• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JuliusIV / Survival / EventMaster
1) JuliusIV
2) skoro 19
3) Origo mám
4) Splněná ne, ale byl jsem přijat. Určitě hodlám akademii dodělat.
5) Aktivované VIP ne, ale za týden si ho koupím, protože teď jsem bez kreditu
6) 2-4 hodiny denně, o víkendu více
7) Žádné
8) Žádné
9) Jmenuji se Patrik a studuji anglicko-české gymnázium Amazon. Mezi mé oblíbené aktivity patří fotbal, florbal, sledování sportů, čtení knih a samozřejmě MC.
10) Proč právě já? Ovládám gramatiku, jsem aktivní, spolehlivý. Minecraft, stavění a designování mě baví. TS3, Skype mám. Zkušenosti mám velké. Působil jsem na portálu naplno.sk, kde jsem byl operátorem (stavěl jsem eventy, spawn a různé stavby pro server). Ovládám WorldEdit a většinu pluginů na serveru. Rád pomáhám, když si někdo neví rady, vždycky pomůžu jak na webu, tak na serveru. Myslím si, že bych pro Vás mohl být přínosem kvůli mým zkušenostem a nápadům na eventy.
11) Save mého eventu zde: http://leteckaposta.cz/686438582
Děkuji Vám za přečtení a za odpověď,
JuliusIV
2) skoro 19
3) Origo mám
4) Splněná ne, ale byl jsem přijat. Určitě hodlám akademii dodělat.
5) Aktivované VIP ne, ale za týden si ho koupím, protože teď jsem bez kreditu

6) 2-4 hodiny denně, o víkendu více
7) Žádné
8) Žádné
9) Jmenuji se Patrik a studuji anglicko-české gymnázium Amazon. Mezi mé oblíbené aktivity patří fotbal, florbal, sledování sportů, čtení knih a samozřejmě MC.
10) Proč právě já? Ovládám gramatiku, jsem aktivní, spolehlivý. Minecraft, stavění a designování mě baví. TS3, Skype mám. Zkušenosti mám velké. Působil jsem na portálu naplno.sk, kde jsem byl operátorem (stavěl jsem eventy, spawn a různé stavby pro server). Ovládám WorldEdit a většinu pluginů na serveru. Rád pomáhám, když si někdo neví rady, vždycky pomůžu jak na webu, tak na serveru. Myslím si, že bych pro Vás mohl být přínosem kvůli mým zkušenostem a nápadům na eventy.
11) Save mého eventu zde: http://leteckaposta.cz/686438582
Děkuji Vám za přečtení a za odpověď,
JuliusIV
- JuliusIV
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] JuliusIV / Survival / EventMaster
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JuliusIV / Survival / EventMaster
najdi si ma na TS
e. Surp: keď splní podmienky, postupuje k pohovoru.
e. Surp: keď splní podmienky, postupuje k pohovoru.
-
Surprice - Minecraft admin
Re: JuliusIV / Survival / EventMaster
zamietam, nesplňuje podmienky
-
Surprice - Minecraft admin
Re: [Zamietnuté] JuliusIV / Survival / EventMaster
To je opravdu profesionální vybírat do AT podle toho kdo má VIP. Nepřipadá Ti to trošku hloupé takhle "žebrat" o peníze?
Potom to taky tak na serveru vypadá.
Potom to taky tak na serveru vypadá.
- JuliusIV
- Kolemjdoucí
Tady nikdo nežebrá o peníze.
Podminky máš jasně dané a to že nemáš 200Kč není náš problém.
Hodl podkud chceš EM tak si jednou mesíčně nekoupíš skiny do cska popřípadě jiné blbosti a ušetři si na to když ti na to mamka/taťka nedá.
Buď setři a maš VIP nebo a to jednodušší možnost je....
Na celém GS je XY soutěží o VIP EVIP atd.... to je taky problém snažit se vyhrát soutěž ? nedáš do toho ano korunu a mas VIP/EVIP.
A dle mého jako support bys mel vědět že to není žádné žebraní o peníze..... proste -REP
Děkuji užívejte Dne s pozdravem M4rlb0ro.
Podminky máš jasně dané a to že nemáš 200Kč není náš problém.
Hodl podkud chceš EM tak si jednou mesíčně nekoupíš skiny do cska popřípadě jiné blbosti a ušetři si na to když ti na to mamka/taťka nedá.
Buď setři a maš VIP nebo a to jednodušší možnost je....
Na celém GS je XY soutěží o VIP EVIP atd.... to je taky problém snažit se vyhrát soutěž ? nedáš do toho ano korunu a mas VIP/EVIP.
A dle mého jako support bys mel vědět že to není žádné žebraní o peníze..... proste -REP

Děkuji užívejte Dne s pozdravem M4rlb0ro.
-
M4rlb0ro - Sponzor
Tady vubec nejde o to že nemam par korun na to vase vip 
Tady jde o to ze hledate adminy ci EM, kteri na ten vas server budou chodit, obetovat naky cas, pomahat atd atd.. a vy jeste chcete po nem aby si koupil vip
To ze to mate v podminkach s tim samozrejme jic neudelam.. potom se ale nedivte ze si hraci stezuji ze se opakuje par eventu furt dokola..

Tady jde o to ze hledate adminy ci EM, kteri na ten vas server budou chodit, obetovat naky cas, pomahat atd atd.. a vy jeste chcete po nem aby si koupil vip

- JuliusIV
- Kolemjdoucí
VIP je podmínka pro žádost o admin práva na celém GS, takže tuhle podmínku nějak neovlivníme, kdybys měl nějaké problémy tak mi napiš SZ.. Lock
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1