I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

/Skol/Gurst-vysvětlení/neohleduplnost vuči ostatním

Příspěvekod Dinokiller » 27 srp 2017, 17:44

Zdravíčko- nerad si na někho stěžuju ale tohle mi přišlo docela moc , chování admina hrozné...
Pokud vím, tak když stiskne hráč tlačítko podporující vzpouru, má oprávněně dostat kill.Tak se i stalo. Hráč s nickem /SKOL/Gurst byl zabit , což si myslím, že oprávněně. Hrála se mapa JB_oasis_prefinal2. Natož mi pár minut udělen ban bez jakéhokoliv osvětlení mé možné chyby.
Admin na serveru dělal i nepochopitelné graby- třeba u PP, kde byl hráč zabit..
ZAtím díky
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

/Skol/Gurst-vysvětlení/neohleduplnost vuči ostatním

od Rumcajz » 27 srp 2017, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: /Skol/Gurst-vysvětlení/neohleduplnost vuči ostatním

Příspěvekod Dinokiller » 27 srp 2017, 17:48

Nejde mi tak o ban , jako o chování admina, nedokáže mi ani vysvětlit , ponaučit , zda či ne jsem udělal chybu . Spoustu adminu mě zná a myslím si , že pravidla celkem znám - pokud udělám chybu(ano může se stát) chci vědět proč, abych přístě chybě předešel.
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 srp 2017, 18:21

Kontaktoval jsem banujícího admina, ten se ti zde vyjádří.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 27 srp 2017, 18:47

Serus, na server ma zavolal admin/hrac ze stale nadavas a nevies co so sebou, prisiel som hned do minuty si sa vyjadroval: "Skurveny Nick" za to ze ste si ako CT neustrazili situaciu a zabil ti 1 vazna. Za nadavky si dostal ako upozornenie kick, kedze si ta pamatam ako hraca co sa stale hra nadava atp. hned po kicku bol koniec mapy uz na svete.
NADAVKA

Zacala dalsia mapa a v pohode sme hrali, napisal som aj dotycnemu hracovi ze si sa asi ukludnil a vsetko je v chille. Teda az do chvile ked bolo HVD, kedze bolo HVD a mna zaujimalo jak funguje to ano/nie atrakcia u klietky zmackol som si to kedze bolo HVD a to tlacidko nie je na CT zone, nesluzi k vzbure a sluzi na atrakciu. Ty si ma zabil, stale som z toho nerobil velku vedu a chcel som sa dohovorit normalne.
Kód: Vybrat vše
2017-08-27 18:35:30   mik.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:35:09   mik.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:34:51   derakhu dinokiller mi dal FK.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:33:32   mik.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:33:12   dal si mi fk.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:33:09   dino.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:32:52   a nechce to resit.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:32:47   admine dino mi dal FK.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:31:58   admine, dali mi fk.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:31:22   dali ste mi fk.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:30:39   dal si fk.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2
2017-08-27 18:30:28   fk.   Gamesites.cz ^JailBreak #2   jb_oasis_prefinal2

no ty si mi ani raz neodpovedal, az ku koncu kedy si do voice povedal: "Nedal sem ti FK ani to nezkousej chlapce"
Ajtak som ti chcel dat este nejaku sancu a hrali sme dalej.

o cca polminutu kedze som ako VD nechcel odist a plnil som tvoje prikazy si sa ma zapojil a povedal: "VD konci ti VD zapoj sa k nam" Ja som opustil stenu na ktorej mali byt ostatni hraci a iba bol u hracov, zabil si ma, pretoze si myslim, ze si si myslel ze ked som plnil tvoje prikazy ked som bol VD tak pre mna platili aj po jeho ukonceni co je "bulšit" Nasledne si sa so mnou hadal polminuty ze ty mas pravdu a musel som ti vysvetlovat ze to tak nie je, neupustal si ajtak az dokym ti to nenapisal tvoj kamarat.
Opytal som sa ta aj na ten FK o ktorom som ti pisal dost dlho a nijak si ho neriesil. Ty si mi zaargumentoval tym ze ak mi tam vlezie nejaky hrac tak tym spravim vzburu. Tak si to pome rozobrat, zabijem tym T, dam TK a nic sa nedeje lebo je to jeho demencia ze tam liezol. Zabijem tym CT: V tejto situacii by CT dostalo prehod za umyselne kazenie hry kedze nema co robit v boxe a ma byt na CT zone, potom by som mohol podla mojho dostat kill lebo som naozaj nejake CT zabil. Ty si ale dalsi typ hraca co sa uci pravidla mechanicky... To tlacidlo je urcene na atrakciu a nie na robenie vzbur ako trebars otvaranie aimu. Skrz tvoje argumentovanie a riesenie situacii, znalost pravidiel apod. som usudil ze u CT si nezasluzis byt, dal som ti ban na 4hod.
Nasledne po bane si nezabudol dodat ze som debil a tak si dostal aj ban na chat
DEMO
3:00 FK pri HVD
7:45 Vyjadrenie ze FK nedal
8:10- 9:05 dalsi FK a hadanie ze FK nedal
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 27 srp 2017, 18:52

K tomu grabu u pp, hrac sa schovaval plus nadaval a keby som ho kickol pocas pp hracovi by som mu ho pokazil plus si myslim ze aj zabugoval, preto som to vyriesil takto a dal mu nasledne na to hned kick
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 srp 2017, 18:54

To mám jako číst? :shock:
Asi tu napíšu admin potrestán a dobre.. :lol:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dinokiller » 27 srp 2017, 18:57

Heled pohoda, myslel jsem si , že je to tlačítko podporující vzporu. Jinak dávám pravidla normálne, ked někdo nevie, rád poradím. Tuto už bych neřešil- hold jsem udělal chybu, která musela být potrestána- jen bych napříště ne jen pro me , nejdřív slušně řekl co udělal špatně... Je to lepší, uvědomíš si svojí chybu :D- Měj se Cement :D
Dinokiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy