I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] SindeT a Jephi

Příspěvekod RakuN » 28 srp 2017, 00:02

Zdravím
Dostal jsem ban na 2 dny za zabití hráče co byl VD. Je trochu divný že hráč jmenem Jephi přijde na server a napojí se k CT a myslí si že je nejakej frajer že má práva a bude se povyšovat :) Klasicky první kolo co je u CT řekne dělej tři otazníky vem si Simona! Místo teho aby jsi ho vzal sám. Potom co jsem mu to vysvětlil si ho vzal protože mu určitě v tu chvíli přišlo blbý co řekl.
Mezi tím co simonoval se mě zeptal proč jsme zabil to VD ,přitom v tu dobu na serveru ani nebyl :)

SyndeT si myslel že jsem nevěděl otom že je mrtvý a sleduje mě kolo před tím. ( Nebyl tam od začátku tudíž nechápu jak muže posuzovat jestli to byl FK nebo ne) Přesto aby se neřeklo dostávám ban za MFK. Pokud je to možný HLSA se muže podívat na to kdy se tento admin připojil a na to kolik hráču jsem zabil v tu dobu co se připojil (zabit byl jen jeden hráč).

Žádám o unban a poučení admina/adminů jak mají zasahovat do hry.
Napřiklad tím, že když mě držel v grabu měl se zeptat na odůvodnění kilu pokud viděl celou situaci což neviděl :) a né hned hodit ban na dva dny bezdůvodně.
Další věc Jephi aby se nechoval tolik arogantně když už je ten admin a nepovyšoval se. Kazí tím hru a zábavu na serveru.

Důkaz zde :
http://leteckaposta.cz/722408509
URL: http://steamcommunity.com/id/S1nd3T/

ps:
Proč jsem nebyl zabanovaný hned jak jsem udajne dal FK. Zdůraznuji FK ne MFK ! Moje myslenka je taková že čekal na to ,že dám MFK aby mě mohl rovnou za nej zabanovat. Jelikož neměl asi nervy čekat na to než ho dám či ne tak mi ten ban dal jen tak. Další důvod byl asi ten že jsem věděl že je na serveru admin a že nejsem tak hloupej abych před ním něco takoveho dělal.
Nedošlo mu to že si točím demo,prtože jsme zvyklej na podobne chování ze strany AT.

Díky RakuN .
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] SindeT a Jephi

od Rumcajz » 28 srp 2017, 00:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SindeT a Jephi

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 srp 2017, 06:24

Na demu jsem si nevšiml žádného MFK, ani že by si zabil VD. Můžeš mi prosím demo vyčasovat, kdy se tyto dva momenty udály?
Na demu je dále vidět, že nezabiješ 2 hráče, kteří neuposlechli příkaz Simona a nadržuješ jim. Za to by si měl být potrestán.

Ještě bych chtěl upozornit tebe a tobě podobné, co se chtějí povyšovat nad adminy, pokud ti admin řekne ať si vezmeš Simona, okamžitě tak máš udělat. V momentě kdy jako velký frajer řekneš aby si ho vzal on, tě admin má právo přesunout od CT!
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod RakuN » 28 srp 2017, 12:54

Tohle ti vyčasovat bohužel nemůžu. Začal jsem natéčet až následující kolo.To ale nemění nic natom ,že jsem dostal ban až po nejakém čase a ne hned kdy jsem dal udajný MFK. Trochu divný. Prostě admin je evidentně zaujatý vůči mojí osobě.
To kolik jsem dal nebo nedal kilů v dobu co se připojil SindeT se dá dohledat.

Ohledně Jephiho.
pokud ti admin řekne ať si vezmeš Simona, okamžitě tak máš udělat. V momentě kdy jako velký frajer řekneš aby si ho vzal on, tě admin má právo přesunout od CT!

