• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o zkrácení banu / JB#5 / Awee (čti ejvi)
Zkopírujte výpis z konzole: https://ctrlv.cz/GzO6
Popište čo se stalo: Zdravím , šel sem si jen tak ze srandy zahrát a dostal sem od AWEEho ban an týden za to že sem si dal jeho nick. Tímto bych se chtěl AWEEmu omluvit , nevěděl sem, že je háklivý na to když si někdo dá jeho nick a zároveň prosím o zkrácení banu. Vím že je to moje hloupost ale ban na týden by za to být nemusel
.
Popište čo se stalo: Zdravím , šel sem si jen tak ze srandy zahrát a dostal sem od AWEEho ban an týden za to že sem si dal jeho nick. Tímto bych se chtěl AWEEmu omluvit , nevěděl sem, že je háklivý na to když si někdo dá jeho nick a zároveň prosím o zkrácení banu. Vím že je to moje hloupost ale ban na týden by za to být nemusel

S přáním hezkého dne ,Bochník
-
BochnikCZ - Pokročilý
[V] Žádost o zkrácení banu / JB#5 / Awee (čti ejvi)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o zkrácení banu / JB#5 / Awee (čti ejvi)
BochnikCZ píše:Zkopírujte výpis z konzole: https://ctrlv.cz/GzO6
Popište čo se stalo: Zdravím , šel sem si jen tak ze srandy zahrát a dostal sem od AWEEho ban an týden za to že sem si dal jeho nick. Tímto bych se chtěl AWEEmu omluvit , nevěděl sem, že je háklivý na to když si někdo dá jeho nick a zároveň prosím o zkrácení banu. Vím že je to moje hloupost ale ban na týden by za to být nemusel.
Edit: vím že sem se choval jako dement , chtěl sem si jen udělat srandu , uvědomuju si že je to dementní sranda a přístě se to už nebude opakovat

S přáním hezkého dne ,Bochník
-
BochnikCZ - Pokročilý
Re: Žádost o zkrácení banu / JB#5 / Awee (čti ejvi)
Choval no, na tom se shodneme 
Budu dělat že tvé omluvě věřím a ban ti zkrátím. Pokud se to bude opakovat, další vstřícnost nečekej.

Budu dělat že tvé omluvě věřím a ban ti zkrátím. Pokud se to bude opakovat, další vstřícnost nečekej.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1