• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika
Nick ve hře: *<Hiple>*<Mr.Gude>*
Nick na fóru: Hiple
Odkaz na profil: hiple-u18874.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:0:70328283
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2976
Proč chci být akademikem: Chtěl bych se stát akademikem, protože většinou, když přijdu na server, tak se najde někdo, kdo porušuje pravidla různými způsoby. Upřímně také proto, že já hraji na JB5, kam admini už moc nechodí, tak ybch tam byl aspoň jako dohled.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: V banlistu mám zaznamenány 4 bany za minulý měsíc (červenec), ze všech jsem se poučil, je mi jasné, kde jsem dělal chybu + chtěl bych se vyjádřit k tomu nevhodnému chování - já jsem měl jisté neshody s jedním adminem (nebudu tu jmenovat), ale již chápu, že narážky nic neřeší. Teď se na serveru snažím chovat co nejlépe, jak to jde. Na jiném portálu nehraji.
Byl jsem už CS 1.6 akademikem zde na GS? : Ne, nikdy v životě
Chápu, že pokud nebudu přijat, bude to zřejmě kvůli mé nedávné minulosti a do příště se pokusím svůj stav zlepšit.
Tímto děkuji za přečtení.
Nick na fóru: Hiple
Odkaz na profil: hiple-u18874.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:0:70328283
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na Váš hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2976
Proč chci být akademikem: Chtěl bych se stát akademikem, protože většinou, když přijdu na server, tak se najde někdo, kdo porušuje pravidla různými způsoby. Upřímně také proto, že já hraji na JB5, kam admini už moc nechodí, tak ybch tam byl aspoň jako dohled.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: V banlistu mám zaznamenány 4 bany za minulý měsíc (červenec), ze všech jsem se poučil, je mi jasné, kde jsem dělal chybu + chtěl bych se vyjádřit k tomu nevhodnému chování - já jsem měl jisté neshody s jedním adminem (nebudu tu jmenovat), ale již chápu, že narážky nic neřeší. Teď se na serveru snažím chovat co nejlépe, jak to jde. Na jiném portálu nehraji.
Byl jsem už CS 1.6 akademikem zde na GS? : Ne, nikdy v životě
Chápu, že pokud nebudu přijat, bude to zřejmě kvůli mé nedávné minulosti a do příště se pokusím svůj stav zlepšit.
Tímto děkuji za přečtení.
-
Hiple - Zkušený
[Přijat] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1