• Stránka 1 z 1
[V] gogr / LargoSVK / survival
Zdravím posílám žádost o unban jež my dal neznámý Admin ze serveru survival můj bugg trval jen chvíli já se snazil nahlásit to
aby my z něho pomohly ale žádní admini na serveru nebyly tak jsem čekal a čekal ale nikdo nepřicházel a tak sem se ze serveru odpojil a doufal sem že když se zase připojím bude to zase v poradku ale nebylo byl sem zabuggly v eventu jungle temple
a pak sem ztratil trpělivost protoze porad zady admin se na server nepripojil a tak sem se zkusil dostat ven nasilim protoze sem nemohl pouzit zadny prikaz ani /home ani /leave proste nic tak sem se protezil ven v domnění ze to pomuze ale nepomohlo porad neprichazel zadny admin az mi jeden hrac rekl ze je mozny pouzit prykat /spawn načež sem ho pouzil a fungovalo to
a proto sem se v nevědomosti dostal do nejakeho světa EM což nevím co je když admini dlouho potom zjistili ze sem se tam dostal na nic se mne neptaly ani my nedaly prostor to vše vysvětlit my nakonec daly bun pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil ale to bylo ze vsteku protoze tam nykdo nebyl a ja sem nemohl hrat na svem oblybenem serveru a proto zadam o unban protoze to vsechno co sem tam udelal bylo z nevědomosti příšte až se do takovéhle situace dostanu skusím být výc trpělivější a skusím příkaz /spawn moc se omlouvam za skody co jsem zpusobyl
Vas hrac gogr
aby my z něho pomohly ale žádní admini na serveru nebyly tak jsem čekal a čekal ale nikdo nepřicházel a tak sem se ze serveru odpojil a doufal sem že když se zase připojím bude to zase v poradku ale nebylo byl sem zabuggly v eventu jungle temple
a pak sem ztratil trpělivost protoze porad zady admin se na server nepripojil a tak sem se zkusil dostat ven nasilim protoze sem nemohl pouzit zadny prikaz ani /home ani /leave proste nic tak sem se protezil ven v domnění ze to pomuze ale nepomohlo porad neprichazel zadny admin az mi jeden hrac rekl ze je mozny pouzit prykat /spawn načež sem ho pouzil a fungovalo to
a proto sem se v nevědomosti dostal do nejakeho světa EM což nevím co je když admini dlouho potom zjistili ze sem se tam dostal na nic se mne neptaly ani my nedaly prostor to vše vysvětlit my nakonec daly bun pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil ale to bylo ze vsteku protoze tam nykdo nebyl a ja sem nemohl hrat na svem oblybenem serveru a proto zadam o unban protoze to vsechno co sem tam udelal bylo z nevědomosti příšte až se do takovéhle situace dostanu skusím být výc trpělivější a skusím příkaz /spawn moc se omlouvam za skody co jsem zpusobyl
Vas hrac gogr
- urubaenjeod
- Kolemjdoucí
[V] gogr / LargoSVK / survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban cislo banu 8595 web Tue Feb 27 hrac gogr
Počkáme na vyjádření admina, dnes nějakou dobu nefungovaly žádné příkazy. Jediný příkaz byl /spawn
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Re: žádost o unban cislo banu 8595 web Tue Feb 27 hrac gogr
http://mc.gamesites.cz/ban/8595
Ban od admina LargoSVK (Largoslav)
Název topicu upraven pro lepší přehlednost.
Ban od admina LargoSVK (Largoslav)
Název topicu upraven pro lepší přehlednost.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Re: gogr / LargoSVK / survival
Takže takto. To, že je na servery bug maš nahlásiť adminom. Keď nie je žiaden na servery, tak na to tu maš forum.
Ďalšia vec je, že hneď ako sme to s adminmi zistili, tak som ti písal, aby si mi vysvetlil, ako si sa dostal do EM sveta a prečo si ho rozgriefoval. Tvoja odpoveď bola "neviem" a hneď na to si sa odpojil.
To, že si sa nevedel dostať z eventu neznamená, že nam musíš rozgriefovať skoro celý EM svet. Rozgriefoval si hlavný vstup, štadion, a 3-4 eventy. Takže stojím si za tým, aby ti ban ostal.
http://imgur.com/a/5E9Yl
Ďalšia vec je, že hneď ako sme to s adminmi zistili, tak som ti písal, aby si mi vysvetlil, ako si sa dostal do EM sveta a prečo si ho rozgriefoval. Tvoja odpoveď bola "neviem" a hneď na to si sa odpojil.
