človeku šancu nedáte, lebo má nejaky chatlog a neviem čo ešte, hlavne že majú slovník :D :D a že nenadávaju keď v dnešnej dobe vie každý nadávky, tak radšej zoberieme takého a nie toho čo rozumie knifu, a ano, awee mi zobral práva keď mi dali 2 šancu, perfekto, takto sa to robí na gamesites, zobereme niekomu práva lebo dostal pár chat banov za provokáciu kvôli tomu že tam máte nobrain adminov ktorými sa hráč nechá vyprovokovať, to je kvalita gska, mať adminov čo nepoznajú prioritu pre spokojnosť hráčov, hráčov vôbec nepohoršuje že tam niekto nadáva, tie nadávky používa každý, a ten čo nepoužíva tak len nechce ban, takže jediné čo na GS dokazujete, tak že váš admin team vie banovať max zbytočné nadávky namiesto cheaterov.

btw: Chcel som tým oznámiť len jedno, že GS si za to môže samo že každý pomaly odchádza, a že GS je trash jak hovoria všetci, to nebude závisť, mali by ste sa zamyslieť čo robíte. :)

//By Un1Ty
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Dávam to sem, lebo ostatné sekcie majú dalšie podsekcie.

od Rumcajz » 20 srp 2017, 15:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dávam to sem, lebo ostatné sekcie majú dalšie podsekcie.

Příspěvekod SlOowTyKnife » 20 srp 2017, 15:40

On tam ještě někdo hraje? :D + tomu taky dobře pomohlo 100aa na knife :D dávám tomu 2 roky a GS cs 1.6 čuuus ;)
SlOowTyKnife
Amatér
Amatér

Příspěvekod outex » 20 srp 2017, 15:41

čistá pravda.. gamesites bol popiči herný portál pokiaľ nenastúpili neschopní admini.. a potom sa nečudujte že je to celé v piči
outex
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 srp 2017, 15:53

Žilo jednou jedno děvčátko a to dostalo od babičky k narozeninám dárek – červenou čepičku. Rádo ji nosilo, a proto jí říkali Červená karkulka. Babička bydlela za lesem a Karkulka ji často navštěvovala. Jednoho dne měla i babička narozeniny a maminka k ní Karkulku poslala s košíčkem plným dárků. Děvčátko muselo projít hlubokým lesem a proto jí maminka přikazovala: „Jdi rovnou k babičce, Karkulko, a nikde se nezdržuj a nescházej z cesty. Mohlo by se ti něco zlého přihodit.“

Karkulka to slíbila, ale na svůj slib brzy zapomněla. Jakmile uviděla rozkvetlé lesní květy, začala je pro babičku sbírat do kytičky. V hlubokém lese žil také zlý vlk. Karkulku zahlédl a začal ji zpoza stromů sledovat. Po chvíli jí nadběhl, vynořil se před ní a ptal se:“Kam jdeš, Karkulko?“
„K babičce,“ odpověděla Karkulka. „Nesu jí k narozeninám košíček plný dárků. Bydlí v chaloupce za tímhle lesem.“
Vlk to uslyšel a pelášil k babiččině chaloupce, aby tam byl dřív než Karkulka. Zaklepal na dveře.
„Kdo to klepe?“ ptala se babička. „To jsem já, Karkulka. Jdu ti popřát hezké narozeniny a nesu dárky,“ odpověděl jí vlk tenkým hláskem. Babička si myslela, že je to opravdu Karkulka. Pustila vlka do chaloupky a ten ji spolkl. Potom si nasadil na čumák brýle, vlezl do postele a přikryl se.

Karkulka zatím doběhla k babiččině chaloupce a celá natěšená, že jí udělá dárečky radost, zaklepala na dveře. Vešla dovnitř, podívala se na vlka ležícího v posteli a podivila se:
„Babičko, ty máš ale velké uši.“
„To abych tě lépe slyšela,“ řekl vlk.
„Ty máš ale velké oči, babičko,“ podivila se zase Karkulka a vlk odpověděl: „To abych tě lépe viděla.“
„Ty máš ale velkou pusu, babičko,“ podivila se Karkulka a vlk zařval:
„To abych tě mohl lépe sníst!“ Pak otevřel svoji tlamu a Karkulku spolkl taky. A jak měl plné břicho, svalil se zpátky do postele a tvrdě usnul.

Brzy šel kolem hajný, který při svých pochůzkách lesem vždy babičku navštívil. Z chaloupky však uslyšel hlasité chrápání. Nakoukl dovnitř oknem a v babiččině posteli vidí ležet vlka s obrovským břichem! To on asi snědl babičku! Vešel tedy dovnitř a tesákem vlkovi břicho rozřízl. Jak se podivil, když z něho s babičkou vyskočila i Karkulka. Obě byly živé a zdravé.
Všichni začali nosit kamení a sypat je vlkovi do břicha. To pak zašili. Když se vlk probudil, uháněl pryč do svého lesa. Bylo mu ale těžko a měl žízeň. Nejblíž byla babiččina studna, když se však nad vodu nakláněl, těžké břicho ho stáhlo dolů a již ho nikdo nikdy neviděl.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NZNk1 » 20 srp 2017, 15:57 VIP

Je mi z toho trošku trápne čo si napísal Un1ty.. Na knife hrávajú aj admini, ktorí niesu knife admini, takže nepoznajú možno to KB atď.. ale to neznamená, že by tam mali zakázané hrávať... Hádžete tu adminov všetkých do jedného vreca.. Píšeš, že odpad admini? prečo? veď ty každého admina nepoznáš.. Nevieš ako sa snaží.. A malo by ti byť jedno, že či na gamesites hrávajú alebo nehrávajú.. To je moj názor.. a k tomu som si myslel o tebe, že si v pohode.. ale možno ten názor po tom čo si tu napísal tak zmením.. Pretože týmto si urazil aj mňa.. Ja si priznávam, že aj keď knife moc neviem hrať... a neriešim všetko čo sa tam deje, ale vlak,nadávky,textúru na to si dávam pozor.. + aj tie nejaké .. Niekedy je to tažké ustražiť celý server... Ale je tu x adminov, ktorí sa snažia.. To je moj názor.. A nehovor, že vy ste boli tí najlepší admini.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy