• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jailbreak/Admin
Nick na serveru: SmeetyK
SID: STEAM_1:1:151468933
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=16454
Bany, které jsem dostal: Jenom jeden za spamování, ale hned potom jsem si uvědomil svoji chybu.. 10min.
Něco o mně: Mé jméno je Karel Kuča, hraju fotbal, dělám parkour a jsem sportovně nadaný... CS:GO mě baví a mám ho rád.. Hraju ho ve volném času
Proč právě já: Umím moc dobře pravidla a celkem často narazím na někoho, kdo hru nějak kazí a rád bych se těmlhe lidem vyhnul, ale jak že jo.. nebo když je neschopný simon nebo tak.. Zkrátka mám na Jailbreaku celkem dost odehráno a myslím si, že můžu říct, že jsem v pohodě i jako kámoš
.. jo a taky umím poradit těm co si nebudou vědět rady 
Zkušenosti s CS:GO: Hraju do od konce prázdin 2016 a moc a moc času trávím na Jailbreak. Mám 552 hodin celkem a v posledních dnech jsem jenom na Jailbreaku, protože mě to moc začlo bavit
Případné poznámky:
SID: STEAM_1:1:151468933
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=16454
Bany, které jsem dostal: Jenom jeden za spamování, ale hned potom jsem si uvědomil svoji chybu.. 10min.
Něco o mně: Mé jméno je Karel Kuča, hraju fotbal, dělám parkour a jsem sportovně nadaný... CS:GO mě baví a mám ho rád.. Hraju ho ve volném času
Proč právě já: Umím moc dobře pravidla a celkem často narazím na někoho, kdo hru nějak kazí a rád bych se těmlhe lidem vyhnul, ale jak že jo.. nebo když je neschopný simon nebo tak.. Zkrátka mám na Jailbreaku celkem dost odehráno a myslím si, že můžu říct, že jsem v pohodě i jako kámoš

Zkušenosti s CS:GO: Hraju do od konce prázdin 2016 a moc a moc času trávím na Jailbreak. Mám 552 hodin celkem a v posledních dnech jsem jenom na Jailbreaku, protože mě to moc začlo bavit

Případné poznámky:
-
SmeetyK - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Jailbreak/Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Admin
Přihlas se do akademie 
Zamítnuto

Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1