I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Awee (cti ejvi) / ban protože proto

Příspěvekod mersaid » 25 srp 2017, 22:23

Server: JB#1
Popis situácie/ prehrešky admina:
bezdůvodný ban ADMIN: Admin dal zakaz k CT hraci Mersaidcz na 2880 minut (duvod: [Ostatní] Upozornění).
Já, jakožto simon jsem dal atrakci zombí apokalypsu(1 T s desert eaglem na vyvýšenem bloku proti ostatním T. Na zapnutí classic boxu musí T vyskákat bloky a zboxovat hráče s deaglem.) Zmíněný admin se připojil v polovině kola. Dostvedší pan "ejvi" osobně.
2 kola poté jsem si opět vzal simona. 1/2 kola zpočívala v náhodě. 1/2 v závodech na autíčkách(na mapě jb_greytown).
"ejviho" dotázání: zábavné kola neumíš?
má odpovědˇ(voice chat): Mě zabavné přišlo.
zde končí vysvětlení mého banu a sotva jsem stihl dojít na autíčka, už jsem dostal move a ban na 2880minut k CT.

Dôkazy: můj ban, screenshoty chatu + svědectví hráčů Brookly, Bonfi, Hoolder, ŽelezoBeton (Železo of house Beton).
"ejviho" odůvodnění banu: http://prntscr.com/gd2afy
můj ban: http://prntscr.com/gd2muj

Tímto žádám o zrušení banu a domluvení, či proškolení tohoto admina v rozdávání banů(kdy může a na jak dlouho).Je vidět, že to za ta léta pozapomněl.
mersaid
Amatér
Amatér

[V]Awee (cti ejvi) / ban protože proto

od Rumcajz » 25 srp 2017, 22:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee (cti ejvi) / ban protože proto

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 srp 2017, 07:49

Jako Simon si vzal všechny hráče na náhodu a řekl "Teď budu mačkat tlačítko a vy budete umírat". A mačkal si. A mačkal. A mačkal. A mačkal. A stále mačkal. A oni stále umírali. Během 8 vteřin si vybil všechny T do posledních asi 3 a to v počtu 20+ hráčů na serveru je nepřijatelné.
Upozornil jsem tě aby si dával jako Simon zábavná kola a tvá reakce místo "Ano omlouvám se, vezmu si to k srdci", byla "Mě to bavilo :D :D ".
V případě že se do vypršení zákazu k CT nad svým chováním nezamyslíš, bude ti udělen trvalý zákaz k CT.
Chceme, aby se hráči u nás bavili, proto nemůžeme nechat chodit k CT kdejakého vola.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod mersaid » 26 srp 2017, 10:19

Takže ty 2 kola zpět na fotbalovém hřišti bylo jako také nezábavné jo?
Souhlasím, že ta náhoda pro T nemusela být příjemná, ale stačilo důrazněji upozornit na mojí chybu. Je zřejmé, pokud by jsi dal hráči před jeho zabanováním důrazné napomenutí, čí upozornění ať už takové to věci neopakuje nemusel by jsi přjít na JB servery a rozdat denně průměrem 10-20 banů. Tak jak to dělá každý admin(napomíná). A proto prosím admina jménem: Awee (cti ejvi), aby se naučil kdy má dát hned ban a kdy stačí ponaučit hráče o jeho chybě, nebo upozornit ať se taková věc neopakuje.
rozhodně je lepší hráče ponaučit než mu dát ban, když skoro ani neví za co. GS určitě nemá v zájmu zabanovat každého kdo zezná pravidla dokonale. To si pak VIP/EVIP moc lidí kupovat nebude.

Tak prosím admina: Awee (cti ejvi), aby přestal z banovaním(v krajním případě zkrátit doby banů. např. kdy jsi hráče za tu nejmenší provokaci pouze kicknul/mute ban 10min a nezabanoval na 2h) a začal vysvětlovat(stejně jako každý admin). Rozhodně to zvedne náladu všem hráčům a potěšení ze hry.
mersaid
Amatér
Amatér

Příspěvekod tunacek718 » 26 srp 2017, 11:30

Awee když už jsi tu tak prosím nauč své pejsky (adminy) pravidla, dík.
Pořád od nich slyším jak jich je tolik že je moc lidí neumí a každej admin ti řekne něco jiného když se ho na něco zeptáš ohledně JB. Tak si uspořádej svoje pravidla a pak si hraj.
tunacek718
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 srp 2017, 12:12

Tunacku mám to v plánu. Proto jsem začal chodit na GO sám, abych věděl v čem tam jsou mezery a co se dělá blbě.
Bohužel hráči nejsou zvyklí na to že jim někdo říká co dělají blbě a chovají se pak jako kokoti. Místo aby se poučili, třeba tady ten Merněco, bude jen provokovat a pak přijde zase brečet že dostal k zákazu k CT i mute ban..
Takže se neboj, úzce spolupracuji s Lifem a Brooklym, kteří správné verze také aplikuji ve hře když mám jiné povinnosti ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy