• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] Žádání o admin práva na Basebuilder 1
Ahoj, Rád bych zažádal práva na server Basebuilder 1.
Nick v hre : lolorus
Nick na fóre : Dion
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/dion-u18109.html
Vek : 17
Steam nick : Lolorus
Steam ID : STEAM_0:0:177970950
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=215616
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ban jsem dostal před 2 rokamy ale bohužel si nepamatuji za co, bylo to na jailbreak a myslím že za neznalost pravidel. (Bylo více banů ale nepamatuju si za co přesně byli) Upřimě nikdo není dokonalí aby nedostal ban nebo neporušil pravidla.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuju se Lukáš. Hraju počítačové hry jako je counter strike 1.6 a global offensive, hraju fotbal,florbal studují anglický a německý jazyk. Studuji 3 ročníkem na střední škole obor Kuchař číšník. Jsem ochontý pomáhat a rád se něco nového naučím. PS: Basebuilder jsem hrál přibližně před 2 rokami za Extra Vip Dion, kdy jsem ztratil aktivační kod a na gamesite podpoře mi ho nedokázaly vrátit. Po 2 rokách jsem si ho opět koupil. Trávím na serveru více jak 2 hodiny denně .(Steam s CS 1.6 jsem zakoupil dnes abych mohl žádat o admin práva)
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hraju na Bs1 často, a neustále se stává že některý hráči porušují pravidla. Staví do cizý base, buguje na spawnu, nebo jsou 3 v jedné base. Proto bych tu byl já který by dohlížel na to, aby Basebuilder 1 byl v pořádku, jsem ochotný každému pomoct a poradit.
Byl bych rád kdybych mohl být vzorem všem na serveru a mohl pomáhat, děkuju za váš čas. Lukáš
Nick v hre : lolorus
Nick na fóre : Dion
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/dion-u18109.html
Vek : 17
Steam nick : Lolorus
Steam ID : STEAM_0:0:177970950
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=215616
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ban jsem dostal před 2 rokamy ale bohužel si nepamatuji za co, bylo to na jailbreak a myslím že za neznalost pravidel. (Bylo více banů ale nepamatuju si za co přesně byli) Upřimě nikdo není dokonalí aby nedostal ban nebo neporušil pravidla.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuju se Lukáš. Hraju počítačové hry jako je counter strike 1.6 a global offensive, hraju fotbal,florbal studují anglický a německý jazyk. Studuji 3 ročníkem na střední škole obor Kuchař číšník. Jsem ochontý pomáhat a rád se něco nového naučím. PS: Basebuilder jsem hrál přibližně před 2 rokami za Extra Vip Dion, kdy jsem ztratil aktivační kod a na gamesite podpoře mi ho nedokázaly vrátit. Po 2 rokách jsem si ho opět koupil. Trávím na serveru více jak 2 hodiny denně .(Steam s CS 1.6 jsem zakoupil dnes abych mohl žádat o admin práva)
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Hraju na Bs1 často, a neustále se stává že některý hráči porušují pravidla. Staví do cizý base, buguje na spawnu, nebo jsou 3 v jedné base. Proto bych tu byl já který by dohlížel na to, aby Basebuilder 1 byl v pořádku, jsem ochotný každému pomoct a poradit.
Byl bych rád kdybych mohl být vzorem všem na serveru a mohl pomáhat, děkuju za váš čas. Lukáš
Lolorus
-
Dion - Kolemjdoucí
[Zamietnute] Žádání o admin práva na Basebuilder 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádání o admin práva na Basebuilder 1
Hoj
Chyba ti vela veci.
1. Nemas nahratych 20 hodin.
2. Dal si sem Hlstats od NonSteamu. Steam Hlstats - KLIK.
3. Nemas nic nahlasane v PP. Skus neco nahlasit a potom sa uvidi.
Na teraz zamietnute. Novu žiadost si možes podat o5 až za mesiac.
Chyba ti vela veci.
1. Nemas nahratych 20 hodin.
2. Dal si sem Hlstats od NonSteamu. Steam Hlstats - KLIK.
3. Nemas nic nahlasane v PP. Skus neco nahlasit a potom sa uvidi.
Na teraz zamietnute. Novu žiadost si možes podat o5 až za mesiac.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1