I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Amen / TTT 1

Příspěvekod ackocc » 29 srp 2017, 10:48

1. Trosku zdlhavy. Hrali sme klasicky autisticky ttt na gamesites plnych detiek. Dosiel admin, podla SID som si zistil ze to je Amen (mal nick "utekaj", potom si ho zmenil na "bobik"), zacal kazdeho slayovat na zaciatku kola, vyhovaral sa na bugy serveru. Potom zacal kazdeho randomovat. Som EVIP, a ked som si pozrel mrtvoly, kazdemu komu dal random, bol zradca. Nemal mu kto radit lebo dotycny bol sam zradca, alebo to bol random typek, mozno ma niejake cheaty ktore mu ukazu kto je CT a T = zisti si lahko kto je zradca. Ked sa ho spytate preco ste mu dali random, bude sa branit vetou "bol si zradca bol tak neplac" alebo nieco take. Po troch randomoch som natocil toto demo, kde to je pekne vidiet, ze zradca nijak nehystercil. Ked skonci demo "randoming2" napisal som vetu nieco v tom zmysle "myslim ze mam dostacujuce dokazy o randomingu a radenia. majte sa" po troch sekundach napisania tejto vety som dostal kick, po napojeni na server som dostal dalsi kick, takto sa to opakovalo asi pol minuty. Po zmeneni nicku som sa ho to opytal znova, a zacal sa vyhovarat ze nieje admin, nech nefetujem, ale zabudol som to zoscreenshotovat, ale myslim ze toto bude stacit.
2. Prikladam demo, a screen z konzole.
http://leteckaposta.cz/241728873
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Amen / TTT 1

od Rumcajz » 29 srp 2017, 10:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Amen / TTT 1

Příspěvekod ackocc » 29 srp 2017, 10:51

Oprava: Ked sa ho spytate preco vam dal random, bude sa branit vetou "bol si zradca bol tak neplac" ale nema to ako zistit, lebo kolo neskonci, a jeho hned zabiju lebo si myslia ze je zradca.
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod mato1908 » 29 srp 2017, 11:48

Ja len v skratke sa vyjadrim a pockam nech vyššia moc rozhodne. Nikomu okrem teba som nedal slay mna to tiez na zaciatku kola zabilo neviem preco nemam dôvod ostatnych trestat. No zato teba vzdy rad potrestam za to ako sa chovas na serveri ako ponizujes ludi a adminov (niesom jediny). Vzhladom ktomu ze viem ako sa chovas ked dostanes mute na 10 (ako neprijemny hrac co kazi vsetko co sa da hituje a ked dosiahnes karma 1 odpojis sa a prides znova a znova to kazis)tak som skusil ti dat asi to bolo 3x kick aby si sa ukludnil co sa aj stalo...

http://leteckaposta.cz/501666414 tu je zopar dôkazov co dokazuje preco som jednal tak ako som jednal.
mam viac fotiek aj nejake dema (napr zo vcera tvoj titanic) ak bude poterbne dolozit.
mato1908
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ackocc » 29 srp 2017, 13:13

amen-ttt1-t165345.html tu mas temu, kde si slayol teslu len tak, toto si robil aj mne, nevyjadril si sa v hre, nevyjadris sa ani tu, poznam ta. Hracov neponizujem, a ak ano mam nato dobry dovod, bud ma randomuju, alebo sa nieco stale, a adminov ponizujem, neviem koho mas teraz na mysli, s breakerom si navzajom "nadavame" ze sme lamy atp, ty si to zasluzis, a maxipesovi som max. povedal jednu nadavku, a to bolo citujem "kokot". Ked mam karmu 1, neodpajam sa vzdy, snazim sa dostat aspon na tu 400vku. Prosim ta nevymyslaj si, zabil som teba lebo si dal random zradcovi, niekto ma zabil, demo skoncilo, napisal som "myslim ze mam dostacujuce dokazy o randomingu a radenia. majte sa", a stale si ma kickoval, potom si si zmenil nick, a robil sa ze nic. Ja si priznavam ze pustam hudbu, ale tak, aby hracom neprekazala, nie ako nemenovany hrac co pusta sireny. a prosim ta, nevymyslaj si, ze si ma kickoval preto, lebo som sa potreboval ukludnit,. urcite to je tvojim stresom ze mam na teba demo. :)
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod ackocc » 29 srp 2017, 13:18

Vyhrabal som demo kde si sa po tych kickoch tvaril ze niesi admin. Screeny steamidcok mas v prvej teme :)
http://leteckaposta.cz/314658569

A tie dokazy, nadaval som, lebo ma stale randomovali, a ty si s tym nic neurobil, niejako neupozornil alebo nenatocil demo. Tiez demo je v prvom linku
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod ackocc » 30 srp 2017, 11:07

Nechcem zbytocne zakladat dalsiu temu, maxipes ked toto budes citat, za toto som vazne dostal ban? https://prnt.sc/geuuyb
za tie "nadavky"? Normalny TTT admini su breaker a derakh, vy vobec nemate rozum, rozdavate bany bud za pravdu alebo drobnu nadavku, co uz sa dnes ani neberie ako nadavka.
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Maxipes » 30 srp 2017, 11:19

Ke stiznosti - prvni demo nic nedokazuje, je vytrzene z kontextu celeho kola, neni jasne, proc hrace zabil. Ale evidentne ho zabil spravne. Na druhem demu je videt jen to, ze admina schvalne hitujes, i kdyz k tomu nemas jediny duvod.

Na zaklade toho stiznost zamitam.

Mam pro tebe jeste jedno upozorneni. Pokud hodlas pokracovat v nastolenem trendu a nezamyslis se nad svym vystupovanim na serveru, bude k tobe pristupovano jako k podobnym zaskodnikum, kteri maji dojem, ze jsou neco vic, nez ostatni.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy