• Stránka 1 z 1
GS SCRIPT / STRAFE HACK
Dobrý den ! Chcel by som vám nahásiť jedného skurveného prijebaného kokotka menom Faded (FB - Timčoo Diňa), potrat spičený ak si to čítaš , skap do rána , matka ti umre na ebolu , spíčifuk , blonďatý spičený čierny 8ročný kokotko , skap pičus , nech chytíš HIV pičus malý kokotsky pičus , dajte mu ban lebo ho najebem , kokotkovi prijebanému PERMA na život , lebo ťa zakopem a vykopem až keď skapeš , prijebaný pičus. stretnem ťa a utečieš do prešova ty kokot , hovoríš mi že mám scripty? pozri na seba ty cancer vyjebaný , vždy povieš že majú hacky , ako vieš? lebo to máš? Zamysli sa nad svojím životom aj keď pochybujem že nejaký máš , a potom skús porozmýšľať či máš hacky , mal si live na YT a tam sme videli tvoje hacky , sám si to hovoril , nechápem na čo sa tu hráš na neakého fake človeka ktorý je prijebane chorý na hlavu , a prajem mu aby mu skapala matka? pravda
Je to tak , si primrdaný kokot , skurvený potratský blonďavý 150cm kokot ktorý nedosiahol nič iné iba plač a hacky
Všetko odo mňa . Peace
Prišli ste na dôkazy? Stačí pozrieť jeho YT . KnifeBot strafe hack , Gs hack... fakt už ma jebeš ty píča
tam to máš
Peace. -
V3N0M 

Všetko odo mňa . Peace
Prišli ste na dôkazy? Stačí pozrieť jeho YT . KnifeBot strafe hack , Gs hack... fakt už ma jebeš ty píča

Peace. -

- V3N0M
- Amatér
GS SCRIPT / STRAFE HACK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS SCRIPT / STRAFE HACK
Presne tak dajte mu ban tomu blonďakovy nahlasuje duhích a sám to má (Y)
-
xcpode1 - Kolemjdoucí
Re: GS SCRIPT / STRAFE HACK
Z jeho YT Channelu to jako důkaz brát nebudu
Až mi pošleš jasný důkaz ze serveru (našeho) tak ban dostane. Každopádně se zamysli hlavně nad sebou, abys ani ty necheatoval
Až mi pošleš jasný důkaz ze serveru (našeho) tak ban dostane. Každopádně se zamysli hlavně nad sebou, abys ani ty necheatoval
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1