Mohl to říct normálně.Já nejsem zvědavej na nejaký mindráky.Já jsem mu to řekl normálně a taky to vpohodě vzal. Pokud by všichni brali to adminování tak vážně jako ty a banovali za každou blbost uplně každýho tak ti na tom serveru nikdo nezůstane a nikoho to bavit nebude.Ty pořád apeluješ nato že hráči jako já co dělají věci jinak než ovce by neměli hrát na tomto serveru.Tyhle tvoje odpovědi mi připomínají názory z Komunismu. Pak muže poučovat maximálně vzduch nebo vítr.
To že mi tu píšeš že se povyšuju na adminy : Není to žádný povyšování jim odpovědět tak jak jednají oni stebou jednak dobře nebo zle.
Kdo by ze starších nebo mladších hráču chtěl poslouchat někoho kdo zní na 13 let jak je tam buzeruje. NIKDO :)
Nikdo s mozkem nebo kdo není uplnej patolízal nebude brát každý příkaz admina jako nejaký pes. Má to buď ríct normálně a pak se to dá vzít vpohodě nebo se bude chovat jako namyšlenej páv co je něco víc.

ps: Bylo mi uplně jasný ,že pokud na tuhle stížnost budeš odpovídat ty tak je taková 0,5% šance že uspěju. Admini jsou u tebe něco jako bozi co si mužou dělat co chtějí mi tak přijde. A to že snad pokaždý to nejak obrátíš proti mě je až komický.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 srp 2017, 13:01

RakuN píše:Tyhle tvoje odpovědi mi připomínají názory z Komunismu. Bylo mi uplně jasný ,že pokud na tuhle stížnost budeš odpovídat ty tak je taková 0,5% šance že uspěju.

Obrázek
Důkazy ke stížnosti si nedodal. Dělat problémy a točit až další kolo, to umí každý :D Na demu je vidět 2x tvé pochybení, za což si dostal ban a netřeba jej zatím prodlužovat.
Zamítá se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] SindeT a Jephi

Příspěvekod RakuN » 28 srp 2017, 13:18

Podle očekávání :D
Za to jsem ban nedostal za to pochybení. Na serveru byli 3 admini co tohle pochybení nijak neřešili. Nebylo ani umyslné. Nevím sice kemu jsem nadržoval ale dobře. Nechám tě v tom.
Ban byl udělen za MFK. Ne za žádný pochybení :DDDD
Radši se k temu nevyjádřili ani samotní admini jak by měli. Jako obvykle rychle zameteme pod kobereček.
Jsi velkej pašák. Moc se mi líbí tvoje verdikty.

K čemu je pak tahle stížnost když se ani pořádně neprobere :D Jen na oko jak vidím ;)
Doporučuju zavíst ještě CENZURU textu a oblbovat lidi :D
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Re: [Zamítnuto] SindeT a Jephi

Příspěvekod byLife » 28 srp 2017, 13:28 VIP

Ahoj,

2 dny za zabití VD je blbost, pokud to admin takhle potrestal, pochybil a měl by být potrestán..
pokud ti admin řekne, aby si vzal simona, měl by si ho vzít a nijak o tom nedebatovat, zde si sám pochybil a přiznal si to

Je admin a sndT nebo někdo jiný, kdo byl na serveru přítomný mu to musel říct a proč jako TT používat mik, když je u CT parťák, který to může vyřešit za něj..

To, jestli tam byl SyndeT od začátku nebo ne se nedá posoudit z toho dema, jelikož si natáčel až další kolo a v dalším kole žádné pochybení admina nevidím

k tomu PS co si psal..
Nebyl jsi zabanován například hned, protože tě admini nechali, aby si se omluvil, popřípadě si uvědomil svou chybu. Ani já nedávám hned ban a když se hráč omluví například po MFK, tak ho nechám dál hrát a ani mu nedávám přesun, záleží na situaci.

Jednoduše jsem se ti vše pokusil vysvětlit, snad ti to stačí..

Vyřešeno a lock, další otázky směřuj do PM

e.Life: vše je jen spekulace bez doložených důkazů, proto by ti stížnost neprošla ani kdyby se vyjadřoval kdokoliv jiný, pokud seženeš demo z předešlého kola, třeba ti to vyjde
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy