I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Awee (cti ejvi)

Příspěvekod Neha » 26 srp 2017, 21:32

Ahoj,
dostal jsem permanentní ban do hry za poškozování GS. Nic takového jsem rozhodně nedělal a tak bych vás rad poprosil o nápravu.
Díky

http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
Neha
Zkušený
Zkušený

[V] Awee (cti ejvi)

od Rumcajz » 26 srp 2017, 21:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee (cti ejvi)

Příspěvekod ferdo54321 » 26 srp 2017, 21:39

Mal si nick Aweeho, ale to mi nepríde ako poškodzovanie hry GS.
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 srp 2017, 22:08

Když někdo hraje pod mým nickem, je to špatně. Když však má můj nick na steamu a ještě si změní i avatar na ten co mám já a dá soukromý profil aby nikomu nebylo jasný že to já nejsem, nemůžeme takového hráče nechat hrát na serveru a psát blbosti, měnit pravidla, atp..
Svým jednáním si matl ostatní a poškozoval portál za což ti byl udělen trest. Byl si vyhozen z akademie a zabanován protože si to dělal úmyslně.

My se snažíme aby úroveň JB na GO šla nahoru a je nepřijatelné abych tam já hráče upozorňoval když něco udělají zle a potom přišel někdo a za mě psal úplné kraviny.
Můžeš se chovat jak retard jak chceš, ale tímto si to přehnal.
Ban zůstává.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ferdo54321 » 26 srp 2017, 22:31

Nebudu se vyjadřovat kam nemám. Ano vím že zase porušuji pravidla tak jako ve hře ale já si prostě nemůžu pomoci. Trpím utkvělou představou že mé názory někoho zajímají a proto je musím všude cpát.
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Neha » 26 srp 2017, 22:33

Awee (cti ejvi) píše:Když někdo hraje pod mým nickem, je to špatně. Když však má můj nick na steamu a ještě si změní i avatar na ten co mám já a dá soukromý profil aby nikomu nebylo jasný že to já nejsem, nemůžeme takového hráče nechat hrát na serveru a psát blbosti, měnit pravidla, atp..
Svým jednáním si matl ostatní a poškozoval portál za což ti byl udělen trest. Byl si vyhozen z akademie a zabanován protože si to dělal úmyslně.

My se snažíme aby úroveň JB na GO šla nahoru a je nepřijatelné abych tam já hráče upozorňoval když něco udělají zle a potom přišel někdo a za mě psal úplné kraviny.
Můžeš se chovat jak retard jak chceš, ale tímto si to přehnal.
Ban zůstává.

Nick a avatar můžu mít jaký chci. Za admina jsem se nikdy nevydával a vlastní pravidla jsem si nikdy nevymýšlel.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 srp 2017, 22:41

Právě jsem ti napsal proč nemůžeš mít můj nick a proč se nemůžeš za mě vydávat. Že to nechápeš není můj problém.
Z mé strany je vyřešeno ale osobně pošlu link Vedení aby se ti tady vyjádřili.
Prosím vyčkej a nepiš.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Neha » 26 srp 2017, 23:26

Dobře, takže nemůžu mít tvůj nick a avatar.
O tom jsem nevěděl a ani nikdo z adminů o tom nevěděl, jelikož jsem jich na serveru potkal asi 5 a nikdo mi nedal rename, kick nebo cokoliv jiného i když věděli kdo jsem. Pouze SndT mi napsal ať se přejmenuji, ale když jsem mu řekl že to je povolené, tak mě nechal být.
Portál jsem nijak nepoškozoval, pokud jsem někoho poškodil, tak maximálně tebe jako osobu a rozhodně si nemyslím že je permanentní ban bez jakéhokoliv upozornění na místě.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Garlin » 27 srp 2017, 04:06

Ban opravneny, ak si pekne klaknes na kolena a poprosis aweho o odpustenie mozna ti dame ub akakolvek ina sprava vyusti v ban na zvysok gs. Na gs sa s kokotama nevybavujeme.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy