• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté po teste] j0da/Jailbreak
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : j0daVAC
Nick na fóre : joda
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : disco j0da
Steam ID : STEAM_0:1:186991303
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7729
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nikdy ban za cheating , Celkom dosť banov od FKs , Kazenie hry ..... až po MFKs.... už sú to ale 2 roky od toho ,čo som sa bavil kazením hrou. Potom som prestal hrať 1.6ku , a následne som sa vrátil stým že som požiadal o práva s vedomím že budem poslaný do akadémie. Takže som si kúpil steam a začal nanovo , kde mám možno niaky ban ked som ešte nebol v obraze s novými vecami po roku nehrania.Počas akadémie som nedostal žiadny ban až na jeden od smajlosa za moju nepozornosť na ktorú si už dávam pozor
Niečo o sebe : Volám sa Marek , som zo stredného Slovenska , celkom dosť času strávim pri počítači. Hrával som od malička futbal , no kvôli opakovanému zranenie už nehrám . Čaká ma maturitný ročník takže sa "ŤEŠÍÍÍM" .....

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem riešiť porušovanie pravidiel priamo na , a nie len cez pp ako akademik , taktiež chcem pomáhať hráčom s pravidlami alebo celkovo s hrou , kedže vnej mám prehľad. Rozmýšlam logicky , pravidlá ovládam , som aktívny , a myslím že za tie 3 mesiace a niake dni som ukázal že práva naozaj chcem , že som sa zmenil a patrím do A-teamu gs.cz
[*]úspešne dokončená akadémia (od 21.5.2017)
ps.:Ceco mi vravel že má steam na ktoróm mám vac ban , tak som zvedavý
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : j0daVAC
Nick na fóre : joda
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 18
Steam nick : disco j0da
Steam ID : STEAM_0:1:186991303
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=7729
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nikdy ban za cheating , Celkom dosť banov od FKs , Kazenie hry ..... až po MFKs.... už sú to ale 2 roky od toho ,čo som sa bavil kazením hrou. Potom som prestal hrať 1.6ku , a následne som sa vrátil stým že som požiadal o práva s vedomím že budem poslaný do akadémie. Takže som si kúpil steam a začal nanovo , kde mám možno niaky ban ked som ešte nebol v obraze s novými vecami po roku nehrania.Počas akadémie som nedostal žiadny ban až na jeden od smajlosa za moju nepozornosť na ktorú si už dávam pozor
Niečo o sebe : Volám sa Marek , som zo stredného Slovenska , celkom dosť času strávim pri počítači. Hrával som od malička futbal , no kvôli opakovanému zranenie už nehrám . Čaká ma maturitný ročník takže sa "ŤEŠÍÍÍM" .....

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem riešiť porušovanie pravidiel priamo na , a nie len cez pp ako akademik , taktiež chcem pomáhať hráčom s pravidlami alebo celkovo s hrou , kedže vnej mám prehľad. Rozmýšlam logicky , pravidlá ovládam , som aktívny , a myslím že za tie 3 mesiace a niake dni som ukázal že práva naozaj chcem , že som sa zmenil a patrím do A-teamu gs.cz
[*]úspešne dokončená akadémia (od 21.5.2017)
ps.:Ceco mi vravel že má steam na ktoróm mám vac ban , tak som zvedavý

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
[Zamietnuté po teste] j0da/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: j0da/Jailbreak
Jsem uplne tupy a chci, aby to kazdy vedel. 

- NejsemDostEz
- Kolemjdoucí
Ahoj,
takto verejne bych rad 'jodu' doporucil. Ze hry si nevzpominam na problem.... navic je to rapper se svym songem... co chceme vic?
e.KenT -rep.. porazil mě
takto verejne bych rad 'jodu' doporucil. Ze hry si nevzpominam na problem.... navic je to rapper se svym songem... co chceme vic?
e.KenT -rep.. porazil mě
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Adminov poprosim o dalsie referencie.
-
Habs - Spamer
Vyskusas si test, ohladom terminu kontaktuj mna alebo Maxipsa.
-
Habs - Spamer
Re: [Pohovor] j0da/Jailbreak
Žiadateľ neuspel pri teste z pravidiel.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1