To, že si sa nevedel dostať z eventu neznamená, že nam musíš rozgriefovať skoro celý EM svet. Rozgriefoval si hlavný vstup, štadion, a 3-4 eventy. Takže stojím si za tým, aby ti ban ostal.
http://imgur.com/a/5E9Yl
-
KGB - CS 1.6 Admin
Súhlasim s Largom.
Takže za prvé, riešil som to s Largom a môžem dosvedčiť že hráč napísal neviem a odpojil sa.
Za druhé, ked nevieš ako ist preč z Event svetu, tak mal si počkat kym príde admin alebo to napísat na forum a nie ničit eventy.
Za tretie, čo si napísal "pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil ale to bylo ze vsteku protoze tam nykdo nebyl " ked si dostal
nervy tak si sa mal odpojit a čakat.
"pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil " Neboli to len nejaké bloky, ale zničil si celý event. (Jungle)
Takže za prvé, riešil som to s Largom a môžem dosvedčiť že hráč napísal neviem a odpojil sa.
Za druhé, ked nevieš ako ist preč z Event svetu, tak mal si počkat kym príde admin alebo to napísat na forum a nie ničit eventy.
Za tretie, čo si napísal "pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil ale to bylo ze vsteku protoze tam nykdo nebyl " ked si dostal
nervy tak si sa mal odpojit a čakat.
"pryznavam ze sem nejaká bloky ponicil " Neboli to len nejaké bloky, ale zničil si celý event. (Jungle)
Minecraft admin od 21.8.2017 do 22.3.2018
Minecraft support od 30.8.2017 do 1.1.2018

Minecraft support od 30.8.2017 do 1.1.2018

-
BrUmeR - Pokročilý
Měl si počkat než přijde nějaký admin a nebo ho najít na tsku, včera jsem tam byl celý den.
Navíc si tam neměl nic ničit, takže ban ti zůstává.
Navíc si tam neměl nic ničit, takže ban ti zůstává.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Gogr kdyby si se chtěl dostat ven tak uděláš díru na dva bloky... Ty jsi zničil skoro jeden celý event (JungleTemple), poškodil jsi hlavní budovu a další 4 eventy! To mi nepřijde jako pár poničených bloků. Byl jsem u toho, když se to řešilo a LargoSVK ti napsal jak ses tam dotal a ty jsi naspal nevím a po minutě ses odpojil, takže jsi čas na vyjádření měl...
- Card0n
- Kolemjdoucí
Re: [V] gogr / LargoSVK / survival
Tak dobre ban trva a jak si teda muzu koupit
- urubaenjeod
- Kolemjdoucí
Ale zase se na to podívejte takhle každej děla nejaký chby ja sem jednu udelal nechapu ze ste tak zabednění já tu hru hraju den co den hraji na vašich serverech a tak se stalu ze sem udelal chybu KAZDEJ je dela tak to prosím ještě prehodnotte dekuju
- urubaenjeod
- Kolemjdoucí
urubaenjeod píše:Ale zase se na to podívejte takhle každej děla nejaký chby ja sem jednu udelal nechapu ze ste tak zabednění já tu hru hraju den co den hraji na vašich serverech a tak se stalu ze sem udelal chybu KAZDEJ je dela tak to prosím ještě prehodnotte dekuju
Ahoj,
informaci jak si koupit unban máš zde >> unban-za-vip-t78088.html
Stačí napsat buď noblemarovi nebo Khertysovi zprávu a oni ti pošlou informace.
Noblemar: noblemar-u159.html
Khertys: khertys-u6265.html
9
-
whiter - Mistr Yoda
výte co nasertesi ja tam hraju kratce a udelal sem chybu jednu malou a vy my za to serete do chsichtu ste fakt velky svině
- urubaenjeod
- Kolemjdoucí
Kdyby si udělal malou chybu, tak nezničíš celý EM svět...
Pokud budete mít nějaké otázky, tak se ptejte v PM. Tady je to už vyřešené.
Pokud budete mít nějaké otázky, tak se ptejte v PM. Tady je to už vyřešené.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
ja sem neznicil cely em svet a jestli je to takova tragedie tak napravym skody co sem udelal
- urubaenjeod
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1